Rio hvala ti. 😘
CurlySue joj prekrasno je za čuti kako ti napreduje sinčić. Jako sam sretna zbog tebe i tvoje bebe! 💙
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Curice moje drage, evo mene od mog malog bikica 🤗 dobiva donirano mlijeko dok ja ne izdojim i dobio je punih 40g. Pedijatri i sestre dolje su toliko prekrasni i brizni da jednostavno nemam rijeci. Lijepo napreduje, sutra ide dalje s pretragama, a tako mi je lijeeeeep, ne mogu ga prestat gledat. 😊 Od sutra mjere olaksavaju pa cemo se vidat i puno vise.
Sad vas pozdravljam, uspjela sam dobit dostavu palacinki 💪🍩 i pripremam se za novo izdajanje.
Budite mi dobro, fino papajte i puno mazite svoje bebice u busicama, sve one to pamte. 😊
Bravo,bravo,bravo😊😊
Propustila pola vijesti. Jel ima pomaka oko pratnji na porodu i tecaja za tateke? 🙄
I mene zanima pratnja. Jesu pustili?
Cure na momente lagano osjecam menstrualne bolove. Taman kad zastanem da ih cutin produ. I to je to. Nista jako, al osjecan.
💞girl💞
Rose, Rio, bit ce nam dosta abri fix L. Cak i guzatim. I ja se pridruzujem tom klubu...cak mi je u trudnoci vise narasla nego cice. A bas sam im se nadala 😂. A mislim cijeli paket je 15 kn, bas nije skupo...ima ih 5 unutra, ako bas mislite da ce vam L bit malo mozete i jedan paket XL uzeti, ali cisto sumnjam da ce za to biti potrebe.
Dora, Curly bas mi je drago da vam bebice dobivaju na tezini. Samo tako nek nastave..🥰
Zara, popij magnezij i puno tekucine pij. Nekad se zbog manjka vode zna javit pritisak i grcevi poput menstrualnih.
Curke moje, evo mene u bolnici. 🤔 Danas cili dan sam imala bolove nisko i posebno na livoj strani.. Leđa me isto bolila. Ma ja govorim ajde da odem da vidimo sta je.. Kad ono skratio mi se cerviks. Moram ostat u bolnici na promatranju. Nemam pojma jos nista na koliko se skratio.. Je li se skroz skratio ili sta.. Veceras cu ostat tu i ujutro cemo imat valjda pregled... Mene i dalje boli.. Leđa me rasturaju.. Stomak me isto boli...vidit cemo sta ce biti.
Curke moje, evo mene u bolnici. 🤔 Danas cili dan sam imala bolove nisko i posebno na livoj strani.. Leđa me isto bolila. Ma ja govorim ajde da odem da vidimo sta je.. Kad ono skratio mi se cerviks. Moram ostat u bolnici na promatranju. Nemam pojma jos nista na koliko se skratio.. Je li se skroz skratio ili sta.. Veceras cu ostat tu i ujutro cemo imat valjda pregled… Mene i dalje boli.. Leđa me rasturaju.. Stomak me isto boli…vidit cemo sta ce biti.
O Ena bas mi je zao da imas tako bolove i dase to desilo ..al dobro je dasi otisla na pregled sad si bar sigurna tamo ..zelim ti mirnu noc ,da bude najbolje sto moze za tebe i da sve bude uredu sutra na pregledu ..I sama znas da to sad ne znaci nista i da moze jos potraje ..uz tebe smo ..kad budes mogla javise
Ena draga žao mi je. Nadam se da će biti sve ok. Javi nam se kad stigneš. 😘😘😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji