Bebac zbilja to misliš? 😊😊😊 Ja si nekako mislim da će me boliti onako skroz izdrživo ili ću umirati od bolova još jače jer imam kaos unutra, ožiljaka, priraslica, maternica operirana, đumbus.. 🤔🤔🤔
Zmya baš si zgodna žena! 😍
I meni se cini da ce ti biti lakse jer znas kakva je to bol...mene nis ne boli kad imam menstruaciju, trcim, vjezbam, bilo sto...malo zagrci cisto da nes osjetim, ali jedva osjetno
💙
Zmya bas si top trudnica 😍😍😍😍 uopce ti trbuh ne izgleda veliko
Curke, ja sam luda vise. . Znaci okej, nezgodno mi se namjestit za spavanje, s jednog boka na drugi, zasad zaspat mogu samo na desnom.. Ono sto me muci je glava.. Kako god jastuk namjestim, vise ili nize isto mi je, hvata me mucnina i slabost kao da mi je cirkulacija prekinuta u vratu.. Jedino s cim ovo mogu usporedit je kad sam u frizera pa dok sam na onom njihovom bazenu.. Ne znam vise sta da radim, dode mi da se zveknem necim po glavi svaku noc da zaspem 😅🤦🏻♀️
Hm, bas ne znam sto bis trebala napraviti da si olaksas, mozda ce znati netko od cura...mene kukovi muce, stalno me budi bol pa se moram prebaciti
💙
Indy hahahhahahhahaha indijanci.. Joj jesam se nasmijala. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Zmya 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Pa u zadnjih mjesec dana svaka kontrola svi masu glavom i znoje se ne mogu da ih izmjere ..pogotovo ovaj desni taj se poprecio ljubi ga majka jos se nije ni rodio a vec ni sjeo na jetru ...ja kad bi vama pisala svaki put anegdote sa mojih pregleda vi meni nebi vjerovali ..a tako se radujem iducoj kontroli 19 u bolnici jel moja je dr jos navikla na njih al u bolnici 😂😂😂tu su scene ono ...ahhh ..uostalom tebi sam nasla pricati za anegdote ima li veca od tvoje sa curicom ili decko ??🤣 sjetim se ja toga prosli put u bolnici reko samo da pitam imaju li noge ruke ??kaze narqvno sve je tu ??a reko jesu oba momka ???kaze Boze pa to se vidi nema dileme tu ..🤣🤣reko ajde da ih bar utjesim da nesto vide
Trudy cajic probaj u Galeni ili onoj biljnoj na Mlaki, stari grad ima mozda ako je tamo uopce ducsn s cajevima ...za međicu naravno jos rano, ali mene nekako strah toga i nekako pomisao na to jao.
💙
Zmya bas si top trudnica 😍😍😍😍 uopce ti trbuh ne izgleda veliko
Curke, ja sam luda vise. . Znaci okej, nezgodno mi se namjestit za spavanje, s jednog boka na drugi, zasad zaspat mogu samo na desnom.. Ono sto me muci je glava.. Kako god jastuk namjestim, vise ili nize isto mi je, hvata me mucnina i slabost kao da mi je cirkulacija prekinuta u vratu.. Jedino s cim ovo mogu usporedit je kad sam u frizera pa dok sam na onom njihovom bazenu.. Ne znam vise sta da radim, dode mi da se zveknem necim po glavi svaku noc da zaspem 😅🤦🏻♀️
Neka ti muz izmasira vrat i ramena svaki dan. Da malo cirkulacija proradi.
Druge nema..
Trudy cajic probaj u Galeni ili onoj biljnoj na Mlaki, stari grad ima mozda ako je tamo uopce ducsn s cajevima …za međicu naravno jos rano, ali mene nekako strah toga i nekako pomisao na to jao.
Ma isla sam u onu pored knjiznice (jel to galena?), Ic ce muz u utorak.
A malog ipak necu do 1.6. u vrtic slat
Indy hahahaha, koma su.. Presmijesno mi je.. Samo ih zamisljam kako ih ti opisivas. 🤣🤣🤣 Duše dvi drage.. 💙💙 Bit ce i tvoji i moj zeznuti cini mi se.. Necemo bas s njima imat mira kad su nas vec ovako poceli zezat.
Bebac joj nadam se da si u pravu! 😍 Kada ovako slušam tebe koja si to prošla i to ne tako davno manje me frkica. 💪 Jel tebe strah obzirom da ti je sve poznato?
Rose blago tebi jer te ne boli kad dobiješ m. Dakle mene toliko boli da sam par puta svijest izgubila, i tako je od prve menstruacije. Na Sv. Duh me znaju već, puštaju me odmah na hitnu unutra u ordinaciju kad me vide. Čak su mi rekli da dođem čim dobijem mengu, da pokušam spriječiti bolove unaprijed. 🥴
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Perilica / sušilica: danas ju kupili. Vi ženske koje trebate plitku u kombinaciji da je perilica i sušilica u jednom. Candy uzeli, 47 cm ukupno dubine. To je najplića koja postoji očito, pliću nismo našli, još smo uzeli 5 godina dodatne garancije, pa smo mirni ukupno 7 godina što se garancije tiče. I trgovac kaže da je taj model stvarno dobar. Tako da je uskoro i to riješeno.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Trudy cajic probaj u Galeni ili onoj biljnoj na Mlaki, stari grad ima mozda ako je tamo uopce ducsn s cajevima …za međicu naravno jos rano, ali mene nekako strah toga i nekako pomisao na to jao.
Ma isla sam u onu pored knjiznice (jel to galena?), Ic ce muz u utorak.
A malog ipak necu do 1.6. u vrtic slat
Da,da, to je galena, cudno da nemaju.
A sto se tice vrtica i bolje...jako malo djece se prijavilo za skolu i vrtice
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji