Ma hocu samoglasnik jer se jedino muska imena sa zadnjim samoglasnikom ne dekliniraju a i kad se derem po parkicu lakse je izgovarati takvo ime. Malo sam zakomplicirala 😅🤭
Hvala cure 🤗 trebalo bi mu biti udobno tu. Imamo jos i gnijezdo u istom dezenu 🤗 i poplun.
Mokvica na fb profil- Bebi oprema Babykutak. Oni su iz Bosne, ali salju svugdje. Ja narucila da mi dostave kod mame, pa kad sam bila kod nje pokupila to.
Dora joj, bas me vesele tvoje price i lijepe vijesti🥰nisam se isla sređivati, nije tako strasno🙈🙉🙊
💙
Hvala cure 🤗 trebalo bi mu biti udobno tu. Imamo jos i gnijezdo u istom dezenu 🤗 i poplun.
Mokvica na fb profil- Bebi oprema Babykutak. Oni su iz Bosne, ali salju svugdje. Ja narucila da mi dostave kod mame, pa kad sam bila kod nje pokupila to.
Hvala ti! 😊 Jako mi se sviđa, samo ne znam kako sad funkcionira dostava iz Bosne zbog korone. Morat ću se baš raspitati.
Odoh i ja probati zaspati. Sutra je napokon pregled. Koliko sam uzbuđena vrlo vjerojatno neću moći spavati. 😁🙈 Laku noć ženice! 😘
BlackLista stvar je bila s kolegom na mom faksu samo je kod mene profa iz informatike bila u pitanju🤣isto ime i sve.
Dora Ivica vec pizdarije radi a tek se rodio🤣ajde barem je Marica dobra kad je braco vec sam sasav
Mila ja ti nisam bas s muskim imenima🤣maltretirala sam muza da puca imena koja se njemu svidjaju dok se i meni nije neko svidilo.
Nego, cure… ovih 1610g moje bebe. Jel nije to malo puno?🤣ja tek sad malo razmislila o tome. Malo meni to velika beba nesto🤔
Ma nije, sve je to individualno, vjerojatno ce biti veca🥰moja manja...moj prije2tj imao nesto vise od1300...nema tu pravila
💙
Mimoza super izgleda krevetic! Mi smo nas krevetic samo sastavili, a posteljina i zastita je oprana i ceka u ladici. Madrac cu ovih dana pogledat sta i kako, mislim da ce to muz sastavit i namjestit u trenutku kad budem u bolnici(on nece da to skuplja prasinu prije 🤫)
Vrapcic, mrvicu samo jutros je bilo jos iscjetka u boji, ostatak dana evo sve okej. Uho mi se isto cini bolje i preskacem doktora, osjetim jos da boli, ali ni blizu ko sinoc i jutros. Nadam se da sam sutra ko nova.
Ja sam se tako nazivcirala i posvadala sa starom, ne mogu ja s njom nikako normalan odnos imat ni bez trudnickih hormona, a sa pogotovo, nisam nista jela za veceru, totalno sam rastrojena.
Danas je muz skuhao juhu i leso meso, ja napravila male cuftice, imali smo pire od brokule i cvjetace, a ja jos napravila Snenokle za desert, al sa eritritom, jer je dragi odlucio na dijetu, opet trcanje, nekidan je crko na bajku na 70km tako da se mora vratit u kondiciju 🤭
Cak ni to nisam jela, eto, toliko sam luda.
Namjerila sam se napokon pogledat kolica koja smo posudili od M sestre, Bebetto su i fora su. Neka plavo siva komba, sa bijelom ramom, lijepa su. Malo su teza za nosanje al su zato ful lagana za guranjr. Meni visokoj odlicne, s amortizerima, velike gume na pumpanje, supac! A za drugo cu si ja izbirat kolica kakva bas ja hocu!
Danas sam imala sastanak do pola pet 😝
Malo setala po kvartu, pojela slajic. Noge mi otekle, morat cu si malo listove stisnit da proradi cirkulacija..
Tipkamo se sutra, laku noc svima!
Ma hocu samoglasnik jer se jedino muska imena sa zadnjim samoglasnikom ne dekliniraju a i kad se derem po parkicu lakse je izgovarati takvo ime. Malo sam zakomplicirala 😅🤭
Deranje po parkicu. Moram ovo ispricat, znate kako se svaki drugi kucni ljubimac zove Luna? E, pa setala sam centrom grada jednom, ispred mene zena se derala iz petnih zila Lunaaa, Lunaaa, Lunaaa dođiiii... Ja si mislim, pa dobro gdje je to blentavo pseto, kako ti ljudi svaki puta maltezere i slicne gube po centru majko mila... Na to vidim trci neka mala curica do zene, ova ju grdi i shvatim...Pa ta curica se zove LUNA, ajde vise...Organski ne mogu vise to ime podnijet, jednostavno previse je to...Znam i zamorca koji se tako zove, doduse mislim da nije vise ziv, ali...ahhhh. Uglavnom, derite se po parkicu koje god ime, samo se slozite oboje oko toga i sve ce biti ok Mi smo se dvoje lako slozili, valjda jer smo jako slicni karakterno...Međutim najbolje je da muz bira curici, a zena decku ime i da date jasne argumente ZAŠTO. Nekakav kompromis, malo razumijevanja, malo prespavate oboje i naci ce se ime iz vedra neba
Fenjerja sam uzela Kunert Silver lagana su i nastavci su lagani za sklapanje,gume odlicne za sve terene velike i lagano upravljanje sve u svemu jako sam zadovoljna a jos su i predivna tako da pretpostavljam da su i Kunert Mila isto 😊
Kupovina baby stvariufff ja sam cekala neki 5 mj pocetak 6 pa kao krecemo kupovati sto nam fali bojala sam se malo prije toga..ali onda je dosla korona pa mi poremetila planove pa sam skoro sve vec spremila (osim moje torbe, pelena i ostalih higijenskih potrepstina) cekam jos samo komodu krajem mjeseca da dode pa se bacam na pranje i slaganje robice 🥰🥰
😍😍😍
sva ta kunert su zapravo dosta slicna, da
jesi ih vidjela u nekom ducanu u zg mozda??
dosad sam citala samo negativno i poljskim kolicima, ali sad ste mi vas dvije dale vjetar u leda 💪😁
Sortiraj odgovore
Najstariji