Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimoza
    08. Svibanj 2020. 18:17

Zmya obecala sam, pa da ispunim 😁 Obavljena prva masaza medjice 😰😂 Da znas da nije bilo sramotno i neugodno. Imaju fino uputstva na ulju i ja sam to sama sebi 10tak minuta radila i planiram i dalje. Danas sam malo guglala u vezi toga i svi imaju pozitivna iskustva, pa sto ne pokusati. Sad cekam tebe 😁 navali.

Rose1
    08. Svibanj 2020. 18:18

Rio, Ena i meni krv iz nosa, dlakice po trbuhu nedavno, a hvalila se da nemam

💙

08. Svibanj 2020. 18:23

Bebac24 ovo jako pomaže, hvala jer ja sam stvarno jako blizu bolnici i jos sam nedavno procitala da se plodna voda obnavlja da beba nece bit na suhom ako se priceka. Koliko sam shvatila sve zene su stvarno saaaaaatima bile u bolnici do poroda, a da su doktori to odobravali, reko tu nesto onda ne stima, previse mi svatko drugacije svoje tupi i zbunjuje me sve to. Razumijem i te trudove, i namjestanje bebe i kako prepoznati neobicnu plodnu vodu, sta znaci koliko prsta otvorenost...Ali kad sam isla citati plan poroda s onim pitanjima kakvima te doktor moze docekat...Ufff

08. Svibanj 2020. 18:24

Rose1

Rio, Enai meni krv iz nosa, dlakice po trbuhu nedavno, a hvalila se da nemam

Isto, zasusena krv iz nosa za fino kopati i dlakice po trbuhu

• CurlySue
    08. Svibanj 2020. 18:27

Black, koliko sam imala priliku cuti, vidjeti i osjetiti, drip izaziva trudove kad tvoji nisu dovoljno jaki za otvaranje, oni su intenzivniji od prirodnih i imas manje odmora. Zato su zene koje prime drip izmorenije od onih koje se prirodno same otvore. 🤷‍♀️ Ja sam imala tu srecu pa je bilo od 1 do 10 u roku 2 sata samostalno, drip sam primila samo za pocetak izgona jer je malac hitno morao van i nisu mogli cekat moj prirodni trud. Tako da ja 'blagodati' svega toga nisam ni osjetila.
    Rose, bit svega je da se pod trudovima mora plitko prodisat sve skupa, nikako duboki udisaji. Ja sam u jednom trenutku dobila masku s kisikom jer sam trud preduboko prodisala i bojali su se da se nes ne desi. 😐 Sto se lezanja tice, ovisi o rodilistu. Petrova ima iskljucivo krevet i kad udes u radaonu, nema vise hodanja, lezis cijelo vrijeme... Neka druga rodilista imaju onaj stolac za porod pa se moze vrtit kako ti drago 🙈
    Fluffy, imam ja, ne pece se, al iskreno, bolja mi je opcija s malinama 😁

• indy34
    08. Svibanj 2020. 18:42

ena0206

Rio sestro po tegobama. 🤣🤣 Krv iz nosa od pocetka pa do sada.. Uzas.. Dlake na stomaku nikad nisam imala, sad ih imam svih velicina, sreca pa su svijetle… 🍑 Mesnata do Boga.. Hahaha znas da sam skricala sad kad su mi radili vaginalni.. I mislila sam si-pa kako ce tek onda bit kad bude bebica izlazila.
    Ely ja sam narucila na mali anđeo, one soft tetra pelene, komad je 20 kuna.. Nisu onako klasicne, nego izgledaju malo kao gužvane.. Ja mekše nisam našla…. Savrsene su.. Ne znam kakve su u Ethereal.. Vidim dosta ih i tamo kupuje.
    Dora ma naviknit ces se ti.. Nema toga sto ti ne mozes.. S jednom bebom je tesko kad si prvi put u tome.. A kamo li ne s dvije..
    Indy još malooooo… Jesi spremna psihicki na porod? Ja sam tupila svima da jedva cekam na porod, kao hrabra sam, ne bojim se.
    Sad me malo uhvatila panika. 😱😱

Toliko sam spremna da se nadam da nece poceti pre ,vec sa ce bas biti planiran carski rez ..pitali su me jel mi zao sto necu osjetiti mozda prave kontrakcije??iskreno mogu nesto da propustim ?nekako je cudno kad se mislim dodjem tamo daju mi anesteziju i nakon nekog vremena imam moje bebe ..strah me svakako panika me hvata al sve samu sebe tjesim bice sve uredu ne smijem dozvoliti dame strah paralise ...a iskreno ne smem ni mnogo da mislim jel imam jos 4 nedelje nebi da navlacim pre vremena neke sitiacije ..tako da samo opusteno i moliti boga da sve bude kako treba ..

• indy34
    08. Svibanj 2020. 18:45

Carly kako tvoj lavic ??jel i vama odobrena posjeta ,ja i dalje mislim da je ne humano da otac be moze uzivo da vidi svoje djete ..ok .razumijem babe dede strine tetke nek se strpe al ocevi 😥..valjda ce uskoro bar to da dozvole u svim bolnicama ..

Kolacic
    08. Svibanj 2020. 18:47

Hvala ti mimoza. Ovo je prilicno detaljno i pomoglo mi da shvatim. Tnx 💗

08. Svibanj 2020. 18:56

indy34

Carly kako tvoj lavic ??jel i vama odobrena posjeta ,ja i dalje mislim da je ne humano da otac be moze uzivo da vidi svoje djete ..ok .razumijem babe dede strine tetke nek se strpe al ocevi 😥..valjda ce uskoro bar to da dozvole u svim bolnicama ..

Znaci doslovno ocevi nisu ni mogli vidjeti negdje na hodniku svoje dijete i tako sve dok nisu dosli na dan otpusta? Su bar smjeli donjet eventualnu hitnu robicu zeni na ulazna vrata da sestra preuzme? Pa ipak su neke dulje zadrzane i radi iznenadnih carskih i tako to...

Vrapčić123
    08. Svibanj 2020. 19:17

Mrvičak baš si hrabra, svaka čast, ja mislim da ću uzeti epi ako ću moći. Frka me... 🥴🥴🥴 I nisam baš hrabra očito, iako sam na vrlo jaku menstrualnu bol navikla već..
    Kaktusica hvala gospodinu Kaktusu! 😊 Joj baš ti je bilo teško nakon poroda, užas.. Eto sada ćeš imati svoje i moći će ti pomoći bar malo. Čestitke na super ogtt-u! 🎉🎉🎉 Što se pismenosti tiče, ja odustala ovdje na forumu od iste, jer kad pročitam poslije što sam napisala slabo mi dođe. 🤣🤣🤣
    CurlySue bravo na izdajanju i bravo na stavu! 😊
    Bebac hvala ti na podijeljenom iskustvu! A da, čula sam i ja za mnogo loših primjera sa epiduralnom. Da me frkica je, al frka me i poroda... 🤣🤣🤣
    Trudy super za pregled! 🎉🎉🎉 Ovi iz HZZO su zbilja užas, slabo mi dođe od njih. Meni nitko ništa ne odgovara, tako da u ponedjeljak idem osobno odnijeti sve papire i bok. 😏
    Rio i ja imam dvojbe oko epiduralne... Još nisam na čisto. 🤔🤔🤔
    Dora s jednim djetetom je teško, a kamoli s dvoje djece, tako da ti se unaprijed divim. No što ste vi teškog prošli u bolnici, muka, neizvjesnost, barem ćeš psihički biti ok kada dođeš doma jer će vas otpustiti kada bebe budu skroz fit 😍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.