Dobar dan svima koliko vas ima!!!
Curke cestitam tko puni tjedne 🥳🥳🥳🥳
Bebac, evo na opce zadovoljstvo danasnji komentari ce bit bez boldanih imena hahah
Kaktusica bio je prvi tren iznenadjen koliko su malecki jer se preko fotki i videa ne moze to bas skuzit bez obzira sto ja stavim i ruku pored njih, nema neceg da usporedis..odusevljen je sto ih je vidio konacno 🥰
Dana sretno na poslu ljubice!! 😘😘
Panda ma uzivaj draga u tome sto je kreativan, sigurno i ti imas svoje jake strane i vjestine kojima se savrseno nadopunjujete! Ocekujem fotkice kad bude gotova soba, ja odvaljujem na te homemade stvari!
Kolacic divne dekoracije/osvjetljenje, isto ocekujem fotkicu kad sve zavrsi!
Rio draga bravo za dobar pregled ♡ i Oliver bas lijepo napreduje!
Pcelice, kako gdje, cini mi se da ovdje guraju to dojenje, ali jako ovisi koja je sestra i oce pomoc il ce ko mrtvo puhalo dva put pokazat i dat do znanja da je boli kvaka za tvoje cice i da moras sama, neke su stvarno divne, jedna prakticki legla uz jednu cimericu da joj pomogne i bila 20min pored nje i vracala bebu na cicu 10x valjda! Tako da..najvise ovisi o sestrama..
Ovdje normalno daju dohranu, pogotovo ako mama kaze da joj se cini da je dijete gladno!
Zmya zeno draga CESTITAM da je konacno krenuo porodiljni!!!
Brbicaa i Rose, sigurna sam da cete, kao i sve druge, biti najbolje moguce mame svojoj djecici ♡
Mocho hahaha oiy 😅
Mimoza slomis me svaki put kad napises karlica jer sam jedno vrijeme razmisljala da mala mozda bude Karla..hahaha
Kako si ti danas?
Ena drago mi je da si doma, miruje micek i bit ce sve dobro, budes ti lijepe tjedne jos docekala!
RitaM as, kosara, baby nest, burrito jastuk..evo vidim da su ti curke sve odgovorile pa da se ne ponavljam za njima!
Fenjer, bh su pripremne kontrakcije i ne bi trebale otvarati, ali mogu pa bolje provjerit.. ja sam pila i jos pijem mg solgar 400 kao i ti, ne znam kako bi bilo bez njih, a sa njima je bilo podnosljivo sto se tice kontrakcija!
Ivcy nadam se da si uspjela doc u medjuvremenu do nekog u hzzou? Jako mi je zao za cijelu katastrofalnu situaciju sa novcima, zbilja u ovoj jadnoj drzavi macehi mozes i crknut od gladi i bijede bez da itko trzne..
MissyR ajme draga, kolica su vrh!!!! Predivna!
Curly jako mi je drago za danasnje sestrice sto su bile tako dobre ♡
Mrvicak kakvo je sad stanje s migrenom, jesi ziva?
Molim te odmiruj do 32tt pa se onda baci na pripreme i pranje stvari!!!
Danijela ajmeee koja uzivancija!!! Preedivno ♡
Ne sekiraj se za bradavice, beba ce ih izvuc, a ako nece ic odmah-silikonski sesirici!
Yvette miskica, uzmi si vremena i mira, nadam se da ce bakica bit dobro ipak, grlim te! :*
Vucice drago mi je da je lazni alarm!:*
Amneris juuupi jako mi je drago za odlican pregled i pogotovo da nema nikakve bakterije, bebac super napreduje! Bravo :)
Haljinica i busica preeslatke :)
Rolice njam njamm...
Jel neka kupila nešto za bebe u Pepcu? Čini mi se da je neka stavila slike prije par dana, ali od toliko toga što je napisano nisam sigurna. Namjeravam sutra do Pepca (ako ne bude prevelika gužva), trebaju mi neke stvari pa sam odmah mislila nešto i bebačima kupiti (da malo smirim njihovog tatu
).
30.07.🥰🥰
Rose apsolutno se nemoj zabrinjavat za kile, beba raste i uredno se razvija, taman su ti kile za tebe i tvoju konstituciju tijela! Nemoj si sad novu brigu tovarit na glavu! Taman si kako trebas biti!! Avokado ti isto!
Mokvica jel da? Evo i sama sam pomislila da bi lakse hranu gledala nego to more za kojim dusa pati..zadnjih 15godina nijedan 1.maj nismo propustili priliku da odemo na more!!
Iris, sa sv.duha svi idu iskljucivo u autosjedalicama! Mislim da je to pravilo bez iznimaka ;)
Indy nasa draga, uvijek pozitivna i svakoga utjesis, mora i tebi doc dan za malo olaksat dusu, pogotovo nakon neuspjesnog shoppinga! Ja sam sigurna da ces nac ipak nesto za svoje momcice i da ces vec sutra bit bolje, takav je dan naprosto..izbaci sve iz sebe i napravi nesto lijepo i samo sebi za dusu veceras! ♡♡
Selena moj plan (zbog straha) je bio kupovat krajem 4.mj, kad predjemo 30, ali panika od svega rasprodanog me stisla da od 28tt pocnem online shoppingiranje i bome mi je drago da je sad kad su bebeki toliko uranili jer sam osigurala kinderbete i autosjedalice sto mi je bilo zbilja najbitnije..kuzim te skroz, kupuj kad osjetis da si spremna i nemoj da ti itko drugi diktira tempo ako ti to stvara nervozu..
Pepco je super!
Selena ima Pepco super stvari za bebice, a i jeftino, definitivno se isplati. Sinsay ti isto super i jeftin ako ti u blizini
Dora hvala ti🤗❤ti uvijek nađes lijepu rijec za svskoga. Svaka ti cast, da te nema, trebalo bi te izmisliti. Stalno mislim na tebe i Curly i vase borce❤💙
Curly kako ste nam vi danas?
Seleba, Fluffy hvala curke🤗❤
Fluffy aaa farbanje, bas ti zavidin😉neka si se sredila, odmah se covjek bolje osjeca
💙
Fluffy super jer moj muž bi definitivno odusta od svega da mora na tečaj.
Mokvica i Dora evo za vas još jedna live 🙂
https://ibb.co/0yMVcHV
Sidin u ljulji lipo pokrivena dekicon i opuštan mozak slušajući šum valova...
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Btw, Pepco ima super i jeftine stvari. Naravno uvik postoji šansa da ćeš se zeznit s nekim komadom, ali s obzirom na cijene nije ni bitno 👌
Meni je sestra baš neki dan za 200kn kupila par kompletića bodi+hlačice,bodie zasebno, čarapice... Beba će to sve ionako brzo prerast.
Zmya da čula san nešto za te kapice, ima nade i za nas bez bradavica 😁
https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"
Dobar dan svima koliko vas ima!!!
Curke cestitam tko puni tjedne 🥳🥳🥳🥳
Bebac, evo na opce zadovoljstvo danasnji komentari ce bit bez boldanih imena hahah
Kaktusicabio je prvi tren iznenadjen koliko su malecki jer se preko fotki i videa ne moze to bas skuzit bez obzira sto ja stavim i ruku pored njih, nema neceg da usporedis..odusevljen je sto ih je vidio konacno 🥰
Danasretno na poslu ljubice!! 😘😘
Panda ma uzivaj draga u tome sto je kreativan, sigurno i ti imas svoje jake strane i vjestine kojima se savrseno nadopunjujete! Ocekujem fotkice kad bude gotova soba, ja odvaljujem na te homemade stvari!
Kolacic divne dekoracije/osvjetljenje, isto ocekujem fotkicu kad sve zavrsi!
Rio draga bravo za dobar pregled ♡ i Oliver bas lijepo napreduje!
Pcelice, kako gdje, cini mi se da ovdje guraju to dojenje, ali jako ovisi koja je sestra i oce pomoc il ce ko mrtvo puhalo dva put pokazat i dat do znanja da je boli kvaka za tvoje cice i da moras sama, neke su stvarno divne, jedna prakticki legla uz jednu cimericu da joj pomogne i bila 20min pored nje i vracala bebu na cicu 10x valjda! Tako da..najvise ovisi o sestrama..
Ovdje normalno daju dohranu, pogotovo ako mama kaze da joj se cini da je dijete gladno!
Dora, hvala na pitanju 👍🥰 danas sam super, čak nijednu kontrakciju nisam imala, a od glavobolje ni g.... Baš neki lijepi dan, koji je jako brzo prošao.
Nadam se da i tebi dani lete, da što prije budete u svoja 4 zida i uživate. ❣️
Inače, ne znam kako vama drugima, ali mene muž izluđuje s tim da što prije moramo naći sve stvari za bebe, makar i preko neta… Kolica, kinderbete, autosjedalice, robicu za bebe… Imamo samo par bodija iz lidla, ništa više. Ja bi radije pričekala malo, nadam se da će se ovo smiriti i otvoriti centri pa da možemo uživo vidjeti, ako ništa drugo barem kolica (nisam baš kršna pa mi je važno da budu lagana i praktična).
Hahhaha kako su svi različiti. Mene moj niti ne pita što sma uzela i što još treba. Da mi karticu i to je to. Al isto kada sam spominjala tako u tvojim tjednima kupovinu, rekao bi da čekam da ima vremena.
Ja sma mislila čekat do sredine svibnja, al evo ipak sam sve obavila kroz travanj i drago mi je da jesam. Moram još samo sitnice uzeti i sve oprati, popeglati i spremiti.
Moj to je savjet da slušaš jedino svoj instinkt, nikoga drugoga!!!
Hvala cure sto brinete, danas sam imala samo 2 slabije bh tako da sam mirnija. Izgleda da ima dana kad bude gore i kad bude bolje 🤷 valjda ce biti sve ok do pregleda, a onda cu vidjeti kakvo je stanje. ♥️♥️
Indy samo jako, skuhaj si kavu, upali malo seriju i mozak na pasu!
Ima li tko od vas slucajno Kunert Mila 3u1 kolica?? Bas mi jako lijepo izgledaju na slikama, ali naravno da bi ih htjela vidjeti uzivo. Ne zelim potrositi za kolica vise od 3500kn tako da su mi ona zasad u rangu najljepsih. Pa ako netko ima iskustva nek napise ☺️
Rose nemoj se toliko brinuti pregleda, vjeruj da ce biti sve uredu i onda ce i biti! 😘 Drzim ti fige sutra, u koliko sati ides?
Imala sam priliku uzivo gledati kako se ta kolica pripremaju i kako ih jedan bracni par preuzima. Njihova djevojcica je skakala od uzbudjenja. Kolica su stvarno lijepa, kotaci odlicni za sve terene, nisu ogromna, da se isto dosta toga podesavati, materijal sasvim odlican, obozavam kada je kosara odispod od te nekakve jake plastike il cega vec i fino zaobljena...Prvo smo njih htjeli, ali desila se korona, kasnije uhvatili kolica bebeto tito s-line bijelo-siva 3u1 na akciji, zadnja na lageru. Pali oboje na guzicu kad je vec sutradan postar iz Zga pozvonio s njima. Nas svi uvjeravali da se kolica cekaju cak i po mjesec dana, ali to je slucaj samo ako ih nema trenutno na lageru, pa moraju narucivat prvo da dođu preko granice u Hr. Sve netaknuto zapakirano, prekrasno. pun kufer dodataka, pun kufer naprednih postavki, a opet sve samo na jedan kliktaj. Jest da smo malo vise novaca izdvojili vise nego smo planirali na Kunert Mila (cca 500 kn vise), ali vredilo je. I dalje stojim pri tome da su Kunert Mila kolica prekrasna i odlican izbor za mame koje ce cesto ih koristit. Ukoliko bi uzeli Kunert Mila PREMIUM razlika je doslovno samo u rami i felgama na kotacima Uzeli smo od Babyland-a. Njihova sva kolica su mi zakon i jako dobro posluju...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji