Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    06. Svibanj 2020. 22:18

Mimoza sve je predivnoo! 😍

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Mila7
    06. Svibanj 2020. 22:20

Vrapčić123

Mila ovo nije ono što si tražila. No meni se jako sviđa ime Lars. Skandinavsko ime, baš mi je top. 😊 Al ja volim germanska, skandinavska i tako. Naša mala će se zvati Greta. 💗

Ti bi se odmah slozila sa mojim dragim 🥰. On isto Nginje skandinavskim i germanskim imenima a ja najvise talijanskim i spanjolskim. Kompromis smo napravili ranije sa engleskim odabirom imena 🤭. 
    Inace kako nismo vjencani, djeca nam imaju prezimena od nas oboje pa opcija od dva imena ne dolaze u obzir, inace bi to bilo najelegantnije rjesenje. 

06. Svibanj 2020. 22:22

Vrapčić123

Fenjer nas bračni krevet je točno 57 cm od poda, a madrac krevetića je točno od poda 30 cm (nas madrac je 12 cm debljine). Uz to da ćemo dodati ispod ovog madraca još 2-3 madraca od 5 cm iz Ikee, oni jeftini od 100 kn da povisimo još ovaj madrac. A inače imamo baš jako kvalitetan madrac iz Perfecte dreams pa ćemo njega gornjeg staviti da beba na njemu spava.

E hvala ti na mjerama, budemo i mi pokusali tako nesto skombinirati 😘

Mila7
    06. Svibanj 2020. 22:23

Vrapcic zovi na ovaj broj Privremeni HZZO info telefon 033 62 88 88. Na njega se javljaju

MissyR
    06. Svibanj 2020. 22:24

Fenjer ja sam uzela Kunert Silver lagana su i nastavci su lagani za sklapanje,gume odlicne za sve terene velike i lagano upravljanje sve u svemu jako sam zadovoljna a jos su i predivna tako da pretpostavljam da su i Kunert Mila isto 😊
    Kupovina baby stvari ufff ja sam cekala neki 5 mj pocetak 6 pa kao krecemo kupovati sto nam fali bojala sam se malo prije toga..ali onda je dosla korona pa mi poremetila planove pa sam skoro sve vec spremila (osim moje torbe, pelena i ostalih higijenskih potrepstina) cekam jos samo komodu krajem mjeseca da dode pa se bacam na pranje i slaganje robice 🥰🥰

url=https://lilypie.com]

Mokvica
    06. Svibanj 2020. 22:25

Dora, morat ćemo i mi naći Danijelinu slabu točku da joj vratimo za ove provokacije. 😉 Danijela da mogu, teleportirala bih ti se na tu ljuljačku. 😁
    Brbica slažem se s Rose, tih 13 se uopće ne vidi, odlično izgledaš! 👌
    Mimoza krevetić je presladak. Gdje si kupila ogradicu?

Dora4
    06. Svibanj 2020. 22:25

Svea dobro smo, sad vec primjecujem vidnu razliku od onih prvih dana i padanja na tezini i svega, buckaju se pomalo i Marica sve vise i cesce ima otvorene oci i aktivnija ja nego prosli tjedan i bas me to jako veseli 😊 Ivica je pravi fakin, sestra krene sa spricom mlijeka prema njemu, otvara inkubator, a on je gleda i cupa sondu, ona govori ne ne, sad cu ti dat jest, ali on lijepo jos jace povuce i iscupa je van, okrene glavu i samo malo virne ocima prema njoj, a ona mu govori ej mali, vidjela sam te, nismo se tako dogovorili 🤣😅 
    Danijela ajmeee ne znam jel bolja fotka il opis ovo kako chillas! 🙃
    Mrvičak divno, neka je sto vise takvih dana!🥰
    Meni isto proletio dan, skompala sam se s jednom dragom zenom koja je rodila prosli tjedan, isto blizance curicu i decka, koji tjedan su stariji od mojih, popodne smo skoro zakasnile na izdajanje jer smo stale na 5min dvije rijeci razmijenit i odjednom proslo 2h 😬🤭
    Brbicaa omg, zeno draga!!! Koooliko robe pa ja toliko za njih dvoje necu uspjet skupit 🤩
     trbuscic ti je presladak, a ti si prezgodna!! 😍😊
    Jaooo da znas da sam popodne listajuci stranice bila razocarana jer nema tvog kolaca, al vidim lijepe kore pa ocekujem sutra gotov kolac 🤤
    Mila zao mi je sto si u guzvi, glavno da si dobro!! Ne znam za duckase, a ime hmm morala bi razmislit malo, ali jel bas mora samoglasnik? Roko, Maro, Teo, Leo, Ivano, a bez samoglasnika, ali zvucna Ivor, Erik, Fran..
    Curly prekrasne vijesti povodom punog tjedna, maleni prihvaca mlijeko, odlicno dobiva na tezini, bravo!! 🥳💙
    Ne mogu se sjetit jesi pisala, ali koliko je bio dug i tezak kad se rodio? 
    Mimoza ovaj krevetic i posteljinica su PREKRASNI 💙
    Mila sad citam dalje i vidim da ti se nista nece svidjet od ovih imena gore, al mi se ne da brisat 😅
    Vrapcic di si ti cijeli dan?? Ziher si susilicu kupovala?
    Hzzo Probaj na onaj mail sto si meni davala, ja ih telefonom nikad nisam uspjela dobit 🙄😬 ovaj broj sto ti je Mila poslala, meni se zena javila i rekla da je to Bjelovar i da mi ne moze pomoc, nemam pojma kako bi komentirala tu situaciju..
    Rose glavno da stagnira kad je vec tako kako je, nadam se da si bila poslusna i da se nisi isla mucit sa sredjivanjem 🍑 za sutra? Sretno na pregledu draga! 😘😘

Dora4
    06. Svibanj 2020. 22:26

Mokvica

Dora, morat ćemo i mi naći Danijelinu slabu točku da joj vratimo za ove provokacije. 😉 Danijela da mogu, teleportirala bih ti se na tu ljuljačku. 😁
    Brbica slažem se s Rose, tih 13 se uopće ne vidi, odlično izgledaš! 👌
    Mimoza krevetić je presladak. Gdje si kupila ogradicu?

Hahahah drito!!! 😅

Rose1
    06. Svibanj 2020. 22:28

mimoza

https://ibb.co/CPxfqC4
    Ovo je probno sklapanje naseg krevetica i onako redanje ogradice, jos sve to mora na pranje. Kada se madrac podigne i skine ova ogradica, bit ce prislonjen uz moju strani kreveta i u istoj ravni je njegov madrac s nasim.

Stvarno sve ko bomboncic🥰preslatko

💙

Dora4
    06. Svibanj 2020. 22:29

Macke, laku noc i lijepo mi spavajte, odoh i ja malo odmorit prste od tipkanja i oci od mobaca..tipkamo se sutra 💕😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.