Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    selena
    04. Svibanj 2020. 23:29

Trancie - krevetić je super, taman za dupliće, nažalost ne stane mi tako nešto, baš treba posebna soba samo za njega. 
    Flo, Fenjer - mi smo relativno blizu sa terminima, 10 dana ste ispred mene... Baš ste vitke i to što ste dobile po 5 kg ne vidi vam se..
    I ja sam dobila 5.. sad već bliže i 6 kg, ali imam veliki stomak, kao loptu 

Otvaranje rodiljnog dopusta - to za sve vrijedi 45 dana prije termina? Zbunjuje me ovih 28 dana... Ja još radim, ali u 6.-tom ću iskoristiti cijeli godišnji pa taman do rodiljnog ako je 45 dana prije...

30.07.🥰🥰

Ely
    04. Svibanj 2020. 23:31

Cure znam da su neke od vas spominjale da sunuzimale Hespo madrace. Pa zanima me koje plahte ste za njih uzimali posto su 15 cm visine? Gledala sam plahte iz Ikee na gumu, ali me zbunjuje sto su samo 6cm visine, je li se razvuku pa mogu prionuti uz bilo koji madrac ili su bas za te tanje madrace?

selena
    04. Svibanj 2020. 23:34

A kad spominjete plahtice iz Ikee... jel tko uzimao njihove krevetiće? Meni se sviđa bijeli Guliver.
    Malo me samo pati što se ne može spuštati ova prednja stranica onako samo malo, da lakše dodeš do bebe... ne znam koliko je to nepraktično u praksi (ovo su mi prvi bebaci pa nema iskustava). 

30.07.🥰🥰

Zaraa
    04. Svibanj 2020. 23:34

Ely moj je hespo 15cm
    Uzela sam ga u lesnine i plahte za njega sam uzela tamo. Klasicna plahta, uvati cili madrac.

💞girl💞

selena
    04. Svibanj 2020. 23:41

Svea - hvala ti, u to sam i sumnjala, onda ću morati barem na par dana na komplikacije  Baš ću pitati ginekologicu, nisam o tome uopče razmišljala,... ali ne mogu razvući do 28 dana prije, pa da idem s posla u bolnicu i još sa dupličima 

30.07.🥰🥰

selena
    04. Svibanj 2020. 23:44

Hoću, hvala ti!!!! A super da si i ti kupila guliver. Ja ih neću spojiti s krevetom, ne mogu oba 

30.07.🥰🥰

Trancie
    04. Svibanj 2020. 23:44

Svea ide 45 dana prije ako nisi na komplikacijama... ja sam tako radila i otvorila 45 dana prije! Nisam bila na komplikacijama u 1 trudnoci , mislil sam i sad tako ali me korona zeznila 🤣🤣🤣

Maggy_1
    04. Svibanj 2020. 23:45

Vrapcic meni su na mail odgovorili sljedeće :"Kada dobijete doznaku za komplikacije za svibanj i doznaku za otvaranje rodiljnog dopusta poslati ćete nam obje doznake, samo u opisu navedite o čemu se radi." Meni rodiljni počinje 8.5., kada sam podizala doznake za travanj sestra mi je dala i doznaku za tih 7 dana svibnja i za otvaranje rodiljnog dopusta. Sve sam poslala još prošli tjedan. 

Leonie90
    04. Svibanj 2020. 23:56

Bebac i dana
    Hvala vam, isto bi uzela i za nas i za djecji.
    Vlazni wc papir- ni meni ne pase, predebeli mi je, a duzinom nekako isto nepraktican 😂 osusila su mi se dva paketa tek naceta, i jos sam dobila zabranu bacati ga u skoljku radi debljine da se ne zastopa, pa reko sta ce mi onda, za ostale stvari su mi draze maramice.
    Sad vidim da je kaktusica spomenula violetine biorazgradive, mogu njih probati jedino.
    Vrapcic isto sam napravila kao i maggy. Posalji im sve sto si dobila i presliku osobne, zatim sam dobila dva papira koja sam trebala ispuniti, to sam ispunila i poslala natrag, i dobila odgovor da je sve zaprimljeno, ali da kada uspijem donesem im original. 

Ely
    04. Svibanj 2020. 23:56

Zara koji si Hessov madrac uzela, onaj kao sto ima u sebi opruge ili onaj sto je kao sav od spužve. Ne znam kako drugačije da objasnim 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.