Jel tko zna kad mogu li dijete iz bolnice iznijeti u onom jastuku, da nije auto sjedalica? 🤔
Svea, Mrvicak, Pcelica, Mimoza ma da i ja tako mislim, to mi patronazna rekla. Ma bzvz komentar…ne brinem uopce
Vucica da, za voje tjedne je to ok, ali ja sam daleko od tebe☹ali bit cu pozitivna
Dora drago mi je da ste dobro, saljem🤗😘
Mrvicak opala, u velikim si pripremama, neka, brze ce ti proci vrijeme…hehe, muzic odbrojava😁😉
Jesam, al isto treba izdrzati mjesec dana 😩
Jel tko zna kad mogu li dijete iz bolnice iznijeti u onom jastuku, da nije auto sjedalica? 🤔
Ovisi o bolnici di ces roditi
Avokado ma to ti samo neki komentiraju, moj ginekolog rekao super nego patronazna rekla malo...ne sekiraj se uopce, znsm ih puno koji su rodili u termini s 8-10kg
Mrvicak proci ce to za cas😉
Iris da, obicno u jaju mora izaci i kaznjivo, a i opasno je da se vozi bez autosjedalice
💙
Hvala na odgovorima😃 ma nisam mislila voziti bez AS nego se u jastuku poslikati ispred bolnice pa je onda prebaciti 🙈
Hvala na odgovorima😃 ma nisam mislila voziti bez AS nego se u jastuku poslikati ispred bolnice pa je onda prebaciti 🙈
Možeš, tako sam ja s Davidom.
Uvijek je mozes izvaditi ispred iz AS pa sliknuti 😁 pogledaj si na Web stranici tvog rodilista, na mom nor pise obavezna AS za preuzet bebu
Dali nam danas curlyin bikic slavi tjedan dana? Ili osto sutra? 🥰🥰
Mislim da danas🎉🥳❤ako se ne varam
💙
E cure nadam se da ste mi dobro ..Moja energija i moje raspolozenje je na 0 .cak sam po 1 put sad se rasplakala od teske muke i neke nemoci ..Zacrtala sam danas kupujem kolica i nisam naravno svemu sam nasla manu ,ili je skupo ili ne odgovara meni ili ...zvuci smjesno da placem zbog toga al valjda je to bio samo izgovor ..spavanje nije na mojoj strani ,bas se osjecam tesko i veliko ..bice bolje ..Nadam se da ste mi sve uredu ..Dora,Carly i pilici ..yvete ako sam dobro propratila zao mi je zbog bake ..zelim vam ugodnu vecer svima bez obzira
Sortiraj odgovore
Najstariji