Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    09. Svibanj 2020. 08:35

🤮🤮🤮🤮🤮Napisem bibliju i zablokira mi mob 😭😭😭
    Dora ajme kako je to lijepo za citati, tatek i Ivica, jos malo pa ce i Marica 🥰🥰🥰
    Dugo je to za dojenje.da jedna toliko ceka.
    Cim vise dojis vise mlijeka ce se stvarati, sta mislim da ti i nije lose, bolje da izdajas i cuvas nego da ti se rade upale. 
    Meni su jutra bas teska, srce mi se uzlupa, pusem ko slon... Kroz dan onda budem bolje.. 
    Pere me neka deprica... Isla bi okolo, uz more sa sinom, piknik.. A znam da bi izdrzala ravno 10 min...
    Muza nema vec 3 dana, dolazi po noci samo spavati, bas sam se navikla da je tu negdje i da je mali sa njim.
    Sad ceka mali za ici malo kod none, i opet ja sama kuci 😭😭 
    Bar da mogu sta raditi, u sobu od malog ne mozemo uci a moram muza cekat da on odradi posao uh. 
    Nego.. Pricamo o mukama sredivanja 🍑 a kako stojite sa nokticima na nogama?
    Sad cu to pokusati odraditi kad mali otide noni 😊

Trancie
    09. Svibanj 2020. 08:44

Jutro drage moje!
    Čestitam curkama sto pune tjedne 💙💜
    Uzivajte u vikendu!!!
    Ja se isto često budim,i to pod redovno na ledjima pa se vracam na bok i tako u krug cijelu noć!!
    Onda me jutri i bole malo leđa od spavanja pa kad se dignem prođe! 
    Indy san 🤣🤣🤣ko ce znat sta nama pada napamet!!! 
    Brbica tvoj san je ajmeee ali evo te u 3 tromjesečju 😍 jos malo i ide veliko finale ... 
    Kaktusice moram probati oni kinder njami mi izgleda 🤭
    Dora jooj divno kako je tata drzao Ivicu,jos ti to tako lijepo napišeš da se sva raznjezim , drago mi je da sve ide tako lijepo i svojim tokom i jos malo cete svi skupa svojoj kući!! Samo ti izdajaja kako mislis da je najbolje , kazu da je i najbolja proizvodnja po noci ! 
    Ena bas sam na proljetnim citala kako su dvi cure jedna na porodu saznala da je dečko, a druga sa 36+ tjedana isto , izgleda dok ne rodiš da ne mos znati ... bas me to iznenadilo obzirom na sve ultrazvuke sada

Vrapčić123
    09. Svibanj 2020. 09:08

Jutro curke! 
    Ja sinoć u jednom trenu pomislila da dobivam trudove. Probudili me menstrualni bolovi usred noći, kontrakcije dosta jake, morala na wc obaviti broj dva, mislim si neću još muža buditi, možda sam nešto pobrkala. Trbuh tvrd ko kamen bio. I eto obavila wc, još me mučili ti menstrualni bolovi i kontrakcije, zatim nekako zaspala. I eto jutros se probudila s glavoboljom i to je to. Ostalo ok. 🤷‍♀️
    Rio pitat cu doktora za prisustvo na porodima, ja e tome zaista nadam. Pa ti javim, obzirom da planiramo istu bolnicu. Aaa, super za Candy, svekrva ima već 2.njihov uređaj i zadovoljna je. Ja prvi put u životu kupila njihov uređaj. No imam 7 godina garancije pa sam mirna nadam se. 😊
    Mimoza u potpunosti se slažem za masažu, nije neki hit, ali ako si možemo pomoći zašto ne pokušati. 🤞
    Bebac uf ja mislila da u takvim slučajevima ide odmah carski. Uglavnom, tebi držim fige da sve prođe kako treba i da srce bude mirno i stabilno, da se rodi zdrava bebica! 💞❤️💕

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• indy34
    09. Svibanj 2020. 09:09

Bebac posto je kod nas vec svi saloni otvoreni ja imam termin 14 iduce sedmice tako da ja cu dase prepustim rukama profesionalca samo se nadam dacu biti u stanju da tako dugo lezim na onom stolcu al moracu dase istrpim,Svea najinteresantnije od svega jel ja uvjek sanjam isti san ..pokusavam da ga analiziram al sta je problem 😏 ...evo vec sam zaboravila sta sam sanjala danas hocu da pripremim torbu za bolnicu iako nisam kupila pidzamu za mene al ubacicu naknadno danas cu da narucim prvo sto nadjem online daje u mojoj velicini 

• indy34
    09. Svibanj 2020. 09:11

I da dase nadovezem na Dora pisanje za flasice ..Mom ima te najbolje cucle i kazu svi dasu najbolje a ja naravno iskupila neke i pripemila Avent 🤣🤣🤣..al nema veze rjesicemo i to u hodu 

zmya
    09. Svibanj 2020. 09:12

Jutroooooo!
    Nisam bas najvjestija u dekoriranju al dobro je, evo raw tortice
    https://ibb.co/Vg7ZV0c

https://ibb.co/2hjwYC5
    Gibam redit stan, moji su na putu pa vam tipkam kad stignem! 🥰🥰
    Uzivajte i ugodan vam vikend svima ♥️

mimoza
    09. Svibanj 2020. 09:14

Zmya i ja sam non stop gledala na sat, minute su sporo prolazile haha danas ce valjda biti bolje 😁 moramo malo zrtve sad podnijeti i vjerovati da ce to poslije donijeti dobre rezultate.
    Dora dobro je da si pokusala sa tim strucnim savjetima vezanim uz izdajanje mlijeka, ali opet mislim da ces ti sama sebi uspostaviti najbolji ritam koji ti odgovara. 
    Drago mi je zbog tatice 🥰
    Hvala za recenzije za MAM bocice, bas sam neki dan kupila jednu 0+ anticolic, jer sam i ja cula samo pozitivno o njima i bas kad uporedim sa aventovom i twistshakom, ova ima najslicniji oblik bradavici.
    Bebac cesto sredjujem noktice, kako na rukama tako i na nogama. U tome bas uzivam i da mijenjam non stop boje lakova. Svaki put u trudnoci kada sredim nozne nokte, kazem muzu da je to zadnji put i da ce mi slj put on lakirati 😁 Medjutim, jucer sam bila u dm-u i kupila novi lak, pa sam opet sama nalakirala noge. Desnu obavim bez problema, a za lijevu se malo uspusem, ipak je bitno da jos uvijek mogu sama 🤗

Žuža
    09. Svibanj 2020. 09:15

Guten Tag Donuts 😍
    Ja se naspavala 😀 Iako sam imala dio noci kada sam bila budna, no zanemarivo naspram drugih noci.
    Bebac meni je isto kao tebi. Ja dopodne ne mogu nista koliko tesko disem, srce se uzlupa, vrti mi se u glavi. Jucer smo isli u Lesninu kupit kolica (odustala od Mali zakladi jer su OPET odgodili) i imaju isto 15% popusta tak da smo super prosli s kolicima, no i ugl, ja sam mislila da cu se srusit tamo 😭 A samo sam stajala. Uzas kako ostajem bez zraka. Pojma nemam kak cu skupit snage za porod, evo iskreno. 
    Dora samo ti izdoji i drugu. Nemoj da ti se upali. Istina, navuci ces vise mlijeka, a njima ce trebati sve vise. Ja sam znala malom isto u tom pocetku davati da mi malo popusti i drugu cicu. Dug je to period da se jednu cicu uopce ne dira. 
    Međicu vjerojatno necu masirati. Sve mi je sad to dolje toliko osjetljivo, veliko i cudno nekako da mislim da cu preskocit. Prvi put to uopce nije bilo tako. 
    Moja upala s hemicima je totalno otisla 💪🎊👏 Malo je to tu jos oteceno, al nisam ocekivala niti ovakav pomak iskreno jer ipak je to pritisak na vene dolje. Tak da sam pre presretna 😄
    Ja sam jucer proslavila veliki 35. I kao prava zena sada prvi put u zivotu ispekla sama sebi pravu tortu 😃 Maline i vanilija. Mljac https://ibb.co/42Tkhdg.
    Sad idem malo spremati stan. U utorak ulazim u 9. mjesec tako da sam se sada malo oslobodila. Jos kad bih mogla disati, gdje bi mi bio kraj. Da pitam Vilija za jedan respirator 🤔

• CurlySue
    09. Svibanj 2020. 09:16

Dobro jutro krafnice 😊
    https://ibb.co/5v5qDmn moja jutrosnja nagrada za 120ml 💪🙈
    Kaktusica, Dora, anav, indy za sad jos nema naznaka za popustanje mjera, tako da se ni ne nadam skorasnjem mazenju, ali barem ga svaki dan mogu vidjet na kratko (dora, daju da stanem kraj inkubatora 10-15 min dnevno). Politika bolnice je jednostavno takva i ok, pomirila sam se s tim jer trenutno rade sve sto je u najboljem interesu mog djeteta. 😊
    Brbica, indy, snovi su ajme majko! 🤯 Morate prestat citat iskustva da bi mogle mirno spavat. Preskacite te dijelove 😉
    Indy, i meni je bilo slicno kao dori, trbuh mekan, toko ne ocitava trudove, leda bole a ja mislim da je od svog silnog lezanja.... I eto, isti scenarij, u kratkom roku skroz otvorena, al hitan vaginalni, rekli mi da nebi stigla do carskog. Ovo iskustvo me samo naucilo da oko poroda nista ne moze biti isplanirano. Sve divne osobe u mom zivotu ovo su naravno okrenule na smijeh i kazu kako sam ja jedna od rijetkih koja ima srece manje bit trudna i izvana gledat sto beba radi u trbuhu zadnja 2 mjeseca. Moram priznat, kad sad vidim kako trza rukicama i nogicama, tocno mogu smjestit udarce u trbuh, nevjerojatno nesto. 🙃
    Sto se masaze tice, ja bi sad dala i medicu masirat samo da me netko pipka 😂😂 kazu moji da cu po, izlasku iz bolnice dobit jedan dan samo za sebe, a oni ce cuvat malenog... A ja brojim dane samo da ga primim u ruke ❤️
    Raspisala sam se... Eto, idem popit kavicu na suncanom prozoru, a vama zelim lijepu subotu 😘

zmya
    09. Svibanj 2020. 09:20

E i sretan Majcin dan sve sadasnje i buduce mamasite! ♥️♥️♥️♥️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.