Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zmya
    02. Svibanj 2020. 14:31

Ajme Brbice ono je stvarno kriminalno 😅
    Ne mogu virovat, mislin, ja iman neki svoj djir da vilim jutro docekat sa stanom urednim i da nemam ni casa ni sufja po kuci da je sve lipo ujutro kad se probudim. Ovo je bas strasno, nije ti lako! 
    Faustina to je poprilicna kilometraza 😬 ja secem jedno 20 km tjedno u prosjeku bar i tih 8 bi mi bilo tu mac u komadu. Jedno 5 mi je taman, a nakon toga nebi mogla duze jer bi se upisala u gace. Popij magnezij obavezno!

Brbicaa
    02. Svibanj 2020. 14:32

zmya

Ne mogu virovat, mislin, ja iman neki svoj djir da vilim jutro docekat sa stanom urednim i da nemam ni casa ni sufja po kuci da je sve lipo ujutro kad se probudim. Ovo je bas strasno, nije ti lako!
    Faustinato je poprilicna kilometraza 😬 ja secem jedno 20 km tjedno u prosjeku bar i tih 8 bi mi bilo tu mac u komadu. Jedno 5 mi je taman, a nakon toga nebi mogla duze jer bi se upisala u gace. Popij magnezij obavezno!

Eh.. Ovo je slikano na dobar dan 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ gore nisam slikavala jer bi morala odma sredivat hahahha danas sam iznimno frustrirana svime 😅 proc ce

Faustina
    02. Svibanj 2020. 14:33

zmya

Faustinato je poprilicna kilometraza 😬 ja secem jedno 20 km tjedno u prosjeku bar i tih 8 bi mi bilo tu mac u komadu. Jedno 5 mi je taman, a nakon toga nebi mogla duze jer bi se upisala u gace. Popij magnezij obavezno!

Joj tog magnezija se nikad ne sjetim...A logicno je...  Hocu! Hvala na savjetu ❤

Faustina
    02. Svibanj 2020. 14:35

Puno je i meni ovo. Ocito... Inace, ne-trudna puno hodam. Ali u trudnocama em nizak tlak, povracanje, mokrenje... Totalno zakrzljam... 🙈

02. Svibanj 2020. 14:38

Brbicaa

zmya

Eh.. Ovo je slikano na dobar dan 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ gore nisam slikavala jer bi morala odma sredivat hahahha danas sam iznimno frustrirana svime 😅 proc ce

Takav ista je moja svekrva. I ja i muž se svaki put zgražamo kada uđemo u njihovu kuću. Od cipela po hodniku, obješenih duksi, jakni, namještaja koji je izbačen za baciti, a nije bačrn već godinu dana, kuhinja (koja je btw ogromna) se ne vidi od posuđa, ostataka, hrane, sto lonaca, vrh hladnjaka je skladište za sitne stvari, a na komodi u hodniku pokupljena roba sa sušila koja je nabacana.
    Ja prva skupim, složim i čekam da se skupi za peglanje, ali kako tako neuredan možeš bit da ti to sve ne stvara nervozu. Užas užas
    A da ne kažem ispred kuće, od starih stolica pa pitara za cvijeće, aaaa, evo sada mi se tlak dignuo.... Uf uf
    Ogledalo i stakla na prozorima mislim da nikada nije očistila, to bih ja prije, ako i pospremila ali rekla sam sebi da imam i svoj stan da bi njoj pospremala.
    A da tek vidite kako robu raširi za sušiti. Idu gaćice, pa lancun, pa čarapa, pa jedan veliki ručnik, pa opet gaćice hahahhaha totalni nered. 

02. Svibanj 2020. 14:39

Mrvicak, Trancie, Rio, Indy, Rose, Vrapcic hvala na odgovorima! 
    Rio tocno takav osjecaj imam i ja, znaci vjerojatno beba zeza! 😁

ena0206
    02. Svibanj 2020. 14:41

Rose i pcelica hvala 🥰🥰🥰
    Brbica bome nije ti lakooo sa svekrvom. 🤣🤣🤣

Brbicaa
    02. Svibanj 2020. 14:42

mrvičak

Brbicaa

zmya

Takav ista je moja svekrva. I ja i muž se svaki put zgražamo kada uđemo u njihovu kuću. Od cipela po hodniku, obješenih duksi, jakni, namještaja koji je izbačen za baciti, a nije bačrn već godinu dana, kuhinja (koja je btw ogromna) se ne vidi od posuđa, ostataka, hrane, sto lonaca, vrh hladnjaka je skladište za sitne stvari, a na komodi u hodniku pokupljena roba sa sušila koja je nabacana.
    Ja prva skupim, složim i čekam da se skupi za peglanje, ali kako tako neuredan možeš bit da ti to sve ne stvara nervozu. Užas užas
    A da ne kažem ispred kuće, od starih stolica pa pitara za cvijeće, aaaa, evo sada mi se tlak dignuo…. Uf uf
    Ogledalo i stakla na prozorima mislim da nikada nije očistila, to bih ja prije, ako i pospremila ali rekla sam sebi da imam i svoj stan da bi njoj pospremala.
    A da tek vidite kako robu raširi za sušiti. Idu gaćice, pa lancun, pa čarapa, pa jedan veliki ručnik, pa opet gaćice hahahhaha totalni nered.

Uzaaaaas hahahahha znaci ne mogu, umirem od smija... Sve smo u slicnom kosu 😅 imam osjecaj da kao da joj je kaos u glavi i da ga izbaci van u toj jadnoj kuhinji... 

Amneris
    02. Svibanj 2020. 14:45

Faustina, 8 km!! Ja bih rodila momentalno!
    Brbica, i prije sam ti željela da se što prije odseliš od svekrve, a sad kad ovo vidim još i više!🙈🙈🙈
    Curly odlične vijesti za tebe i malenog!
    Dora čekamo drugi pokušaj tvog traktata!

Vidim da je danas dan od pizza i burgera. Ja sam danas za ručak jednu zdravu kujicu! (juhicu po vrapčićki)😂

Vrapčić123
    02. Svibanj 2020. 14:52

Brbicaa draga zbilja ti nije lako. Čim ćete biti u mogućnosti maknite se, makar u 20m2 svog mira!

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.