Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy
    05. Svibanj 2020. 09:17

Dora, hahaaha nasoj dragoj Dorici je netko stao na zulj, i nisu znali koliko je tada opasna 😄 ma s pravom si nazivcirana, iako kad mi ti to pricas, sve mi izgleda smijesno. Vjerojatno jer te zamisljam sitnu ali dinamitnu 😂 i bravo za mlijeko...super je to kolicina. Biti ce toga sve vise i vise 😄

selena
    05. Svibanj 2020. 09:19

Jutro curke!
    Vrapčić - hvala na info za madrac za guliver, to mi dodatno komplicira... ne mogu vjerovati da su za njega predvidjeli 6 cm madrac. Ja sam mislila naručiti 10 cm po mjeri, vidjeti ću još, ali bebače sigurno neću staviti da spavaju na onom od 5-6 cm, to mi je baš za putni. 
    Kolačić - da, mi se pratimo baš u danu, znam da nije puno 5 kg, evo danas već 6... još će biti njih, tek su bebači počeli pravo rasti. . Komentirala sam kako se curama skoro ništa ne vidi, a meni je već sad stomak veliki.... Da  mi bar ode nešto i u cice.... makar muž kaže da mu se čini da su mi malo porasle (možda sa 1,5  na 2 
    Ena - ovo sa spolom me podsjetilo na mene... Dr u 12.,16. i 22. tjednu je rekao da je jedna curka, a drugi dečko, ali kao za curku nije 100 % siguran, neće se baš pokazati.  Nisam znala da se u tako visokim tjednima u kojima si ti dobro ne vidi.
    Dora - samo tako nastavite sa mljekecom... rasti će bebači

30.07.🥰🥰

selena
    05. Svibanj 2020. 09:20

Dora - nisi to ti "poludila" to je tvoja štitnjača 

30.07.🥰🥰

Rose1
    05. Svibanj 2020. 09:22

Fluffy

Jutro cure!! Raspisale ste se fino jutros 😄
    Bebac, uuuh frizura..i ja idem na bojanje sutra, napokon!! Imam sijedih ko u prici…a kako sam se u trudnoci obojala s nekom kuene bojom bez stetnih sastojaka, sve mi se naravno i ispralo. Sorry sta upilavam sad nevezano za temu.. bili mi mogla reci sta mislis o brazilskom feniranju? Isplati li se to raditi, koliko dugo traje efekt…i najbitnije…osteti li se kosa nakon takvog tretiranja?
    Ena, valjda je pisulinac. Moja svaki put pokaze svoju kokicu 😂😂 tako da u to nema sumnje, iako je muz zabrinut radi tog manjka srama 😂😂. jos smo radili test pa znamo odavno spol 😄.
    Pepili, fino izgleda kolac..a jos zdrav..mene sad ceka puno rodendana, mamin pa sogijev pa svekrov, tako da Sam odlucila ne jest slatko do tih dogadanja 😅
    Amneris, ja sam isto mislila neku leprsavu haljinicu do ispod koljena i sandalice na to. 😄

Aaaaa ne spominji farbanje😂🤣😂ajmeee kakav mi je izrast, a ne smijem sad nugdje...

💙

selena
    05. Svibanj 2020. 09:26

Ja se nisam farbala već 6 mjeseci ... kažu da su one "prirodne" boje ok i u trudnoći ali me nekako strah... Srećom nemam tipični izrast već mi se isprala boja pa imam dosta sijedih skoro u cijeloj dužini... Neke počupam a neke sakrijem ispod onih koje nisu sjede 

30.07.🥰🥰

Vucica
    05. Svibanj 2020. 09:33

Jutro cure!! Sretno na pregledima i cestitam svim mojim utorkasicama!! Zuza pratimo se 35 punih bas mi je to nekako brzo doslo 😁
    I ja bih neku haljinicu za izlazak, samo ne znam hocu li stati u nesto sto vec imam, a ne da mi se kupovati novo... Pa isto kakvo ce biti vrijeme... Dileme

Fluffy
    05. Svibanj 2020. 09:36

Rose, ajme...mogu zamislit kako ti je. Taman kad su popustile mjere, moras mirovati. Tako slicno je meni bilo na pocetku, taman kad sam prestala s mirovanjem, dosla sugava karantena 😅. Izdrzi do cetvrtka, pa se nadamo dobrim vijestima 😀
    Selena, ja sam jednom se samo obojala tokom trudnoce s tom prirodnom bojom, i bas se osjeti kako nema u sebi kemikalija jer nema nikakav neugodan miris na amonijak i slicne spojeve iz boje. Imam tamnu kosu, i onda ovo par sijedih sto imam mi se bas presijavaju na suncu😅. I kako se isprala boja od proslog bojanja, sad je to vec poveci izrast tih sijedih od cca 7,8 cm 😅😅 drzim kosu u repu stalno 😂

Rose1
    05. Svibanj 2020. 09:37

selena

Ja se nisam farbala već 6 mjeseci… kažu da su one "prirodne" boje ok i u trudnoći ali me nekako strah… Srećom nemam tipični izrast već mi se isprala boja pa imam dosta sijedih skoro u cijeloj dužini… Neke počupam a neke sakrijem ispod onih koje nisu sjede

Ma mozes slobodno, ja sam se farbala u 1.mj kao boja bez amonijaka, mislila ponovno u 3.mj pa korona, sad moram mirovati i opet nista...moje prijateljice se isto sve farbale

💙

Rose1
    05. Svibanj 2020. 09:41

Fluffy

Rose, ajme…mogu zamislit kako ti je. Taman kad su popustile mjere, moras mirovati. Tako slicno je meni bilo na pocetku, taman kad sam prestala s mirovanjem, dosla sugava karantena 😅. Izdrzi do cetvrtka, pa se nadamo dobrim vijestima 😀
    Selena, ja sam jednom se samo obojala tokom trudnoce s tom prirodnom bojom, i bas se osjeti kako nema u sebi kemikalija jer nema nikakav neugodan miris na amonijak i slicne spojeve iz boje. Imam tamnu kosu, i onda ovo par sijedih sto imam mi se bas presijavaju na suncu😅. I kako se isprala boja od proslog bojanja, sad je to vec poveci izrast tih sijedih od cca 7,8 cm 😅😅 drzim kosu u repu stalno 😂

Ma uzas, bas sam si grozna, bjezim od ogledala😤😂hvala ti, a vidjet cemo u cet, nisam bas preoptimisticna jer je pritisak ful jak tako da samo lezim, mali udara punom snago dolje nisko, ali dobro, 2tj sam izgurala🙏💪

💙

Rose1
    05. Svibanj 2020. 09:43

Bebac onaj sprej mi nece prekriti izrast? Farbam se u plavu, kosa svijetlosmeđa...znsm da sam ga bila jednom koristila i nista...mozda sam ga krivo koristila🤷‍♀️

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.