Pišulinac - naša kćerka je skrivala Mišku do negdje 24 tjedna al se mali raspištoljio, već s 20 tj je pokazao smoki,slala sam mami na WhatsApp slikicu al nije znala što treba gledati pa je muž crvenim markerom zaokružio pa opet poslao.
Baš smo se smijali, očito ko dan ,i doktor je potvrdio na svakom uzastopnom uzvu da je dečko ,da ima dobar smokić medu nogama 😂😂😂😂😂
Sad bi me baš iznenadilo da je cura 😅😂😂😂
Sreća mamina
Dobrodošao
Rose, Trancie, mimoza, amneris, vrapcic, pcelice hvala cure 😘
Dora kod tebe nilad nije dosadno, bas sam se nasmijala, znam da tebi, nine bilo tad do smijeha. Saljem velike ouse tebi i bebicama ❤️ bravo za mlijeko 💪 ide to sve bokje i vise 😘
Amneris, ja nisam razmisljala za obleku, ali sad kad si spomenula. Vjerojatno neka haljinica, em ce bit vruce kad rodim em nekako meni bar najkomotnije djeluje.
Rio i ja se planiram bar malo nasminkat, mozda zvuci nadobudno ali i kosu ispeglat 🤔
Selena, ja sam isla na pramenove tj. Samo izrast (blajh) kad je proslo prvo tromjesecje, i planiram jos jednom pred porod, ako budem sposobna tamo provest 4 sata 🙈 izrast mi je isto dosta vec velik, ali izdrzat cu jos malo.
Baby girl 💜
Svea, renata, ely, zara, vucice i vama drage moje sretni okrugli tjedni. ❤️🎊🍾🥳
Baby girl 💜
Hahahah joj lijepe moje, da mi nije mog humora mislim da bi se vec bacila kroz prozor, al ne na ovu stranu da je hitna nego tu di je atrij da me ne stignu spasit 😆😅
Vrapcic hahahahahahah Gretina picika prije glavice 🤣🤣
Bebac ma bila je uzasna guzva za vikend i nisu imali kud sa zenom koja je rodila pa su je stavili nama u sobi, inace smo solo cimerica i ja, obje hodamo tamo do inkubatora i sad smo se vec nekak skompale jer imamo identican ritam dana..i popustila je s prozorom pa je sirom otvoreno i zraci se dok smo na izdajanju, meni fali preko noci, ali dobro, ako se konj navikne na batine, tko sam ja da ne izduram noc 😄
Mimoza ma znam da ima, 5.6.joj te termin, al kad vide kako se decki fino drze nek je puste jos za vikend pa u pon, bila bi 37+6, bebeki ko domaci kruh ispod peke 🥰
Uzivaj na pregledu i javi koliki je Leon 😍
Vrapcic pogotovo iskoce nove stvari kad visim na forumu i citam sto su druge vec kupile, a ja nisam ni znala da to nesto postoji, a kamoli da je "must have" 😅
Zaraa odmah da i obrt otvorimo 😄
Jadne moje cicke, valjda vise nemam di puknut pa mi umjesto pare na usi ide mlijeko na cice, evo u pola 9 ponovila jutarnju dozu..hahah jos malo pa ce bit mlijeka i za moju kavicu 🤣
•
Cekam vizitu oko 12h, al sam skicnula klince i papire jutros, Marica znjopa vec 32ml, a Ivica 35ml po obroku!! Ajme taman ja malo vise izmilkam i njima dignu, haha no pressure there 😅
Ma selena dobra mi je stitnjaca skroz, bila je 2.1 pa su mi dali eutyrox da ode ispod 2 prije T, a sad ako bude sve okej bi trebali ukinut skroz!
Mislim da cu navecer iza zadnjeg vadjenja drmnut kindric ko da nema sutra 😋
Kad spominjete farbanje, ja sam se jucer nadobudno narucila na farbanje 8. ili 10.6...u Hrvatskoj 😂😂😂
Niti znam dal cu moci u Hrvatsku, niti znam kako ce proci sljedeci pregled dal ce sve biti ok da uopce mogu na tako dugi put, ali bolje da ja imam termin, pa lako ga i otkazat. Zbog frizera i MUPa sam odlucila otici na 3 tjedna u Hr da provedem tih prvih sugavih 14 dana u karanteni (ako ce to do 21.5.jos biti aktualno). Ali sad kako nas Stozer trazi taj test ne stariji od 24h i kao bez kojeg ne pustaju u Hrvatsku, a btw taj test se uopce u Njemackoj ne radi, bude interesantno dal cu doci do svog jedinog farbanja u trudnici 😁. Ovdasnjim turcinima i svabama se nedam u ruke....stitim hrvatske obrtnike 😉
Cure drage, ima vas puno sto punite tjedne danas, čestitam ❤️❤️
I sretno na pregledima 😁
Joj bas ste se lijepo raspisali o svemu. Mi nista nismo kupili od namjestaja, nemamo di s njim 😅 a krevetic cemo dobit od muzeve kolegice, za pocetak, pa cemo vidit u stanu di cemo s icim. Toliko sam zivaca vise potrošila na aplikacije i programe uredenja prostora da vise ne mogu na to mislit, sta bude bude 😅 nadam se da ce krevetic bit onaj da se moze spustit strana jer bi mi bilo idealno da bude uz krevet, tj nema kako drugacije 😅 mozda u dnevni umjesto kauca hahhaha
Spol- oduvik san tila muskica, zatrudnim napokon i puf ja bi curicu hahahha i na pregledu u 21 tt ispadne pisonja da ne mize veci hahhaha izasla sam iz ambulante, muz se smije i govori, ne moras mi nista rec, vidim da je musko hahahhaha na kraju je ispalo da se i on nada curici 🤦🏻♀️🤣🤣
Bojanje- nisam se bojala od pira, znaci 13 mjeseci 😅 do tad sam imala kombinaciju crne i crvene(kombiniram te boje od srednje skole 😬) i sad mi je evo sve isprano, crna se vise ne nazire, stopila mi se prirodna s ostatkom, a ono sto je bilo crveno sad je narancasto 😅😅
Svea,I Dana, Renata, Ely, Zara, Vucica, Zuza i ako sam koga zaboravila sretni puni tjedni!! 🥳🥳
Svim curama sretno na pregledima! 💪
Hahahahah Ena tebe se uvijek sjetim kad vidim koliko roze robice imam, a samo jednom su vidjeli da je curica na UZV, inace se uvijek skriva. 🙈
Flo da da, od 24-28 ogtt, i ja cu dobiti uputnicu iduci tjedan i vec sad mi je muka ziva sto moram na to. Stvarno ako cu morati do kraja biti bez slatkisa poludit cu 🙈 ali, nadamo se najboljem! 🤞
Selena ti imas dvije bebice i uopce to nije puno kg, a sto se sisulja tice na istom smo, samo sam ja sa 1 dosla na 1,5 hahahahahah 🙈
Kolacic ma mene nije strah kila koliko me strah ginekologice, ona je onako malo na svoju ruku i da se pocne derati na mene zbog kg mislim da bi zaratile tamo, jos da mi se pogodi s time los ogtt, ajmee 🙈🙉
Dora te dobro pitala, zasto guk profil ako nisi imala dijagnozu gestacijaskog? 🤔 bas mi je drago za mlijeko! Svaki dan je sve bolji! Prekrasno 🥰
CurlySue kako si ti i mali muskarac danas?
Ljubim vas sve! Ja sam danas neka nad*kana od jutra, nisam se naspavala, glava me boli i evo sve me zivcira otkad sam oci otvorila. Sva sreca pa muza ne peru hormoni nego se prilagodi kad ja ludujem, da se krene svadat samnom isli bi se jos razvodit u ovo doba korone 😂😂😂
Jutro svima,
.Indy, Dana, Renata, Ely, Zara, Vucica, Zuza, Svea cestitke na punim tjednima.
Sretno danas na pregledima i pretragama tko ima.
----
Ja sam koma. Opet sam zaspala tek iza 5 sati. Onaj sindrom nemirnih nogu postaje sve gori, uzas, uzas. A uz to sam se dizala i piskiti 5 puta, sto inace nemam potrebu. Pa se mala nije javljala nikako jucer od 7 navecer do sada, a sada mi okrece organe. I tako, bas neka teska noc. Nadam se da dan nece biti takav.
----
dora, bas si me nasmijala. Ali u pravu si, stvarno nekada ljudi nemaju osjecaja prema drugim ljudima. Bravo na izdojenoj kolicini, to je odlicni napredak, kao i njihovo hranjenje i sve vece potrebe. Bravooooo
---
ena, hahahha pa zar je moguce? Eto bas me zanima sto je na kraju...
----
rose, zao mi je da ti je toliki pritisak dok stojis, lijepo onda domaraj i lezi kao i do sada. Meni je pritisak slican upali mjehura ili onoj boli ovulacije (dok se krecem).
Roba za izlazak, za klince je taman stiglo na dan poroda ona dostava njihove robice za van i meni spavacice..a ja planiram neku haljinicu da mi muz donese i naravno oprane kose 🥰 iskreno uvijek sam htjela da izadjemo onak svi lijepi ko slikica, onda mi je to skroz palo u drugi plan i mislila sam ma idem van makar ko slapa kako je amneris napisala, a sad planiram ipak da izadjemo lijepi i slatki i svakako se zelim fotkat i tu ispred odjela nas troje i dolje ispred bolnice svi cetvero 🥰
Posjeta pocelo se suskat da bi iduci tjedan tate mogli doc vidjet bebeke u inkubatorima tko je tu dugo (mi smo najduze), strah me vec se tome poveselit jer sam to vec psihicki prekrizila i pomirila se da se necemo vidjet i da on nece vidjet klince dok ne izadjemo pa se sad ne zelim prerano veselit ako ipak ne bude tako..a srce oce iskocit od pomisli da ja vidim njega, a on djecu..
Skidam mu kapu koliko dobro se drzi i nosi sve skupa, pogotovo jucer kad sam pukla pa je i dalje ostao skuliran i pun razumijevanja i odslusao u nekoliko razgovora jedne te iste jadikovke 😬
Zaboravljam.
Ja sam sutra na farbanju i sisanju i ne mogu docekati. To mi je drugo u trudnoci. Prvo sam obavila s 13 tt.
Debljanje - ja sam na plus 9 kg. Zadovoljna sam. Bilo je naglo skocilo, pa stalo. Ovim tempom ne vjerujem da cu prijeci 11 ili 12 kg do kraja.
Sortiraj odgovore
Najstariji