Mila ovo nije ono što si tražila. No meni se jako sviđa ime Lars. Skandinavsko ime, baš mi je top. 😊 Al ja volim germanska, skandinavska i tako. Naša mala će se zvati Greta. 💗
Ti bi se odmah slozila sa mojim dragim 🥰. On isto Nginje skandinavskim i germanskim imenima a ja najvise talijanskim i spanjolskim. Kompromis smo napravili ranije sa engleskim odabirom imena 🤭.
Inace kako nismo vjencani, djeca nam imaju prezimena od nas oboje pa opcija od dva imena ne dolaze u obzir, inace bi to bilo najelegantnije rjesenje.
Fenjer nas bračni krevet je točno 57 cm od poda, a madrac krevetića je točno od poda 30 cm (nas madrac je 12 cm debljine). Uz to da ćemo dodati ispod ovog madraca još 2-3 madraca od 5 cm iz Ikee, oni jeftini od 100 kn da povisimo još ovaj madrac. A inače imamo baš jako kvalitetan madrac iz Perfecte dreams pa ćemo njega gornjeg staviti da beba na njemu spava.
E hvala ti na mjerama, budemo i mi pokusali tako nesto skombinirati 😘
Vrapcic zovi na ovaj broj Privremeni HZZO info telefon 033 62 88 88. Na njega se javljaju
Fenjer ja sam uzela Kunert Silver lagana su i nastavci su lagani za sklapanje,gume odlicne za sve terene velike i lagano upravljanje sve u svemu jako sam zadovoljna a jos su i predivna tako da pretpostavljam da su i Kunert Mila isto 😊
Kupovina baby stvari ufff ja sam cekala neki 5 mj pocetak 6 pa kao krecemo kupovati sto nam fali bojala sam se malo prije toga..ali onda je dosla korona pa mi poremetila planove pa sam skoro sve vec spremila (osim moje torbe, pelena i ostalih higijenskih potrepstina) cekam jos samo komodu krajem mjeseca da dode pa se bacam na pranje i slaganje robice 🥰🥰
url=https://lilypie.com]
Dora, morat ćemo i mi naći Danijelinu slabu točku da joj vratimo za ove provokacije. 😉 Danijela da mogu, teleportirala bih ti se na tu ljuljačku. 😁
Brbica slažem se s Rose, tih 13 se uopće ne vidi, odlično izgledaš! 👌
Mimoza krevetić je presladak. Gdje si kupila ogradicu?
Svea dobro smo, sad vec primjecujem vidnu razliku od onih prvih dana i padanja na tezini i svega, buckaju se pomalo i Marica sve vise i cesce ima otvorene oci i aktivnija ja nego prosli tjedan i bas me to jako veseli 😊 Ivica je pravi fakin, sestra krene sa spricom mlijeka prema njemu, otvara inkubator, a on je gleda i cupa sondu, ona govori ne ne, sad cu ti dat jest, ali on lijepo jos jace povuce i iscupa je van, okrene glavu i samo malo virne ocima prema njoj, a ona mu govori ej mali, vidjela sam te, nismo se tako dogovorili 🤣😅
Danijela ajmeee ne znam jel bolja fotka il opis ovo kako chillas! 🙃
Mrvičak divno, neka je sto vise takvih dana!🥰
Meni isto proletio dan, skompala sam se s jednom dragom zenom koja je rodila prosli tjedan, isto blizance curicu i decka, koji tjedan su stariji od mojih, popodne smo skoro zakasnile na izdajanje jer smo stale na 5min dvije rijeci razmijenit i odjednom proslo 2h 😬🤭
Brbicaa omg, zeno draga!!! Koooliko robe pa ja toliko za njih dvoje necu uspjet skupit 🤩
trbuscic ti je presladak, a ti si prezgodna!! 😍😊
Jaooo da znas da sam popodne listajuci stranice bila razocarana jer nema tvog kolaca, al vidim lijepe kore pa ocekujem sutra gotov kolac 🤤
Mila zao mi je sto si u guzvi, glavno da si dobro!! Ne znam za duckase, a ime hmm morala bi razmislit malo, ali jel bas mora samoglasnik? Roko, Maro, Teo, Leo, Ivano, a bez samoglasnika, ali zvucna Ivor, Erik, Fran..
Curly prekrasne vijesti povodom punog tjedna, maleni prihvaca mlijeko, odlicno dobiva na tezini, bravo!! 🥳💙
Ne mogu se sjetit jesi pisala, ali koliko je bio dug i tezak kad se rodio?
Mimoza ovaj krevetic i posteljinica su PREKRASNI 💙
Mila sad citam dalje i vidim da ti se nista nece svidjet od ovih imena gore, al mi se ne da brisat 😅
Vrapcic di si ti cijeli dan?? Ziher si susilicu kupovala?
Hzzo Probaj na onaj mail sto si meni davala, ja ih telefonom nikad nisam uspjela dobit 🙄😬 ovaj broj sto ti je Mila poslala, meni se zena javila i rekla da je to Bjelovar i da mi ne moze pomoc, nemam pojma kako bi komentirala tu situaciju..
Rose glavno da stagnira kad je vec tako kako je, nadam se da si bila poslusna i da se nisi isla mucit sa sredjivanjem 🍑 za sutra? Sretno na pregledu draga! 😘😘
Dora, morat ćemo i mi naći Danijelinu slabu točku da joj vratimo za ove provokacije. 😉 Danijela da mogu, teleportirala bih ti se na tu ljuljačku. 😁
Brbica slažem se s Rose, tih 13 se uopće ne vidi, odlično izgledaš! 👌
Mimoza krevetić je presladak. Gdje si kupila ogradicu?
Hahahah drito!!! 😅
https://ibb.co/CPxfqC4
Ovo je probno sklapanje naseg krevetica i onako redanje ogradice, jos sve to mora na pranje. Kada se madrac podigne i skine ova ogradica, bit ce prislonjen uz moju strani kreveta i u istoj ravni je njegov madrac s nasim.
Stvarno sve ko bomboncic🥰preslatko
💙
Macke, laku noc i lijepo mi spavajte, odoh i ja malo odmorit prste od tipkanja i oci od mobaca..tipkamo se sutra 💕😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji