Rose, Fenjer, Pcelica i ostale cure koja pune tjedne cestitam 🥳💞🎊Rose nismo jos, muz je ovih dana bio svaki drugi dan dezuran pa ce ga zvati vjerojatno ili sutra ili u srijedu jer je dezuran danas pa opet u utorak. Voljela bi obaviti zajedno i pregled i ogtt da se ne vozam dvaputu Ri. Jel on ostao raditi i u klinici, znas li mozda? I gdje mu je sad ordinacija?
Nije vise u bolnici, pitala sam ga. Samo privatno, Fem point, imas na netu. Na kampusu, adresa: Sveucilisna avenija1, dvije su ti nove zgrade, u jednoj je frizerski, u drugoj on, odmah 1.kat, onaj dio u staklu. Ma lako se nađe. Mozes i kod njegs ogtt samo je skuplji nego drugdje, ali je glukoza pitka i fina s limunom i stave ti braunilu da ze 2put ne bockaju.
💙
Curly dora sretan vam dan palcica ❤
Cestitke svim curama koje pune tjedne..
Jutro cure ❤️
Dora i Curly sretan vam dan mama palcica ❤️❤️❤️
Čestitam svima koje pune tjedne danas 😁😁
Nadam se da ste se odmorile i naspavale. Mene od jucsr uzasno boli zeludac. Ne znam jel to ta cuvena zgaravica ili nesto drugo al nisam bas ni spavala, poprilicno boli 😕 cak sam kavu jutros odbila.. To je rijetkost hahah
Nisam se jucer stigla ukljucit oko kucanskih pomagala 😅 definitivno bi volila u novom stanu i perilicu i sušilicu ali nemam prostora, perilica mi mora bit slim a nisam bas cula za slim susilice 😅
Druga alternativa mi je da je stavim na balkon, njega bar imam.. Nasli smo neku novu koncarevu perilicu s gornjim punjenjem, poprilicno smo zapeli za nju i muz i ja.. 😁 Al vidit cemo, nek uselimo pa ce te "slatke muke" pocet..
Doslovno nam je utrka s vremenom, sto ce prije, beba ili kljuc u ruke 😅😅
A sto se rombe tice, ima je i moja blazena svekrva al taj usisavac je stvarno glup 🤦🏻♀️ nista ne kupi, blesi okolo bez plana i programa(nema ono mapiranje stana), isla je uzet najjeftiniji pa eto.. I radi tako..
Meni je jos uvijek najdraze old-school usisavanje, makar ne znam kako ce to izgledat jos s bebom hahhaha previse sam optimistična 😅
Sretan puni tjedan svima koji ga dana slave!
Dora, Curly Sretan vam Međunarodni dan Palčića ! Tek sad se vidi koliko su tako malena djeca veliki borci a koliko mentalne i emocionalne snage imaju njihovi roditelji. Veselimo se svakoj dobroj vijesti i njihovim napretku!
Dojenje- Nadam se da neću imati kvrge i napete grude ko u početku ,al pošto je moja toddlerica još mala relativno je friško znanje. Ragade i mastitis nisam imala , na vrijedan mazala bradavice Melemom i kremom iz DMa, prije svakog dojenja i ili izdajanja ili tuširala cicke ili stopila ih vrućim ručnikom. Jako al jako vam to pomaže u dojenju jer otvara mliječne kanaliće i opušta napeto i bolno tkivo .
Sreća mamina
Dobrodošao
Hvala curke! 🥰🤗🙃💜💙
Kaktusica ovo je tako dirljiv tekst da sam zasuzila 😘
Zuza ne mogu svoju donijet, cak ni da isfuram i svoj sterilizator nisu bas za to tako da, necu dizat frku jer se ne zelim zamjerit sad nekom kad cu bit ovdje jos dugo, a taman imam osjecaj da sam dosla u neku milost sestrama i da su se opustile, uvijek budu onak hladne i rezervirane na pocetku kad netko novi dodje, a sad me ipak gledaju nekoliko puta dnevno i vide da ne izvodim bijesne gliste i slusam sto mi se kaze pa bolje da ne talasam 😅
Indy pliz, koja kolica si na kraju odlucila, pisala si da neces ipak bugaboo, al nisi rekla koji brend i model umjesto toga? 😍
Rose joj bas ti hvala! A Fem point je znaci od njega i njegove zene...o pa super, onda cu tamo i ogtt, ma samo da to rijesim odjednom pa koliko da kosta nije ni vazno. Hvala ti jos jednom 😘😘 Moj muz ga bas cijeni i kaze da je odlican, i prijateljica je kod njega vodila trudnocu, bila je prezadovoljna.
Ivcy, anavo cestitke na ulasku u 8 mjesec 🥳🎊🍾😘 rose, pcelice cestitke na punim tjednima 🍾🎊🥳😘
Cestitke i mamama palcica, dora i curly ❤️
Panda, meni iskreno nije bed vjesanje robe, ja bi susilicu iskljucivo jer nemam gdje susiti, pogotovo po zimi kad je u rijeci skoro svaki dan kisa, a nemamo centralno pa ako u stanu susim strasno je vlaga i usmrdi se doslovno roba. Dosad smo imali praznu sobu, al sad dolazi beba pa ne mogu tamo vise 😂
Baby girl 💜
Sušilica - do sad ju stvarno nisam imala kamo staviti, i ova perilica koju zajednički koristimo s tetom je prevelika za prostor u kojem je, a budući da sam alergičar sušenje veša vani je big fakin no no u sezoni peludi drveća i divljih trava (znači 2-4 i 7-9mj)(doslovce dobijem napadaj alergije koji vuče k astmatskom ako obučem nešto izvana)
Sad kako imamo radove ,teta si slaže svoju garsonijeru ,planiramo preseliti perilicu i ubuduću sušilicu kotlovnicu gdje je i bojler za centralno ,dosta je velika prostorija za sve ..... U prostoru gdje je sada perilica Planiram da bi bio još jedan toalet i umivaonik... No vidjet ćemo ,sušilica mi stvarno treba pogotovo zimi i u sezoni alergija....
Sreća mamina
Dobrodošao
Hvala curke! 🥰🤗🙃💜💙
Kaktusica ovo je tako dirljiv tekst da sam zasuzila 😘
Zuza ne mogu svoju donijet, cak ni da isfuram i svoj sterilizator nisu bas za to tako da, necu dizat frku jer se ne zelim zamjerit sad nekom kad cu bit ovdje jos dugo, a taman imam osjecaj da sam dosla u neku milost sestrama i da su se opustile, uvijek budu onak hladne i rezervirane na pocetku kad netko novi dodje, a sad me ipak gledaju nekoliko puta dnevno i vide da ne izvodim bijesne gliste i slusam sto mi se kaze pa bolje da ne talasam 😅
Indy pliz, koja kolica si na kraju odlucila, pisala si da neces ipak bugaboo, al nisi rekla koji brend i model umjesto toga? 😍
Posalji mi molim te onaj email dati prosledim link
Sortiraj odgovore
Najstariji