Vrapcic e da super mi je kada tako napisu za dostavu 😁🙄
Ovaj forum je bas koristan, toliko sam novih stvari naucila.
Kao npr da postoje vodonepropusna zastita za madrac, narucili smo i mi iz Ikee za bracni krevet i za krevet za jednu osobu, a bebi smo uzeli iz babycentra. CarlySue Nisam ni znala za vlazni wc papir, odlicno. Pogotovo ako se taj biorazgradivi moze u wc bacati? Ne bih htjela napraviti stetu u rodilistu...
Evo nespavalice. Od 22 se vrtim i nikako zaspat. Nemorne mi noge. Na kraju sam se digla isla dole jesti lino ladu i na stepeniatu na zidu vidila kapitalca skorpiona 🤮🤮muz spavao na kaucu al sam ga peobusila da ga ubije.vratila se gore al noge i dalje po svom. Isla ih tusirati, sad uzela mg i taman se vani upalilo navodnjavanje i sad cekam da zavrsi jer od njega ne mogu zaspat samo mi se pisa 😂😂a isla vec 4x...
Sjetila sam se da sam prvi put nosila mali jastuk i da me spasio u bolnici, tako da se moram sjetiti staviti i ovaj put u kofer jedan.
Evo jos jedne nespavalice- od 2 sam budna.. tada sam isla na wc prvi put, i otad nikako zaspati. Isla sam i jesti- malo kriha i kefira 🙈 prepone me ubijaju od bolova, trebala sam i ja popiti mg, al ne da mi se sad opet dizati..
Evo i mene 🦉 Probudile su me neke macketine. Ljudi moji kak se to dere 🤦♀️😳 I onda pisanje. Pa se sjetila da je utorak i brzo na aplikaciju citati sto nam se mijenha jer smo 🎊punih 35 tjedana 🎊
Meni je vlazni wc papir otkrice. Pojma nemam kak bi ovom svom obrisala dupe s obicnim. Meni je ovaj ok https://ibb.co/2qBqQMw. Kao ima manje kemikalija 😬 A ja sam sad zaboravila na wc papir jedno vrijeme 😭 Na lijevom stopalu izmedju prstiju su mi se izbacili neki ekcemi i to me nenormalno svrbi. Jos mi je to falilo 🤦♀️ Inace i ja sam gladna ko pas, al nemam pojma sta bi jela pa necu nist. Cekat cu jos par sati... Lijepo snivajte 😴
Evo i mene nespavalice.
Pa ovo je ludo više, ja kao neka vještica, svaku drugu noć.
Vrapčić, ja sam bas danas planirala sve slati, od 15. sam na porodiljnom pa ti javim ishod. I da, isto radim ovo cijelo vrijeme, bez kompl.🙂
Žuža, čestitam😊🥳 Još malo bome.
Ekcemi? Možda kako je zatoplilo pa od znojenja nogu? Čitala sam da dosta trudnica pred kraj ima s tim problema...
Anavo stvarno? Nisam znala. Ali da, isla sam do grada i stavila hulahopke i bilo mi vruce i malo mi se uznojile noge. Znaci vjerojatno je do toga... Divota! Sad cu stalno bit bez carapa. Bas me to svrbi i smeta mi.
Porodiljni - ja sam od 26.04. na porodiljnom. Papire za komplikacije i porodiljni sam predala oko 21.04. Brijem da se moze tako, da se ne mora predati par tjedana ranije. I rekla mi je kad beba napuni 5 mjeseci da se javim ta rodiljni. I jos se nesto posebno treba javiti ako se rodi prije termina da se moze racunati taj cijeli dopust.
Inace, kad rodite pare dobivate od grada, zupanije i hzzo-a. Tak da se ne zaboravite na to sve prijavit.
Anavo stvarno? Nisam znala. Ali da, isla sam do grada i stavila hulahopke i bilo mi vruce i malo mi se uznojile noge. Znaci vjerojatno je do toga… Divota! Sad cu stalno bit bez carapa. Bas me to svrbi i smeta mi.
Porodiljni - ja sam od 26.04. na porodiljnom. Papire za komplikacije i porodiljni sam predala oko 21.04. Brijem da se moze tako, da se ne mora predati par tjedana ranije. I rekla mi je kad beba napuni 5 mjeseci da se javim ta rodiljni. I jos se nesto posebno treba javiti ako se rodi prije termina da se moze racunati taj cijeli dopust.
Inace, kad rodite pare dobivate od grada, zupanije i hzzo-a. Tak da se ne zaboravite na to sve prijavit.
Probaj bez, ili makar samo pamučne.
Ja si ča k onako na par minuta samo legnem na bok i noge u zrak, isto mi pomogne, i za vene i za stopala🙂
E da, tako je i meni doktorica rekla.
S tim da mi iz Zg nemamo županiju (koliko ja znam i što mi je logično), samo grad i Hzzo.
Jutro curke! Eto mene budne ovako rano... 😳☹️
Selena mi smo kupili taj Guliver krevetić. Krevetić je krasan, baš nam se sviđa, no vidjet ćemo kakakv će biti kada ga počnemo koristiti. Ovako pripazi samo na jednu stvar: ako misliš kupovati deblji madrac i staviti bebu na gornju razinu, to nećeš moći po meni, mi kupili u Perfecti od 12 cm i kada se stavi na gornju razinu onda je definitivno pre visoko zbog visine madraca i čini mi se da bi beba mogla ispasti. A kad se dolje stavi sve odlično. Ali mi ćemo staviti kraj sebe Next to bed krevetić, a bebu ćemo tek kasnije u krevetić nekad. Bat je takav plan. Tako da nam paše donja razina više.
Maggy, Leonie hvala ti na odgovoru! 😘
Yvette slažem se da je forum koristan. Ja moram priznati da nisam još čula ni vidjela vlažni toaletni papir, da tu nije to spomenuto, ja bih bila uvjerena da su to vlažne maramice, a da ih samo u nekim krajevima RH tako zovu. 🤷♀️
Žuža čestitam na punih 35 tjedana! 🎉🎉🎉
Anavo hvala draga! Javi pliz! 😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Curke koje slavite pune tjedne čestitam vam! 🎉💗
Curke koje imate preglede danas želim Vam puno sreće danas! 🙏
Dora, CurlySue curke čekamo lijepe vijesti za vaše slatke bebice i za vas naravno! 😘😘😘
Ena kako si danas i kakva je situacija? ☺️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dobro jutro svima ..cestitke svima na punim nedeljama ,mi danas slavimo punih 33 🥳🥳🥳sto je za nas 3u1 🤗🤗🤗..Dora,Carly,Ena ,vama posebno zelim uspjesan i lijep dan javljajte nam se kako ste i kako napredujete..Ja vam se javim posle kontrole al danas i sutra idem u posjet pa cu samo da vas citam a javljati vam se necu mnogo idem da obidjem moje posle 2 mjeseca ..i da ako budem imala srece da uzmem ta kolica ..Kod nas je takva kisa ,tako hladno vrjeme je zaista fuj al dobro ko me pita ..obaveze moraju dase ispune ..svima vam zelim lijep dan 😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji