Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Iris2605
    06. Svibanj 2020. 16:54

Jel tko zna kad mogu li dijete iz bolnice iznijeti u onom jastuku, da nije auto sjedalica? 🤔

06. Svibanj 2020. 16:55

Rose1

Svea, Mrvicak, Pcelica, Mimoza ma da i ja tako mislim, to mi patronazna rekla. Ma bzvz komentar…ne brinem uopce
    Vucica da, za voje tjedne je to ok, ali ja sam daleko od tebe☹ali bit cu pozitivna
    Dora drago mi je da ste dobro, saljem🤗😘
    Mrvicak opala, u velikim si pripremama, neka, brze ce ti proci vrijeme…hehe, muzic odbrojava😁😉

Jesam, al isto treba izdrzati mjesec dana 😩

• Bebac24
    06. Svibanj 2020. 17:00

Iris2605

Jel tko zna kad mogu li dijete iz bolnice iznijeti u onom jastuku, da nije auto sjedalica? 🤔

Ovisi o bolnici di ces roditi

Rose1
    06. Svibanj 2020. 17:13

Avokado ma to ti samo neki komentiraju, moj ginekolog rekao super nego patronazna rekla malo...ne sekiraj se uopce, znsm ih puno koji su rodili u termini s 8-10kg

Mrvicak proci ce to za cas😉
    Iris da, obicno u jaju mora izaci i kaznjivo, a i opasno je da se vozi bez autosjedalice

💙

• Iris2605
    06. Svibanj 2020. 17:27

Hvala na odgovorima😃 ma nisam mislila voziti bez AS nego se u jastuku poslikati ispred bolnice pa je onda prebaciti 🙈

06. Svibanj 2020. 17:32

Iris2605

Hvala na odgovorima😃 ma nisam mislila voziti bez AS nego se u jastuku poslikati ispred bolnice pa je onda prebaciti 🙈

Možeš, tako sam ja s Davidom. 

Vucica
    06. Svibanj 2020. 17:45

Iris2605

Uvijek je mozes izvaditi ispred iz AS pa sliknuti 😁 pogledaj si na Web stranici tvog rodilista, na mom nor pise obavezna AS za preuzet bebu

• Bebac24
    06. Svibanj 2020. 17:59

Dali nam danas curlyin bikic slavi tjedan dana? Ili osto sutra? 🥰🥰

Rose1
    06. Svibanj 2020. 18:04

Bebac24

Dali nam danas curlyin bikic slavi tjedan dana? Ili osto sutra? 🥰🥰

Mislim da danas🎉🥳❤ako se ne varam

💙

• indy34
    06. Svibanj 2020. 18:09

E cure nadam se da ste mi dobro ..Moja energija i moje raspolozenje je na 0 .cak sam po 1 put sad se rasplakala od teske muke i neke nemoci ..Zacrtala sam danas kupujem kolica i nisam naravno svemu sam nasla manu ,ili je skupo ili ne odgovara meni ili ...zvuci smjesno da placem zbog toga al valjda je to bio samo izgovor ..spavanje nije na mojoj strani ,bas se osjecam tesko i veliko ..bice bolje ..Nadam se da ste mi sve uredu ..Dora,Carly i pilici ..yvete ako sam dobro propratila zao mi je zbog bake ..zelim vam ugodnu vecer svima bez obzira 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.