Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Svibanj 2020. 20:34

BlackLioness

fenjer

Hvala cure sto brinete, danas sam imala samo 2 slabije bh tako da sam mirnija. Izgleda da ima dana kad bude gore i kad bude bolje 🤷 valjda ce biti sve ok do pregleda, a onda cu vidjeti kakvo je stanje. ♥️♥️
    Indy samo jako, skuhaj si kavu, upali malo seriju i mozak na pasu!
    Ima li tko od vas slucajno Kunert Mila 3u1 kolica?? Bas mi jako lijepo izgledaju na slikama, ali naravno da bi ih htjela vidjeti uzivo. Ne zelim potrositi za kolica vise od 3500kn tako da su mi ona zasad u rangu najljepsih. Pa ako netko ima iskustva nek napise ☺️
    Rose nemoj se toliko brinuti pregleda, vjeruj da ce biti sve uredu i onda ce i biti! 😘 Drzim ti fige sutra, u koliko sati ides?

Imala sam priliku uzivo gledati kako se ta kolica pripremaju i kako ih jedan bracni par preuzima. Njihova djevojcica je skakala od uzbudjenja. Kolica su stvarno lijepa, kotaci odlicni za sve terene, nisu ogromna, da se isto dosta toga podesavati, materijal sasvim odlican, obozavam kada je kosara odispod od te nekakve jake plastike il cega vec i fino zaobljena…Prvo smo njih htjeli, ali desila se korona, kasnije uhvatili kolica bebeto tito s-line bijelo-siva 3u1 na akciji, zadnja na lageru. Pali oboje na guzicu kad je vec sutradan postar iz Zga pozvonio s njima. Nas svi uvjeravali da se kolica cekaju cak i po mjesec dana, ali to je slucaj samo ako ih nema trenutno na lageru, pa moraju narucivat prvo da dođu preko granice u Hr. Sve netaknuto zapakirano, prekrasno. pun kufer dodataka, pun kufer naprednih postavki, a opet sve samo na jedan kliktaj. Jest da smo malo vise novaca izdvojili vise nego smo planirali na Kunert Mila (cca 500 kn vise), ali vredilo je. I dalje stojim pri tome da su Kunert Mila kolica prekrasna i odlican izbor za mame koje ce cesto ih koristit. Ukoliko bi uzeli Kunert Mila PREMIUM razlika je doslovno samo u rami i felgama na kotacima Uzeli smo od Babyland-a. Njihova sva kolica su mi zakon i jako dobro posluju…

Ajme tako mi je drago sto si ih vidjela!! Daaa, meni na slici izgledaju prekrasno! Znaci u Babylandu ih imaju izlozena ili?? 
    Da, ja isto slinim na premium sa sivom ramom i tamnosiva 😍😍

Brbicaa
    06. Svibanj 2020. 20:38

Sto se kupovine tice, ja sam stvarno ali stvarno rano krenila.. Doduse ja sam takav tip, kad nesto zamislim to mora odma ili nije dobro 😅 kolica i autosjedalicu sam kupila vec u 18tt...al meni se cinilo pravo vrijeme, uzimala sam polovno i naletila na jebenu ponudu i zasto ne, uzela.. I nisam se dosad pokajala 😅 
    nabavila sam robice, vjerovatno i previse.. Od 50 pa do 68 pa sto posluzi.. 
    https://ibb.co/zxPCH2Y
    Mislim da ce mi najveci izdatak bit torbe za bolnicu kad skuzim koliko toga treba hahah

Mene je muz danas izveo u setnju i na kavu 😁 bas smo se lijepo raspricali i opustili van kuce
    Iiiii obukla sam usku haljinu prvi put nakon nove godine ahhaha uspila sam nac hulahopke koje mogu nategnit preko trbuha a da me ne steze.. Eto nas tu +13 kg 😅
    https://ibb.co/ZH2BZWh
    Iiiiii danas sam odlucila napravit ledeni vjetar, kore sam presusila al valjda cu uspit iskoristit
    https://ibb.co/0F7bWnH
    krema mi je prvo ispala vodenasta pa sam je spasavala gustinom pa je ispalo ajde okej.. Sutra je nastavak pa slikam konacan proizvod mojim gladusicama 😁❤️

06. Svibanj 2020. 20:45

fenjer

Ajme tako mi je drago sto si ih vidjela!! Daaa, meni na slici izgledaju prekrasno! Znaci u Babylandu ih imaju izlozena ili??
    Da, ja isto slinim na premium sa sivom ramom i tamnosiva 😍😍

Babyland i Djecjakolica.eu imaju istog vlasnika, podruznice su si. Tako da mi smo u Varaždinu uhvatili prije korone priliku posjetiti ih, ali trebala bi bit i u Babylandu Zg izlozena jer su jako trazena upravo zbog veeeelikog izbora boja. Definitivno sve sto procitate i vidite u videima to je to. Prekrasna su. Mi smo gledali prvo crna koja imaju bijelu crtu, jako sportski djeluju. Prvo dijete nam je, jos k tome skriva spol dugo i rekli smo kvragu i sve uzet cemo takve skuplje stvari u unisex bojama. Ukoliko cete pokusat ih vidjet uzivo, a ne zateknete ih u prodavaonici, potrazite slicne modele bebeto. Doslovno su bebeto kolica samo nekoliko milimetara visa od Kunert Mila kolica, a mislim da cak imate i detaljne centimetre svega zabiljezene u opisu na stranici

Pepilli
    06. Svibanj 2020. 21:08

Brbicaa

Sto se kupovine tice, ja sam stvarno ali stvarno rano krenila.. Doduse ja sam takav tip, kad nesto zamislim to mora odma ili nije dobro 😅 kolica i autosjedalicu sam kupila vec u 18tt…al meni se cinilo pravo vrijeme, uzimala sam polovno i naletila na jebenu ponudu i zasto ne, uzela.. I nisam se dosad pokajala 😅
    Mislim da ce mi najveci izdatak bit torbe za bolnicu kad skuzim koliko toga treba hahah

Mene je muz danas izveo u setnju i na kavu 😁 bas smo se lijepo raspricali i opustili van kuce
    Iiiii obukla sam usku haljinu prvi put nakon nove godine ahhaha uspila sam nac hulahopke koje mogu nategnit preko trbuha a da me ne steze.. Eto nas tu +13 kg 😅
    Iiiiii danas sam odlucila napravit ledeni vjetar, kore sam presusila al valjda cu uspit iskoristit
    krema mi je prvo ispala vodenasta pa sam je spasavala gustinom pa je ispalo ajde okej.. Sutra je nastavak pa slikam konacan proizvod mojim gladusicama 😁❤️

Brbicaa ajme krasna si ! 
    Ja za ledeni vjetar radim malo biskvitaste kore umjesto beze kora ,  bolje mi se drži kolač ako je čvršća podloga ,kad je sama krema dosta teška... Btw, Hvala na super ideji , mami mi je rodendan za par dana pa da se ne ponavljam sa švarcvaldicom opet ...
    Robica- ak je to sve od 56-68 nije uopće previše ,bar neš svaki tren prala mašinu jer imaš 5 bodija i 5 gegica. A s obzirom da za bebe treba i kratko i dugo ,nije ti to ništa puno :)

Sreća mamina

Dobrodošao

Rose1
    06. Svibanj 2020. 21:12

Brbicaa

Sto se kupovine tice, ja sam stvarno ali stvarno rano krenila.. Doduse ja sam takav tip, kad nesto zamislim to mora odma ili nije dobro 😅 kolica i autosjedalicu sam kupila vec u 18tt…al meni se cinilo pravo vrijeme, uzimala sam polovno i naletila na jebenu ponudu i zasto ne, uzela.. I nisam se dosad pokajala 😅

Predivna❤samo ne kuzim di je tu +13🤣😂🤣super izgledas

💙

Mila7
    06. Svibanj 2020. 21:16

Evo da se i ja javim. Manje imam vremena za net jer sam dosta angazirana oko malog, a bome i osjetim da me bas rokaju kontrakcije kad ne odmaram. Al vise manje dobro sam 🥴🤭.
    Htjela sam pitati jel zna netko radi li Magic baby na nekoj lokaciji u Zg? 
    Ostao mi je za kupit jos krevetic koji se spoji uz bracni a zelim ih vidjeti uzivo jer im se dosta cijena razlikuje pa mi je najlakse donijeti odluku kad ih vidim uzivo. Ostalo vise manje imam spremno, jos samo iduci tjedan moramo odabrati datum kad cu na carski. Ja bi najrađe 06.06. al bojim se da ce bebac pozuritoo, pa mozda dogovorim cak i 01.06. Jao kako je to blizu, jedva cekam ♥️. Inace jos ime nismo odabrali 😕

Mila7
    06. Svibanj 2020. 21:18

Ako imate koju ideju za neobicno kratko musko ime koje zavrsava na samoglasnik pomagajte 🥰

• CurlySue
    06. Svibanj 2020. 21:22

Vecer, krafnice 😊 citam u naletima, al sam se malo pogubila, cijeli dan sam u izdajanjima. Ne opterecujte se kilicama, sve ce se to regulirat veoma brzo. 😉
    Drago mi je sto su vam danas tegobe manje, mrvicak pogotovo s tim glavoboljama, mene evo danas kao neka hvatala, al sam odspavala kratko i nestala je. 
    Danas slavimo svojih prvih tjedan dana 🎉 tezina se popela na 1400g i vec sve izgleda puno bolje. Od danas je na mom mlijeku i kazu da je dobro prihvatio pa me neka euforija drzi cijeli dan. ❤️
    Tu jos nema diranja ni koziranja, petrova je ekstra stroga po tom pitanju, al nadam se uskoro... 
    Iris, nema izlaska iz bolnice bez as. Sestra nosi dijete do izlaza i ona ga stavlja u sjedalicu, sve cure koje su i ponjele jastuk, iznjele su ga u torbi van. 😕
    Zelim vam svima ugodan ostatak veceri 😘

Brbicaa
    06. Svibanj 2020. 21:25

Pepilli, Rose1 hvala ☺️☺️ 
    Ledeni- prvi mi je put da radim pa ni ne znam kako treba bit hahahha znam ds svima ispadaju predivno pa cemo vidit
    Eto imas ideju, nema na cemu 😅
    Robica- e ma nemam ja pojma koliko to brzo ide i koliko ce se cesto mijenjat, cini mi se bas puno svega al kako kazes bar necu morat prat svako malo
    A moja Rose.. S 57 na 71 😅 naglo sam dobila, cini mi se najviše u noge, prije su biile moje cackalice drage, i u drob 😅

Vrapčić123
    06. Svibanj 2020. 21:34

Curke znači nikako da vas stignem! Izmorila se čitajući! Bila sam bas puno u zaostatku! 😀
    Rio lijepo ćeš izgledati u haljinici! Čestitam na pregledu! ❤️
    Rose kako tvoj pritisak u trbuhu? Je li bolje?
    Selena mi stavili madrac od 12 cm, baš neki jako debeli i čvrsti u krevetić ovaj Guliver. Plus dodatno ćemo kupiti jedan u Ikei onaj od 100 kn, da nam se podigne malo s donje razine. Tak da nam ok ispalo na kraju. 
    Kaktusica čestitam na dobrom pregledu! 💗
    Dora joj kako mi je drago čuti da je muž bio u posjeti, barem na tih 10 minuta. Također je divno čuti kako bebe napreduju! 🙏
    Zmya kako iscjedak? Jel sad ok?
    Indy čestitam na pregledu! 😍
    Mimoza čestitam na pregledu! ❤️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.