Dora, hahaaha nasoj dragoj Dorici je netko stao na zulj, i nisu znali koliko je tada opasna 😄 ma s pravom si nazivcirana, iako kad mi ti to pricas, sve mi izgleda smijesno. Vjerojatno jer te zamisljam sitnu ali dinamitnu 😂 i bravo za mlijeko...super je to kolicina. Biti ce toga sve vise i vise 😄
Jutro curke!
Vrapčić - hvala na info za madrac za guliver, to mi dodatno komplicira... ne mogu vjerovati da su za njega predvidjeli 6 cm madrac. Ja sam mislila naručiti 10 cm po mjeri, vidjeti ću još, ali bebače sigurno neću staviti da spavaju na onom od 5-6 cm, to mi je baš za putni.
Kolačić - da, mi se pratimo baš u danu, znam da nije puno 5 kg, evo danas već 6... još će biti njih, tek su bebači počeli pravo rasti. . Komentirala sam kako se curama skoro ništa ne vidi, a meni je već sad stomak veliki.... Da mi bar ode nešto i u cice.... makar muž kaže da mu se čini da su mi malo porasle (možda sa 1,5 na 2
)
Ena - ovo sa spolom me podsjetilo na mene... Dr u 12.,16. i 22. tjednu je rekao da je jedna curka, a drugi dečko, ali kao za curku nije 100 % siguran, neće se baš pokazati. Nisam znala da se u tako visokim tjednima u kojima si ti dobro ne vidi.
Dora - samo tako nastavite sa mljekecom... rasti će bebači
30.07.🥰🥰
Jutro cure!! Raspisale ste se fino jutros 😄
Bebac, uuuh frizura..i ja idem na bojanje sutra, napokon!! Imam sijedih ko u prici…a kako sam se u trudnoci obojala s nekom kuene bojom bez stetnih sastojaka, sve mi se naravno i ispralo. Sorry sta upilavam sad nevezano za temu.. bili mi mogla reci sta mislis o brazilskom feniranju? Isplati li se to raditi, koliko dugo traje efekt…i najbitnije…osteti li se kosa nakon takvog tretiranja?
Ena, valjda je pisulinac. Moja svaki put pokaze svoju kokicu 😂😂 tako da u to nema sumnje, iako je muz zabrinut radi tog manjka srama 😂😂. jos smo radili test pa znamo odavno spol 😄.
Pepili, fino izgleda kolac..a jos zdrav..mene sad ceka puno rodendana, mamin pa sogijev pa svekrov, tako da Sam odlucila ne jest slatko do tih dogadanja 😅
Amneris, ja sam isto mislila neku leprsavu haljinicu do ispod koljena i sandalice na to. 😄
Aaaaa ne spominji farbanje😂🤣😂ajmeee kakav mi je izrast, a ne smijem sad nugdje...
💙
Ja se nisam farbala već 6 mjeseci ... kažu da su one "prirodne" boje ok i u trudnoći ali me nekako strah... Srećom nemam tipični izrast već mi se isprala boja pa imam dosta sijedih skoro u cijeloj dužini... Neke počupam a neke sakrijem ispod onih koje nisu sjede
30.07.🥰🥰
Jutro cure!! Sretno na pregledima i cestitam svim mojim utorkasicama!! Zuza pratimo se 35 punih bas mi je to nekako brzo doslo 😁
I ja bih neku haljinicu za izlazak, samo ne znam hocu li stati u nesto sto vec imam, a ne da mi se kupovati novo... Pa isto kakvo ce biti vrijeme... Dileme
Rose, ajme...mogu zamislit kako ti je. Taman kad su popustile mjere, moras mirovati. Tako slicno je meni bilo na pocetku, taman kad sam prestala s mirovanjem, dosla sugava karantena 😅. Izdrzi do cetvrtka, pa se nadamo dobrim vijestima 😀
Selena, ja sam jednom se samo obojala tokom trudnoce s tom prirodnom bojom, i bas se osjeti kako nema u sebi kemikalija jer nema nikakav neugodan miris na amonijak i slicne spojeve iz boje. Imam tamnu kosu, i onda ovo par sijedih sto imam mi se bas presijavaju na suncu😅. I kako se isprala boja od proslog bojanja, sad je to vec poveci izrast tih sijedih od cca 7,8 cm 😅😅 drzim kosu u repu stalno 😂
Ja se nisam farbala već 6 mjeseci… kažu da su one "prirodne" boje ok i u trudnoći ali me nekako strah… Srećom nemam tipični izrast već mi se isprala boja pa imam dosta sijedih skoro u cijeloj dužini… Neke počupam a neke sakrijem ispod onih koje nisu sjede
Ma mozes slobodno, ja sam se farbala u 1.mj kao boja bez amonijaka, mislila ponovno u 3.mj pa korona, sad moram mirovati i opet nista...moje prijateljice se isto sve farbale
💙
Rose, ajme…mogu zamislit kako ti je. Taman kad su popustile mjere, moras mirovati. Tako slicno je meni bilo na pocetku, taman kad sam prestala s mirovanjem, dosla sugava karantena 😅. Izdrzi do cetvrtka, pa se nadamo dobrim vijestima 😀
Selena, ja sam jednom se samo obojala tokom trudnoce s tom prirodnom bojom, i bas se osjeti kako nema u sebi kemikalija jer nema nikakav neugodan miris na amonijak i slicne spojeve iz boje. Imam tamnu kosu, i onda ovo par sijedih sto imam mi se bas presijavaju na suncu😅. I kako se isprala boja od proslog bojanja, sad je to vec poveci izrast tih sijedih od cca 7,8 cm 😅😅 drzim kosu u repu stalno 😂
Ma uzas, bas sam si grozna, bjezim od ogledala😤😂hvala ti, a vidjet cemo u cet, nisam bas preoptimisticna jer je pritisak ful jak tako da samo lezim, mali udara punom snago dolje nisko, ali dobro, 2tj sam izgurala🙏💪
💙
Bebac onaj sprej mi nece prekriti izrast? Farbam se u plavu, kosa svijetlosmeđa...znsm da sam ga bila jednom koristila i nista...mozda sam ga krivo koristila🤷♀️
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji