Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana130
    05. Svibanj 2020. 06:40

Dobro jutro krafnice moje. I ja budna od 5.30 🤦‍♀️
    Zuza cestirke na velikih 35, indy na 33 🎊🍾🥳😘
    Cestitke i svim mojim utorkasicama ❤️😘 jos mi je rano za sve pohvatat 😂 takoder sretno ako je tko danas na pregledu osim indy 😘

Baby girl 💜

Rose1
    05. Svibanj 2020. 06:41

Dobr jutro cure!!!
    Ma ja se cijelu noc vrtila, a da ne govorim da me jucer od cca 19 do 23h tako udarao da sam se jako prepala zbog cerviksa.
    Komplikacije- i menr zanimalo sto je Vrapcic pitala, tako da hvala na odg. Taman sam dsnas mislila malo zvati okolo i pitati
    Kaktusica neka si se ti sredila😉sretno danas
    Zuza i sve cure cestitam na punim tjednima🥳🥳🥳
    Sretnooo na pregledima!!!

💙

Rose1
    05. Svibanj 2020. 06:44

Dana, Indy cestitam curke i vama🥳🥳🥳
    Curly, Dora ❤🤗
    Ena ides doma danas na kraju? Sto se odlucilo?

💙

kaktusica
    05. Svibanj 2020. 06:50

Svea, Indy, Žuža,  Ely cestiam na punim tjednima cure 🥳💞🎊🥰
    Indy sretno danas na pregledu i uzivaj sa svojima 😘
    I ja uskoro idem na pregled i ogtt, gladna sam ko pas, trema mi zbog pregleda...
    Javim se kasnije 🙂

Rose1
    05. Svibanj 2020. 06:53

Svea, Ely cestitam na pumim tjednima🥳🥳🥳
    Indy, Kaktusica sretno na pregledu!!! Kaktusica, bit ce sve superrr, ali i js trtarim prije pregleda

💙

• Bebac24
    05. Svibanj 2020. 07:12

Jutro sretno cure danas na pretragama i pregledima, i cestitke na punim tjednima 🐞🐞🐞
    Za zpanije rijetko koja daje tako da to morate provjeriti. 
    Kod nas samo hzzo i grad daje potporu

Zaraa
    05. Svibanj 2020. 07:27

Ely sa oprugama, takav je jedino i bio u toj visini (15 cm) a i svi su mi preporucili posto je dosta tvrdi od ovih "pjenastih".
    Uzela sam ga na kuminu preporuku, ona ima isti, prezadovoljna je.
    Jutro cure, cestitam curama (pa tako i sebi) na punim tjednima! 
    Za divno cudo nocas sam super spavala, al sam od 6 budna i svitlin u krevetu, bezveze.

💞girl💞

ena0206
    05. Svibanj 2020. 07:27

Odbro jutro cure. 😘😘 
    Čestitke na punim tjednima 😊 sretno na pregledima danas indy i žuža.
    Mi smo dobro, evo taman je beban izlupa svoju mamu za dobro jutro.. Sad meni tek moze poceti dan, kad ja njega osjetim. 😊😊
    Ali i dalje je mali praščić jer me lupa stalno dolje..
    I jucer na ultrazvuku mu opet nije vidjela spol.. Jednostavno je tako namjesten.. Kaze nema sanse. 
    Cure moje, ja se bojim da nebi na kraju opet  Ena bila. 🤣🤣🤣 
    Ma nece valjda, doktorica je rekla u 26 tjednu da je deckic da nema sumnje.. Da je to 100% jer je uspjela vidjet spol, samo ona je to uspjela taj jedan jedini put.. 

ena0206
    05. Svibanj 2020. 07:28

Dobro*
    Indi i kaktusica*

• indy34
    05. Svibanj 2020. 07:33

ena0206

Odbro jutro cure. 😘😘
    Čestitke na punim tjednima 😊 sretno na pregledima danas indy i žuža.
    Mi smo dobro, evo taman je beban izlupa svoju mamu za dobro jutro.. Sad meni tek moze poceti dan, kad ja njega osjetim. 😊😊
    Ali i dalje je mali praščić jer me lupa stalno dolje..
    I jucer na ultrazvuku mu opet nije vidjela spol.. Jednostavno je tako namjesten.. Kaze nema sanse.
    Cure moje, ja se bojim da nebi na kraju opet Ena bila. 🤣🤣🤣
    Ma nece valjda, doktorica je rekla u 26 tjednu da je deckic da nema sumnje.. Da je to 100% jer je uspjela vidjet spol, samo ona je to uspjela taj jedan jedini put..

🤣🤣🤣🤣🤣ja volim tako da procitam tvoje dileme curica ili decko ...svaki put kad odem na pregled pomislim Boze sta dami sad kaze daje curica jedno 😱😱😱 mislim nije to tako lose nemam ja nista protiv curica al sad sam se ufurala dacu imati momke ,cak imam i jednu snahu vec 🥰 sve nam je manje vise za momke ..🤣🤣🤣al ja valjda nece rekli su svaki put momci 100 %..al kod tebe ???strpimo se jos koliko 11 dana ??🤗 samo da bude sve uredu a za pol cemo lako 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.