Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Svibanj 2020. 21:38

Mila7

Ako imate koju ideju za neobicno kratko musko ime koje zavrsava na samoglasnik pomagajte 🥰

Enzo (izvedeno od Lorenzo)?

Vrapčić123
    06. Svibanj 2020. 21:44

Iris čestitam na pregledu i uskoro će tebi i porod. 😀 Jesi li uzbuđena?
    Tonka žao mi je za hospitalizaciju. Kako si sada?
    Fluffy baš lijepo izgledaš! 💜
    Black, Elena drago mi je za uspješan pregled! 😊
    Bebac robica je jako lijepa i trbuh ti je krasan! 💗
    Mocho drago mi je za dobar pregled, ne brini za glavicu, pa svi smo i mi različiti. 😀
    Ena ako sam pohvatala kako treba ti si puštena doma i to mi je drago čuti! 
    Ivcy ja muku mučim isto već dva dana s glupim HZZO. Ne mogu ih dobiti. Mislim da ću na kraju otići tamo ako se može, što da radim drugo? Ima li tko ideju? 
    Rio čestitam na pregledu! 💗
    Danijela slike su divne! 😊
    Vučica kako si? Kakva je situacija?
    Yvette jako mi je žao zbog bake. Nadam se da će biti bolje... Drži se... Šaljem puse! 😘😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Mila7
    06. Svibanj 2020. 21:45

BlackLioness

Mila7

Ako imate koju ideju za neobicno kratko musko ime koje zavrsava na samoglasnik pomagajte 🥰

Enzo (izvedeno od Lorenzo)?

Hvala na prijedlogu al mi se ne sviđa 😘. Meni je super Neo al moj dragi ne daje zeleno svjetlo. Dolazi nam u obzir Theo, Inny, Kai (al je sranje sto smo u Zg pa zvuci kao kaj) al crkamo da nam mozda na pamet padne neko vise fora ime. Meni je i Vito lijepo al je u Zg postalo precesto. Sin nam se zove Andy a nas mali anđeo Dany (isli smo na drugaciju kombinaciju slova). Inace mi je tesko naci lijrpo musko ime a nasa Hr mi se zaista ne sviđaju 😕.

Rose1
    06. Svibanj 2020. 21:45

Mila neobicna mozda Vigo, Tiago
    lijepo mi  Vito, Roko, Teo, Leo-ali nisu neobicna

Curly odlicnooo, lijepa vijest🥳samo nek on papa i napreduje🥰sad ce to krenuti i svaki dan napredak

💙

06. Svibanj 2020. 21:47

BlackLioness

fenjer

Ajme tako mi je drago sto si ih vidjela!! Daaa, meni na slici izgledaju prekrasno! Znaci u Babylandu ih imaju izlozena ili??
    Da, ja isto slinim na premium sa sivom ramom i tamnosiva 😍😍

Babyland i Djecjakolica.eu imaju istog vlasnika, podruznice su si. Tako da mi smo u Varaždinu uhvatili prije korone priliku posjetiti ih, ali trebala bi bit i u Babylandu Zg izlozena jer su jako trazena upravo zbog veeeelikog izbora boja. Definitivno sve sto procitate i vidite u videima to je to. Prekrasna su. Mi smo gledali prvo crna koja imaju bijelu crtu, jako sportski djeluju. Prvo dijete nam je, jos k tome skriva spol dugo i rekli smo kvragu i sve uzet cemo takve skuplje stvari u unisex bojama. Ukoliko cete pokusat ih vidjet uzivo, a ne zateknete ih u prodavaonici, potrazite slicne modele bebeto. Doslovno su bebeto kolica samo nekoliko milimetara visa od Kunert Mila kolica, a mislim da cak imate i detaljne centimetre svega zabiljezene u opisu na stranici

Da, usporedivala sam ih vec sa Bebeto, doslovno se razlikuju u par cm i 200 grama.. Budem bas isla vidjeti u Babyland iduci tjedan. 🤞🤞 bas si mi uljepsala vecer sad jer su ti se svidjela jer sam bas jako bila uplasena da si ruzna uzivo hahaha 
    Meni su zapravo najljepsa ona njeznoroza, ali isto cemo uzeti unisex da posluzi i za drugo dijete. Hvala ti 😘😘 
    .
    Brbica jako si zgodna i bas lijepo izgleda robica! Jedva cekam da ja u to sve udem 😍😍 
    .
    Vrapcic to su guliver iz ikee? Ajme draga jel ti bed reci mi na kojoj ti je visini vas krevet da usporedim sa nasim, mene isto brine u kojoj razini ce biti kinderbet kad se skine stranica u odnosu na krevet. Ali mi smo mislili uzeti Gonat krevetic jedino, istih je mjera kao guliver tak da me bas zanima visina ☺️ 

Vrapčić123
    06. Svibanj 2020. 21:48

Rose ništa ne brini oko kila, moja prijateljica rodila sa +9kg ukupno. Maleni je zdrava i jaka beba, evo ga uskoro maleni ima 3 mjeseca i već ima 7,5 kg.
    Amneris čestitam na pregledu! Trbuh ti je baš lijep! 💗
    Brbicaa baš si zgodna trudnica! Lijepo te vidjeti. 😍

06. Svibanj 2020. 21:49

fenjer

BlackLioness

fenjer

Ajme tako mi je drago sto si ih vidjela!! Daaa, meni na slici izgledaju prekrasno! Znaci u Babylandu ih imaju izlozena ili??
    Da, ja isto slinim na premium sa sivom ramom i tamnosiva 😍😍

Babyland i Djecjakolica.eu imaju istog vlasnika, podruznice su si. Tako da mi smo u Varaždinu uhvatili prije korone priliku posjetiti ih, ali trebala bi bit i u Babylandu Zg izlozena jer su jako trazena upravo zbog veeeelikog izbora boja. Definitivno sve sto procitate i vidite u videima to je to. Prekrasna su. Mi smo gledali prvo crna koja imaju bijelu crtu, jako sportski djeluju. Prvo dijete nam je, jos k tome skriva spol dugo i rekli smo kvragu i sve uzet cemo takve skuplje stvari u unisex bojama. Ukoliko cete pokusat ih vidjet uzivo, a ne zateknete ih u prodavaonici, potrazite slicne modele bebeto. Doslovno su bebeto kolica samo nekoliko milimetara visa od Kunert Mila kolica, a mislim da cak imate i detaljne centimetre svega zabiljezene u opisu na stranici

Da, usporedivala sam ih vec sa Bebeto, doslovno se razlikuju u par cm i 200 grama.. Budem bas isla vidjeti u Babyland iduci tjedan. 🤞🤞 bas si mi uljepsala vecer sad jer su ti se svidjela jer sam bas jako bila uplasena da si ruzna uzivo hahaha
    Meni su zapravo najljepsa ona njeznoroza, ali isto cemo uzeti unisex da posluzi i za drugo dijete. Hvala ti 😘😘
    .
    Brbica jako si zgodna i bas lijepo izgleda robica! Jedva cekam da ja u to sve udem 😍😍
    .
    Vrapcic to su guliver iz ikee? Ajme draga jel ti bed reci mi na kojoj ti je visini vas krevet da usporedim sa nasim, mene isto brine u kojoj razini ce biti kinderbet kad se skine stranica u odnosu na krevet. Ali mi smo mislili uzeti Gonat krevetic jedino, istih je mjera kao guliver tak da me bas zanima visina ☺️

da su ruzna*** ajme kako sam nepismena, oprosti na tipfeleru

Rose1
    06. Svibanj 2020. 21:51

Vrapcic hvala na pitanju, ali sve po starom, nema tu promjene na bolje☹ali pozitivno dalje

💙

Vrapčić123
    06. Svibanj 2020. 21:52

Mila ovo nije ono što si tražila. No meni se jako sviđa ime Lars. Skandinavsko ime, baš mi je top. 😊 Al ja volim germanska, skandinavska i tako. Naša mala će se zvati Greta. 💗

06. Svibanj 2020. 21:53

Mila7

Hvala na prijedlogu al mi se ne sviđa 😘. Meni je super Neo al moj dragi ne daje zeleno svjetlo. Dolazi nam u obzir Theo, Inny, Kai (al je sranje sto smo u Zg pa zvuci kao kaj) al crkamo da nam mozda na pamet padne neko vise fora ime. Meni je i Vito lijepo al je u Zg postalo precesto. Sin nam se zove Andy a nas mali anđeo Dany (isli smo na drugaciju kombinaciju slova). Inace mi je tesko naci lijrpo musko ime a nasa Hr mi se zaista ne sviđaju 😕.

Ma najgore je to da puno puta naša prezimena ne pašu uz strana imena, kamoli nešto drugo da se kombinira, a nedaj bože da učiteljica čak nešto krivo pročita što je slučaj bio na mom faksu (kolega se zove Michael, a profesorica ENGLESKOG JEZIKA pročita njegovo ime Mišel i traži di je ta ženskica u razredu OMG). Imala sam prilike upoznati male dečke: Enok, Aron, Dario, Arno (možda nešto takvo se dopadne mužu). Za Arona znam da je sve više popularno nažalost kod borbenih pasa kao i Ares, svi nešto zabrijali na te bogove i tako to

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.