Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Brbicaa
    02. Svibanj 2020. 13:50

mrvičak

Ja bih voljela dogurati do 36./37.,ali čim doguram, ako uopće, do 36.odlučila sam da neću više ležati, najviše zbog kukova i kostiju jer ću se slomit tijekom poroda od ležanja. Cijela sam zahrđala.
    Ja sam nama isto danas spremala burgere, nisam imala volje kuhati jer ova kiša uvijek tako bezvoljno djeluje na mene, iako mi trenutno baš odgovara.
    Dora, ajme mrzim to. Često mi se to dogodi. U tri krasne🤦‍♀️🤦‍♀️
    Mladenka je Lina 😂😂😂👰
    Ja imam veliki problem, nestrpljenje. Kada nešto kupim ili naumim, to mora biti odmah i sada hahha pa svi oko mene lude jer se neke stvari ne mogu baš tako odmah, ali ja uvijek istjeram vodu na svoj mlin i onda im se smijem 😉 baš sam teška po tom pitanju, ništa mi ne smije ostati nedovršeno ili primjerice ne mogu vidjeti nešto na radnom stolu. Meni i lonac na ploči za kuhanje smeta 😂😂 bolesna i gotovo, nema mi pomoći

Jooooj napokon neko ko ja 😂😂😂 stvarno je bolest i ne moze se protiv toga.. Ali moj muzic jos misli da se to moze popravit 😅😅😅 volim kad je tako optimistican

• indy34
    02. Svibanj 2020. 13:52

Cure prijatno svima vidim sve danas burgere ..ja jedem supu al mislim dacu sebi danas da narucim pizzu bas me briga samo sam to jednom jos uradila da necu imati osjecaj krivice ..danas nek bude dan za odmor ..Ovaj bol za pupak vec sam pisala o tome ja sam pitala moju dr kaze da je to uredu moguce je jel se sad razvlaci i mene jako boli zadnji dana koza me bas boli i pupak valjda je to zato sto mi i stomak sad raste napred al dobro bice bolje ..

Rose1
    02. Svibanj 2020. 13:58

Fenjer meni je beba jako nisko, ali svuda je osjetim, aki najvise lijevo nisko jer je tamo bils zadnji put glavica, a pregled prije je bila desmo glavica
    Prije par dana sam imala osjecsj da niksko izmokriti do kraja, vjerojatno bebica pritiskala
    Vrapcic burgeri izgledaju top😉
    Mrvicak kad bih docekala 36.tj, slavila bih, ako se to dogodi, odmah se dizem jer cu sva zakrzljati...34.tj mi isto super zvuci s obzirom na situaciju pa bih i s tim bila extra zadovoljna

💙

Žuža
    02. Svibanj 2020. 13:59

Bokic svima!
    Vec ste sve upoznate sa mojim odvratnim problemima i moram se pohvaliti da idem na bolje. Znaci totalno sam popravila probavu i odmah se vidi i razlika sa hemoroidima. Znaci puno vise tekuce hrane i potpuno izbacila kruh i sve kruhasto i sve slatko. Ispirem sa cajem od kore hrasta i nosim obloge od maslinovog ulja u kojem je bio potopljen cvijet kamilice. Pa eto ako koja ima ili bude imala problema (ne daj Boze) da znate da stvarno djeluje. Takodjer si ujutro popijem https://ibb.co/dj1x3t3 za bolju stolicu. A od slatkisa jedino sto jedem https://ibb.co/HD98b6w. 
    Curly bas mi je drago da bikonja tako lijepo napreduje! ❤️
    Mrvicak ja isto kak lezim sva sam zahrdjala. I bila spremna na carski pa kao svejedno mi. Isto necu nista moci na porodu koliko sam troma i ulegnuta. A i ista sam s tim da sve moram imati sada i odmah 🙈 Kad smo uredjivali stan nisam mogla zamislit da se uselimo bez lustera. Pa makar imali plaofonjere. Sve mora biti odmah odmah 😂🙈

Žuža
    02. Svibanj 2020. 14:02

ovo su moji slatkisi 😃https://ibb.co/HD98b6w

Pepilli
    02. Svibanj 2020. 14:07

mrvičak

Ja bih voljela dogurati do 36./37.,ali čim doguram, ako uopće, do 36.odlučila sam da neću više ležati, najviše zbog kukova i kostiju jer ću se slomit tijekom poroda od ležanja. Cijela sam zahrđala.
    Ja sam nama isto danas spremala burgere, nisam imala volje kuhati jer ova kiša uvijek tako bezvoljno djeluje…

Ajme znam o čemu pričaš... Meni sve u kuhinji mora biti pospremljeno ,mrzim vidjeti zasrane radne površine,i nepospremljeno sude, a najviše me živcira kad se muž ili teta prime suđa pa ga doslovno peru dva sata. Ono daj ako si se već primio/la dovrši i bok s tim ,a ne se usred pranja sjetiti da bi mogao još nekaj vani ,ić usisavat  il'tak  nešto. Kod sveki mi je vječiti nered jednostavno je i ona tak. Ajde da se suđe ocijedi pa ga pospremim poslije al imat svega svugdje ,ne, ni pod razno. Zato se ja što češće primam suđa da me ne bi živciralo a samo kažem da se volim pančati u vodi....
    36tj. I nadalje- sve manje mirujem ,iako me umor sve više svladava. Jednostavno želim imati energije na porodu ,a  pošto su sad to već sigurni tjedni mogu si dopustiti i da sam malo aktivna .. Savjet ako vam se spava spavajte,ako vam se šeće ,a smijete ,šećite ( u nekim gr. normale), slušajte svoje tijelo , dobrim će vam vratiti. 
    A sad idi ja ubit oko, i to baš iza  desnog, biće da je  neka glupa glavobolja... 

Sreća mamina

Dobrodošao

02. Svibanj 2020. 14:11

Fenjer, te udarce sam osjećala tako u tvojim tjednima sada je već na sve strane, a najviše pod rebrima i oko pupka. 
    Žuža, vidiš kako prehrana puno znači. Drago mi ej da ti se situacija primirila. 
    Rose, ja sam baš nekako optimistična da ćemo dogurati do sigurnih tjedana. Evo ja čekam nalaz UK, ali vjr će tek u pon biti na Portalu zdravlje.
    Pepilli, Brbica, eto da nisma jedina luda 🤪 mislim da je Dora pisala da je i ona takva 😂

Brbicaa
    02. Svibanj 2020. 14:18

Pepilli

mrvičak

Ja sam nama isto danas spremala burgere, nisam imala volje kuhati jer ova kiša uvijek tako bezvoljno djeluje…

Ajme znam o čemu pričaš… Meni sve u kuhinji mora biti pospremljeno ,mrzim vidjeti zasrane radne površine,i nepospremljeno sude, a najviše me živcira kad se muž ili teta prime suđa pa ga doslovno peru dva sata. Ono daj ako si se već primio/la dovrši i bok s tim ,a ne se usred pranja sjetiti da bi mogao još nekaj vani ,ić usisavat il'tak nešto. Kod sveki mi je vječiti nered jednostavno je i ona tak. Ajde da se suđe ocijedi pa ga pospremim poslije al imat svega svugdje ,ne, ni pod razno. Zato se ja što češće primam suđa da me ne bi živciralo a samo kažem da se volim pančati u vodi….
    36tj. I nadalje- sve manje mirujem ,iako me umor sve više svladava. Jednostavno želim imati energije na porodu ,a pošto su sad to već sigurni tjedni mogu si dopustiti i da sam malo aktivna .. Savjet ako vam se spava spavajte,ako vam se šeće ,a smijete ,šećite ( u nekim gr. normale), slušajte svoje tijelo , dobrim će vam vratiti.
    A sad idi ja ubit oko, i to baš iza desnog, biće da je neka glupa glavobolja…

Znaci ne da te razumijem sta se kuhinje tice vec ono... Nisam neka cistunka, ne mogu to rec za sebe, prije bi rekla da sam neuredna. Ali jedina stvar u kuci koja mi mora bit čista i uredna je kuhinja. Mislim pobogu hrana se priprema pa ono.. Znate svi za moje svekrva probleme. Kako da ja zeni od 60 godina kazem da je odvratno kako drzi kuhinju. Nikako. I vec mjesecima ja pospremam za njom. Popodne sve oribam i spremim a ujutro me doceka bomba.... Znaci doslovno sam slikala i napravila kolaz jer sam probila hahhahahahaha 
    https://ibb.co/CscTvsg 

Faustina
    02. Svibanj 2020. 14:24

Ja sam danas otpjesacila cca 8km. Morala do bankomata, a nemam prijevoz. Moram priznati da sam se jedva dogegala kuci... Otpada mi trtica, a i sprijeda dolje nesto zateze... Pa se nadam da je to sve od tog sokantno veceg kretanja za moj trudni i ulijenjeni organizam🙈.... 
    34+3 danas❤

Vrapčić123
    02. Svibanj 2020. 14:29

Fenjer moja se mala javljala upravo tako, s desne strane. Sada je posvuda. Ako imaš taj osjećaj za mjehur, odi svakako obaviti pretrage da nešto ipak nebi bilo. I držim fige da nije ništa ipak! 
    Mrvičak držim fige da doguraš još dugo! 🤞
    Rose fini su bili. Baš sam se prejela! ☺️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.