Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    06. Svibanj 2020. 22:59

Mila ma sigurno ćete izabrati neko prekrasno ime s kojim ćete biti oboje zadovoljni. 💙💙 Hvala ti puno na broju telefona! Sutra ću zvati na taj broj!
    Fenjer ništa draga! Sretno! ☺️
    Dora draga ona gospođa Fruk me uputila na neku drugu ženu i sad mi ta druga žena ne odgovara na mail. A ta druga je kao za rodiljne dopuste, a ova Fruk valjda nije... 🤔 Imaš li telefonski broj od one gospođe Fruk da ju nazovem. Ja imam samo mail. 😏
    E ti si prava CIA agentica, ne FBI, oni su male bebe za tebe. Išli zbilja u potragu za sušilicom i perilicom u jednom.🤣🤣🤣 Hahaha 🤣🤣🤣

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    06. Svibanj 2020. 23:04

Rio veća beba će vjerojatno biti. Neka, neka rastu, eh kako ćemo ih roditi, to ne znam. 🤔 Moja mala bila 1492 grama sa 28+5 tt. 

Vrapčić123
    06. Svibanj 2020. 23:07

Zmya drago mi je da ide na bolje! Nadam se da si sutra ko nova! 🤞
    Laku noć svima! 💙

• CurlySue
    06. Svibanj 2020. 23:23

Dora, ne sjecam se vise ni ja 😂🙈 2 dana prije poroda bio je procjenjen na 1500,rodio se sa 1300 (40 dug), danas nakon tjedan dana je 1400. Bas je nekako dugacak, bebica pored njega upola manja, a teza. 🙈Trenutno pojede 8ml,probali su vise al ne ide... Polako cemo 😊
    Laku noc vam zelim. Idem sanjat 🍩🍩

kaktusica
    06. Svibanj 2020. 23:23

Vecer, ja danas u skitnji cijeli dan...
    Yvette zao mi je zbog bake, drzi se 😘😘
    Mimoza diiivan je i krevetic i posteljina skupa s ogradicom, moje omiljene boje 🥰😍
    Curly Sue super vijesti za naseg bebeka, tako mi je drago da super napredujete  i da tebi ide izdajanje, jos kad imas u smjeni super sestre ❤
    Dora vidis ti Marice nase, borbena je to curka 🥰😍 A on frajer vec osvaja sestre po odjelu 💞 Kako je lijepo citati kad pises da dobro napreduju iz dana u dan, bas sam sretna 😘🥰
    Brbica predivna si trudnica i imas divnu kosu, bas je krasna 🥰 Ja sam slaba na lijepu kosu, valjda zato jer moja ocajno trazi frizera i pramenove 🤣
    Mila ja imam susjeda Tea, glazbenik je, super covjek! S mojim sinom u muzicku skolu ide jedan Teo, svira kontrabas, mali je zvrkic, uglavnom fora ime ☺ U vrticu sam se od neobicnijih imena susrela s : Neo, Vigo, Kaan, Noa, Rio...
    Zmya zao mi je da si se posvadila s mamom, al sad stvarno pucaju hormoni, nervoza, panika je...i ona to dozivljava na svoj nacin. Meni je moja rekla da su joj rodjenja unuka bila najstresniji i najsretniji trenuci u zivotu... Drago mi je da je uhobolja u odlasku, ma do sutra si ko nova ☺😘
    Rose sretno sutra na pregledu, nadam se da se cerviks nije mrdnuo od zadnjeg puta, drzim fige od srca 💞💞
    Ja narucila sebi i malome dukserice iz Gapa, meni je premala, njemu prevelika, sad sve opet moram vracati, nema mi gorega 🙄
    Idem spavati, laku noc krafnice 😘😘

Mila7
    06. Svibanj 2020. 23:35

Hvala vam na idejama oko imena, kako nam je ovo treci pisulinac sada je zaista tesko odluciti se al bitno da je djetesce zdravo, sve su ostalo slatke brige. Uostalom neka mijenja ime ako mu se ne svidi 😅.
    Drage moje zrlim vam laku noc, citamo se sutra, odoh i ja spavati, barem do 4h kad mi je vec konstanta za buđenje 🤭

Trancie
    06. Svibanj 2020. 23:54

Yette zao mi je zbog bake,valjda će biti dobro,mi te ovdje čekamo 
    Brbica divna si trudnica,ja isto tih 13kg ne vidim nigdje
    Dora bas volim čitati kako napreduje ekipa i da si ti dobro i pozitivna!!
    Curly super i za tvog malca da raste i da ruca tvoje mlijeko 
    Mimoza divan je krevetić i sve 
    Laku noć  cure 😘

Vucica
    06. Svibanj 2020. 23:58

Vrapcic ide ide, hvala na pitanju 😘 nisam vise iscjedak primjecivala ali bh me stegnu povremeno, ovaj mali je danas takva salta radio da nije ni cudo 😂
    Mila prva misao mi je bila Neo (matrix) 😂steta. Ja sam inace za tradicionalna imena pa tu ne mogu pomoci puno, Teo mi se svidja, mozda Rio ovako Latino zvuci 😁
    Cure laku noc, zelim svima super prelede sutra!! 

07. Svibanj 2020. 00:03

Mimoza super je krevetic, bas sam isla ia fejs na njihovu stranica i jako mi se svidaju. Jesi to narucivala dostavom u RH ili si tamo kupovala? Kako funkcionira dostava ako si tako narucivala? 
    🔝 je, nisu ni skupi

Leonie90
    07. Svibanj 2020. 00:11

Samo da vas pozdravim, jucer i danas totalna ludnica.. a vi se raspisale- a ja jednostavno prije nego nesto napisem moram BAS SVE procitati od kud sam stala 🙈
    Pregled je prosao dobro, zatvorena, beba 2530g. 
    Yvette nadam se da ce biti dobro sve i da ces nam doci. 
    Nase bebe- bas sam sretna da napreduju.
    Kile- na nekih +15 sam, spasava me jedino visina.
    https://ibb.co/zGVn7bD
    Svima ostalima saljem poljupce 💋

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.