Odbro jutro cure. 😘😘
Čestitke na punim tjednima 😊 sretno na pregledima danas indy i žuža.
Mi smo dobro, evo taman je beban izlupa svoju mamu za dobro jutro.. Sad meni tek moze poceti dan, kad ja njega osjetim. 😊😊
Ali i dalje je mali praščić jer me lupa stalno dolje..
I jucer na ultrazvuku mu opet nije vidjela spol.. Jednostavno je tako namjesten.. Kaze nema sanse.
Cure moje, ja se bojim da nebi na kraju opet Ena bila. 🤣🤣🤣
Ma nece valjda, doktorica je rekla u 26 tjednu da je deckic da nema sumnje.. Da je to 100% jer je uspjela vidjet spol, samo ona je to uspjela taj jedan jedini put..
I mene jucer lupao dolje od19 do 23h sigurno, bas sam se jako prepala...a i inace dolje lupa pa mi skratio cerviks...
Ne da tvoja bebica vidjeti spol🤣😂😂ma bit ce pisulinac valjda💙moj zato svim doktorima pokazao, nek se vidi misli ocito😂🤣😂
💙
Dobro jutro drage krafnice! Toddlerica i ja smo budne od 6, već sam i kolač ispekla ,čekam muža da dode s posla 🥰...
Doći će i neki njegov kolega električar pa da imam nekaj za ponuditi 😂
https://ibb.co/K0JwZqF kolačić je sa jogurtom, jabukama i zobenim pahuljica pa ajde da je i nešto zdravo
Sreća mamina
Dobrodošao
Jutro cure i ja budna od 6 🤦🏼♀️🤣🤣
Sretno Indy, Dana, Renata, Ely, Zara, Svea, Zuza na punim tjednima ❤️
Kaktusice, Indy i Zuza sretno na pregledim 💕
Ena super da se malac javlja i ds lupa , a ti samo odmaraj 💙a valjds nece vise mijenjat spol , ali imas i deku Ena 🤭💗
Dora i Curly cekamo dobre vjesti!!!!
Moja se isto javlja po noci posteno i evo i sad se koprca... bas me raduje da sam mirna da je ok 🌸
Mrvičak bravo za uk!😘
Vrapcic sto stize danas iz ikee? 🤩
Trancie ovaj krevetic bi mogla jedino da preselim kod Zaree hahahah 🤭
Ena hahahaha jucer sam ti htjela napisat da se drzis i tko zna kako ces nas na kraju ugodno iznenadit i oce li ipak stic Ena, al reko necu ti stvarat stres, mozda vise nije smijesno i sad procitam da opet ne vide 🤣🤣 nestrpljivo cekam cut (ali tek za koji tjedan) koji spol ce na kraju bit, sreca da si opremljena za oboje haha zamisli da na kraju rodis i ti blizance 🤣🤣😅
Indy sretno na pregledu draga i javljaj lijepe vijesti! Velikih 33, bas sam ponosna kako se dobro drzis, neces ti prije 8.6.! 💪🏼💙💙
Rio ajmeee cijelu trudnocu neke akcije s majstorima i radovima 😬
Indy Cestitke na velika 33.tt. Zaista lijepi broj za blizance 🤗
Dana, Renata, Zara, Svea, Zuza cure, cestitke na punim tjednima 🤗
Dora ipak ce roditi Indy prije 8.6. znas da ima zakazan carski rez, cini mi se 6.6.
Kako su tvoji pilici?
Ja idem da doruckujem i tusiranje, pregled nam je u 9:30. Jedva cekam da vidim bebana 🤗
Jutro cure ☺️
Sretno svima danas tko ima preglede i cetkutke na punim tjednima ☺️🥰
Fenjer ja isto bi trebala iduci tjedan kad se vratim javit za pregled, bas me zanima sto ce dr. reci za kile🥴
Jel se ogtt radi od 24-28 tjedna? Taman cu stici, tog me strah 😂
Selena pa super ako si na 5, jer imas dvije bebice u trbuhu 😍
Isto ne znam jel se te komplikacije racunaju za sve dane ili samo radne, to me zanima i zbog dugotrajnog bolovanja na poslu, onih 90 dana. Morat cu zvat i provjeriti.
Rio ja mislim da se broje svi dani jer bih inace ja vec trebala otvoriti, a moram krajem 5.mj
Pepili bravo za kolacic, bas zavidim vama koje sve mozete...meni svaki dan dug ko godina kad moram lezati, a i cim ustanem strasan pritisak
💙
Indy Cestitke na velika 33.tt. Zaista lijepi broj za blizance 🤗
Dana, Renata, Zara, Svea, Zuza cure, cestitke na punim tjednima 🤗
Dora ipak ce roditi Indy prije 8.6. znas da ima zakazan carski rez, cini mi se 6.6.
Kako su tvoji pilici?
Ja idem da doruckujem i tusiranje, pregled nam je u 9:30. Jedva cekam da vidim bebana 🤗
Sretnooo, uzivaj u bebacu na pregledu🥰
💙
Ena uvijek mi je smiješna ta tvoja priča sa curicom i dečkom. Tako sam ja nakon tvog pregleda pitala doktora 3 puta za spol na 3 pregleda za redom i onda nam je 3.put detaljno povećao bebinu pipi i to nam tako povećano isprintao. A tim nam je jasno dao do znanja da ga više ne pitamo spol bebe. 🤣🤣🤣
Rio meni se čini da se svi dani računaju. No nisam 100%.🤷♀️ Čekam danas sestru da mi to sve pojasni kako ide pred porod, pa ću tada znati sve.
Dora čekamo stol za previjanje bebe i uzeli dekicu, plahtice, kutijice one koje se stave na stol za previjanje za vodu i ostale sitnice, zaštitu za bebin madrac i onu podlogu za previjanje za stol. Mislim da smo sada večinu toga kupili. Još samo toplomjer od obveznih stvari koje moramo kupiti. Ali uvijek nešto iskoči što se mora kupiti... 🤔 Kako si ti? Kako su mališani?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dora mozee, u mene 2 sobe viska 😂 mozes ti i jos jedna komodno 😂😂😂
💞girl💞
Sortiraj odgovore
Najstariji