Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    06. Svibanj 2020. 18:13

Iris hahaha a to zbog slikanja🤣😂🤣pa mozes prebaciti za slikanje ako bas moras u AS izaci iz bolnice. Mislim da ovisi o bolnici. Evo Mrvicak kaze da mozes...

💙

Rose1
    06. Svibanj 2020. 18:20

indy34

E cure nadam se da ste mi dobro ..Moja energija i moje raspolozenje je na 0 .cak sam po 1 put sad se rasplakala od teske muke i neke nemoci ..Zacrtala sam danas kupujem kolica i nisam naravno svemu sam nasla manu ,ili je skupo ili ne odgovara meni ili …zvuci smjesno da placem zbog toga al valjda je to bio samo izgovor ..spavanje nije na mojoj strani ,bas se osjecam tesko i veliko ..bice bolje ..Nadam se da ste mi sve uredu ..Dora,Carly i pilici ..yvete ako sam dobro propratila zao mi je zbog bake ..zelim vam ugodnu vecer svima bez obzira

A dođe takav dan...mi si nesto zacrtamo, previse toga od sebe i ocekujemo...odmori, otspavaj, sutra je novi dan🤗

💙

selena
    06. Svibanj 2020. 18:36

Indy - duplice naša, drži se. Svima nama dođe tako "žuta minuta". 
    Kolica - jesi li gledala baby monsters easy twin kolica. Meni su ta ok, otići ću ih jedan dan vidjeti uživo. Boogalo dunkey su isto ok, ali su meni preskupa. Gledala sam i preko neta Chipolino duo smart, meni su i ta ok, jedino me frka što su dosta jeftina pa da se nebi brzo raspala. Nisam našla baš recenzije o njima, otići ću ih vidjeti uživo. Kod njih mi je ok to što se sjedalo pretvara u košaru pa mi tako zauzima manje mjesta. 

30.07.🥰🥰

06. Svibanj 2020. 18:42

Hvala cure sto brinete, danas sam imala samo 2 slabije bh tako da sam mirnija. Izgleda da ima dana kad bude gore i kad bude bolje 🤷 valjda ce biti sve ok do pregleda, a onda cu vidjeti kakvo je stanje. ♥️♥️ 
    Indy samo jako, skuhaj si kavu, upali malo seriju i mozak na pasu! 
    Ima li tko od vas slucajno Kunert Mila 3u1 kolica?? Bas mi jako lijepo izgledaju na slikama, ali naravno da bi ih htjela vidjeti uzivo. Ne zelim potrositi za kolica vise od 3500kn tako da su mi ona zasad u rangu najljepsih. Pa ako netko ima iskustva nek napise ☺️ 
    Rose nemoj se toliko brinuti pregleda, vjeruj da ce biti sve uredu i onda ce i biti! 😘 Drzim ti fige sutra, u koliko sati ides? 

selena
    06. Svibanj 2020. 18:45

Inače, ne znam kako vama drugima, ali mene muž izluđuje s tim da što prije moramo naći sve stvari za bebe, makar i preko neta... Kolica, kinderbete, autosjedalice, robicu za bebe... Imamo samo par bodija iz lidla, ništa više. Ja bi radije pričekala malo, nadam se da će se ovo smiriti i otvoriti centri pa da možemo uživo vidjeti, ako ništa drugo barem kolica (nisam baš kršna pa mi je važno da budu lagana i praktična).   

30.07.🥰🥰

dana130
    06. Svibanj 2020. 18:52

Amneris suoer za pregled 💪😘😘
    Indy, a dode nam svima takav dan, glavu gore, sutta ce biti bolje, znam da zvuci ofucano ali istina je. 😘

Baby girl 💜

Rose1
    06. Svibanj 2020. 18:53

Selena imate vremena, samo polako, kupuj kad budes spremna. Skroz te razumijem...sve cete stici, ne brini, ja sam ti dobila nedavno dosta toga, kupila tek nedavno neke stvari...sve ti se i tako dr.tj otvara
    Fenjer tek u 3, hvala ti puno😘Ja ti ne znam bas puno o kolicima. Mislila Jane kupiti pa na kraju dobili
    Te kontrakcije variraju, drago mi je da je danas bolje

💙

Fluffy
    06. Svibanj 2020. 18:55

Dobar dan curke!!! Danas u guzvi pa vas citam sa zakasnjenjem, obavila bojanje kose, malo po kuci cistila, stavila koju slikicu i tako. 
    Hvala svima na cestitkama za zaokruzene tjedne😘😘😘
    Ivcy, zao mi je za situaciju...nadam se da ce se stvari popraviti. Samo se vi volite i budite slozni i sve ce sjesti na svoje lagano. 
    Danijela, meni cure s ginekologije sto su na specki tamo kazu da je uglavnom dosta platiti. Eventualno ako zelis odraditi taj tecaj da te provedu kroz prostorije tamo (sto ne vjerujem da ce u ovoj situaciji radit😂) i daju jos par uputa, al uglavnon poanta je platiti 😅
    Yvete, nadam se da ce se bakici stanje popraviti😞
    Rose, biti ce sutra sve ok...nista se ne brini🥰🥰 javi nam se kad zavrsi. U koliko ti je? 
    Bebac, ma odlican ti je trbuh, bas lijep trudnicki 😍😍

selena
    06. Svibanj 2020. 19:03

Curly-  drago mi je da je danas dobro prošlo sa sestrama, držim fige da i sutra budu neke dobre, i mljekeco će krenuti sve bolje i bolje,.... a bebač napredovati 
    Dora - neka samo oni napreduju 
    Rio, Amneris - super za dobar pregled
    Fenjer - držim fige da ih više ne bude, samo odmaraj. Iskreno, nisam ni znala da se mogu tako rano javiti... nadam se da će brzo proći  i da se neće bar još neko vrijeme javljati. 
    Yvette - nadam se da će baka biti dobro
    Vucica,  Ivcy - žao mi je da ste u takvoj situaciji, nadam se da će ipak biti bar nešto od sezone. 

30.07.🥰🥰

selena
    06. Svibanj 2020. 19:06

Rose - biti će sve ok na pregledu, vidjeti ćeš, javi kad završi 

30.07.🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.