Indy bas to,stvar je navike. Ja sam bila uzivljena da je curica, spremila 100 haljinica u kosarice.. 2 puta rekli curica.. U 26.tjednu kaze druga doktorica da je deckic i da je 100% sigurna..
Sad opet ne vide.. A ja se navikla sad da je deckic. 🤣🤣🤣
Rose da, meni isto beba skratila cerviks od pustog lupanja dolje.. Sad cekam pregled jel se jos skratilo posto je sinoc stvarno navalio doli lupat.. Bas me zanima. Kako si ti? Jel imas pritisak dolje? Mene to stalno pitaju
Hahahah tvoj se odmah pohvalio, nek se vidi, nek se zna. 💙
Trancie ja sam se osigurala, imam sve duplo.. Sve sta nisam mogla vratit sto sam narucila za curicu stoji u ormaru.. 🤣🤣🤣 Vidit cemo sta ce nas docekat.
Rio ma zajeban je mali vec.. Vec nas debelo zeza, em spol nece da pokaze, em udara dole sve zivo mi skratio sta se dalo skratit. 🤣🤣🤣 Nekad nece da se javi satima.. A nekad izokreni sve organe u meni.. Na koga li je ovakav..ćaća mu je dobrica prava.. 🤣🤣🤣 Bice onda na mene.. Ne moze bit na postara 🤣🤣🤣
Dora hahahah ma bjezi, nista ja vise ne vjerujem do dana dok se ne rodi.. Kako si ti? Kako bebani? ❤️
Dobro jutro svima!! 😊☕
Posebne cestitke slavljenicama utorkom 🥳🥳 Curly, jesam samo ja luda ili i ti jos uvijek gledas koliki ste utorkom? 🤭
Ajmoo dobri pregledi danas! 👏🏼👏🏼
Jucer sam imala mental breakdown totalni, najavili su mi vadjenje krvi za stitnjacu i ujutro glukoza nataste i navecer mi onak usput vele da radimo guk profil..znaci cijeli usrani dan ce me pikat, mjerkat i sta, u 9 navecer cu tek moc pojest nesto normalno(slatko!!). Toliko su me raz***ali s tim sinoc, valjda se svega skupilo, sestretina koja mi govori da cu se dogovorit sa dnevnom smjenom kad ce bit vadjenje, dr. kojoj sam rekla da sam na koziranju i da nema tog Isusa zbog kojeg cu to propustit zbog pretrage koju nisam ni znala da ce radit, ona mi govori da je to za moje dobro, jaooo cure moje, ne znam sto me zaustavilo da joj one papire ne nabijem u laprdalo i satrem se je na licu mjesta..mozda je svemu kumovalo i to sto nijedna lampa u sobi ne radi pa zbog cimericine bebe moramo konstantno imat ovo veliko plavo svjetlo..ah ah prekipilo mi..
Trcim na izdajanje, jutros u pola 6 bome finih 80ml, tijekom dana ce bit manje, a ovo jutarnje mi je najdraze jer bude uvijek najvise 🤭
Jutros sam zen, nek mi rade sto treba, probat cu kad cu imat nalaze doc do svoje endokrinologice jer tu me kao uzela neka koja me nit vidjela, nit zna povijest bolesti, nit moje stanje, ma nista i naravno da me sad uzela po nekoj proceduri bez mu i bu individualno pogledat sveukupno stanje..a sestre kad kazu da sam dijabeticar 🤯 budete li citale o ludjakinji sa duha koja je tupom vilicom nekom iskopala oci, vrlo vjerovatno se radi o vasoj dragoj, njeznoj, briznoj Dori 🤣😂 ommmm miiiiir 🙃😄
Svi dani vam se broje. Ja sam na porodiljnom od 1.5 i gin je predala sve 30.4 i sad cekam ako ce me ko sa hzzo zvati dal im treba jos nesto.
Ja sam na kraju spavala cca od 3-7.. Uff..
A danas popodnr necu moci svoj spavanac odraditi jer idem na farbanje u 13..
Kod nas je opet neko bljak vrijeme.
Žuža zeno pa ti jos malo u terminu😁cestitam❤️
Indy cestitam. Jako lijepi tjedni za blizanacku trudnocu😁🥳
Kaktusica sretno. Cekamo da se javis❤️
Ena tvoja bebica je bas enigma teska🤣🤣do rodjenja na kraju neces znati sto je. Neke bebice se bas cudno postave. Zbog tvoje situacije ja sam vec na dva pregleda pitala jel jos uvijek decko🤣🤣al svaki put je imao smoki medju nogama.
Komplikacije- curke, kako racunate tih 45 dana? Znam da zvuci glupo, al to se racunaju svi dani ili radni? 🤣 ja sam navikla za sve racunat samo radne dane pa da se ne zafrknem. Ako su svi dani, ja bi pocetkom 6og trebala na porodiljni sto znaci da ju vec ovaj mj trebam trazit doznake za sve to.
Ja budna od prije 7. Serviser za masinu nam bio pa me muz budio za pisanje. Fun fact zasto nismo mogli odvrnut filter. Kljucevi su se zaglavili u filteru 🤦🏻♀️ Nama totalno nepoznati kljucevi. I jos je masina stalno vukla omeksivac umjesto samo kod ispiranja, al je to sve promijenio. Kamenac sjebo neki dio i onda je taj utor za omeksivac uvijek bio pun vode pa ga je senzor detektirao stalno i stalno je vukla taj dio. Sad ce biti ok. Lik je reko negdje izmedju 7 i 10 doci. Zvao muza u 7:00 da je stigao i jel moze uci. Takve ljude voliiiiiim 😁
Sretno svima na pregledima danas i cestitam na punim tjednimaaaa 🥳❤️
Flo, Vrapčić, i vi ste pitale.
Racunaju se svi dani.
Moj primjer (meni je barem uvijek tako najlakše, primjerom) 😅
Termin 28.6.
Otvaram porodiljni s 14.5. (idem na ovih 45 dana prije).
Nadam se da sam pomogla🙂
Dobro jutro svima!! 😊☕
Posebne cestitke slavljenicama utorkom🥳🥳Curly, jesam samo ja luda ili i ti jos uvijek gledas koliki ste utorkom? 🤭
Jucer sam imala mental breakdown totalni, najavili su mi vadjenje krvi za stitnjacu i ujutro glukoza nataste i navecer mi onak usput vele da radimo guk profil..znaci cijeli usrani dan ce me pikat, mjerkat i sta, u 9 navecer cu tek moc pojest nesto normalno(slatko!!). Toliko su me raz***ali s tim sinoc, valjda se svega skupilo, sestretina koja mi govori da cu se dogovorit sa dnevnom smjenom kad ce bit vadjenje, dr. kojoj sam rekla da sam na koziranju i da nema tog Isusa zbog kojeg cu to propustit zbog pretrage koju nisam ni znala da ce radit, ona mi govori da je to za moje dobro, jaooo cure moje, ne znam sto me zaustavilo da joj one papire ne nabijem u laprdalo i satrem se je na licu mjesta..mozda je svemu kumovalo i to sto nijedna lampa u sobi ne radi pa zbog cimericine bebe moramo konstantno imat ovo veliko plavo svjetlo..ah ah prekipilo mi..
Trcim na izdajanje, jutros u pola 6 bome finih 80ml, tijekom dana ce bit manje, a ovo jutarnje mi je najdraze jer bude uvijek najvise 🤭
Jutros sam zen, nek mi rade sto treba, probat cu kad cu imat nalaze doc do svoje endokrinologice jer tu me kao uzela neka koja me nit vidjela, nit zna povijest bolesti, nit moje stanje, ma nista i naravno da me sad uzela po nekoj proceduri bez mu i bu individualno pogledat sveukupno stanje..a sestre kad kazu da sam dijabeticar 🤯 budete li citale o ludjakinji sa duha koja je tupom vilicom nekom iskopala oci, vrlo vjerovatno se radi o vasoj dragoj, njeznoj, briznoj Dori 🤣😂 ommmm miiiiir 🙃😄
A joooj Dora nasa...
Tesko je to kad u glavi poslozis ono sta prvo kazu pa onda jos ubacuju kako ih volja. Al kao sta kazu bolje mozda za tebe vec kad si tamo da ti odrade pretrage.
Treba i tebi doc takav dan.
A cimerica je dobila u sobu bebaca? Mislim da si prije govorila da ga ni ona nema.
Kako su jucer bili nasi lavici?, ❤️❤️
Jaka si ti zeno i brzo dodes na svoje hehe.
Aahahha dobri duh podivljao na sv. Duhu 😂😂😂
Dobro jutro svima!! 😊☕
Posebne cestitke slavljenicama utorkom🥳🥳Curly, jesam samo ja luda ili i ti jos uvijek gledas koliki ste utorkom? 🤭
Bome ti u bolnici lijepo razvijaš svoj karatker😅
Ali dobro, poludila bi i ja s tim nekim polu informacijama, raznim ljudima koji svatko svoje govore.
Samo mirno, ideš svojim malcima😊😊
Nadam se boljem danu.
#zen
Ljubim🥰
Dora hahahah.. Meni smjesno kako to to sve opises, ali znam da tebi nije bilo ni najmanje smijesno. Ajde draga, svasta si prosla i izgurala.. Uvijek je sve bilo dobro. Tako ce i ostat.. Par pretragica napraviti sto je to za tebe. 😘😘
Rio barem nam nije nikada s njima dosadno. 🤣🤣🤣
Ena 🤣🤣🤣 Tako ti ja imam prije lica naše curice njezinu pipi i to povećanu do kraja... 🤣🤣🤣
Curke iz Zagreba: jesam li točno shvatila da se naknada za rođenje djeteta dobije od HZZO (2328 kn), zatim od poslodavca (1660 kn) i grad Zagreb (1800 kn)? Ima li još što da sam zaboravila? Hehe, to se ja nadam samo... 🤣
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Jutro slatke krafnice!!
Čestitam dana, Ely, Renata, Indy, Zaraa, Svea, Žuža na punim tjednima!!
Sretno na pregledima tko ide!
To za porodiljni sam i ja htjela pitati. Znam da se računaju i radni dani i vikendi, ali je li onda datum termina 45. ili 46. dan? Ako me razumijete?🙈🙈
Roba za izlazak - bebe smo više manje sredile za izlazak iz bolnice, a što ćemo mi mame obući? Ste razmišljale ili vam je to nebitno? Ja si uvijek nekako mislim da ću te slike gledati cijeli život pa bih si pripremila neku lepršavu haljinicu, da nisam baš ko šlapa na tim slikama.
Rio ajme koji serviser iz snova, takve si i ja majstore priželjkujem! Sutra mi počinju radovi, na kraju zbog ove korone sve ispalo na knap, anksioza me pere žešće hoćemo li sve stići!
Zmya čestitam na početku službenog porodiljnog!!
Dora podsjetila si me sad na Vrapčić kad se borila sa susjedima džankijima! Drži se!
Sortiraj odgovore
Najstariji