Kaktusica super su stvarcice, a stvarno to i mislim jer imamo iste lancune i dekicu 🤭🤭
Anav imam i zutu, ona divna zuta ko prvo jesensko lisce koje zazuti (hahah imam iste boje tenisice), jedva cekam kombinirat te njihove i svoje boje i uzorke 🤗
Bebac nadam se da nece trebat nista specijalno prilagodjavat, mozda ti samo dade neku terapijicu jos ovih tjedana sto je ostalo..pazi samo ako ti dade zeljezo Heferol zamoli bilo sto drugo, jako se svi zale da je uzasno tesko..ja uzimam Kendural C i bas sam zadovoljna, nije mi nimalo tesko sjeo na zeludac, probava mi je uredna, a hemoglobin se digao kroz 20-30 dana..pijem i sok od cikle iz dma! 😉
Trancie vec sam rekla muzu kad jednog krasnog suncanog dana budemo izlazili, ima da nas doma ceka lino lada quattro 🙃😋🍨🍦
Rio jednostavno, naruci vise plahti i jos koju dekicu i zastitu za madrac i etogac, isplati se dostava 😬🤭
Polly jako mi je drago za uspjesan pregled i da je i s bebicom i s tobom sve dobro!! 👌🏼😘
Pepili ne glumi da nagradjujes muza, znamo mi da i tebi pase akcija 🙃
Vucice super za dobar pregled i veliku bebicu snaznu!!💪🏼😘
Ivcy bas super da trudnice sa hitnom uputnicom moraju cekat, zao mi je..samo da budu nalazi dobri 🙏🏼😘
Rose draga nije panicario jer nema razloga za paniku, pokusaj stvarno maksimalno odmarat i sto manje biti na nogama, moze se jako dugo izdrzat s tim cerviksom, a i moze se izdrzat i jos neko vrijeme bez njega, nemoj panicarit!! Dobro? Bebili 🦁ne ide nikud ranije van, nemoj se uzrujavat! Samo smiri aktivnosti i bit ce sve dobro, sigurno 😘 koncentriraj se na dobre vijesti, a to je da je Leoncek dobro i lijepo napreduje!!
Curly draga, kako si, kako prolazi dan u bolnici? 😘
Krafnice hvala vam na lijepim rijecima!
Drago mi je da vas toliko vesele moje/nase lijepe vijesti, ne odgovaram svakoj posebno da ne spamam puno grupu, ali bas mi je drago kad se pozitivna energija siri jer mislim da sto od sebe siris tako ti se i vraca! 🤗
Tako da, strpljivo cekamo da Ivica i Marica dobiju drustvo, ali bebice, molimo vas nemojte previse zuriti da mamice ne budu u brizi nego samo veselju!! 🥰
Rose bogme ti zalegni. Ko ga j* 😉 Meni isto dokica svaki put da postoji sansa da prokrvarim, pa da se javim u bolnicu, pa da vise zena s ovom dijagnozom krvari nego sto ne i na kraju da ne moram bas strogo mirovati 😱 Ma mos si mislit. Ja skuham rucak i to je to. Zavaljena na lijevom boku ne znam koliko dugo vec. Zbilja se stedim maksimalno. Bolje nek tu bude prasina nego da vidim kap krvi jer sam ju isla brisat. Poludila bi. I neka se kile skupljaju zbog lezanja. Skinut cu ih 😬
Anavo u kojem tjednu ti je malena imala 1500 grama? Moja 28+5 bila tada. Bila 1492 grama. 😁 Div mali.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Wow koliko pregleda danas! Cestitam svima! 🥰
Dora super mi je cut da sve dobro napreduje, drago mi je i da se nasa Curly Sue oporavlja i da to sve dolazi na svoje!
Bebac, ja kad sam pitala svoju gin da provjerim feritin(jer mi je kosa straaaasno ispadala) rekla kao ma dat cu ti odmah Heferol, jer kao oduvijek sam bila anemicna a u 2/3 tromjesecju se Fe potrebe jos povecane i tak nisam KKS izvadila nego jednom u trudnoci. Kao sto je kaktusica napisala, ja ti isto cili zivot imam povecan ovaj dobri kolesterol i opcenito kolesterol, da ne znam kako trcim sportiram se il sam mrsava.
Btw kaktusice, super stvarcice! Valjda ce vam raskopat sve sta treba uskoro da dobijes internet kako triba :)
Rose zeno, bitno da je beba ok i da si zatvorena, sve ti je svea isto rekla, odmaraj, cuvaj se i bit ce sve ok. Moja prija je npr otvorena bila zadnja 2 mj trudnoce, opet rodila u terminu tocno, Utrici ce uciniti svoje, to svakako, i ako ne uzimas Magnezij, obavezno citrat ubaci po tabletu ujutro i navecer! Drzimo fige, ti se opusti! 🙏🏻
E Pepili, sva si vrazja, dobro ti je Dora rekla, samo se ti izvlaci na muza.
Ja sam svog jutros nagradila, on mene nije. E nece dobit palacinke za veceru!
Prosetali smo 5 km sad, divno je vani.
Gledam saloni i to sve otvara od 4.5 a ja se jadna izmasakrirala sa solo cupanjem. Katastrofa 😂
Jesam li preoptimisticna ako se narucim sad za cupanje za jedno 4 tjedna? Tad cu bit 38 punih skoro 😅
Anavo u kojem tjednu ti je malena imala 1500 grama? Moja 28+5 bila tada. Bila 1492 grama. 😁 Div mali.
29+4.
Znaci dijelimo sudbinu nas dvije😅😂
Hvala vam cure ❤️❤️❤️
Zeljezo mi stvarno nije problem, brine me crp koji je sve veci, kolesterol i granulociti. Ali kazrm sutra cu znati vise 😊
Hvala cure❤!!! Vrapcic, Ena, Anavo, Dana da, mirovanje, nema druge...
Svea da, to im neka nova fora, nemojte se zaleci, nema sanse da vise ista radim
Bebac bio u 20.tj 40mm, nista posebno se zapravo ni nije dogodilo jer takav glupi pritisak imsm sigurno od 16.tjedna i danas dođem na pregled i onda šok
Vucica ma da, ti si u super tjednima...kad mi je rekao najvaznije da izdrzite jos 3tj slabo mi doslo
Trancie sad me prijateljica i mama pitaju sto je cerviks, jasno mi za mamu, nekad se to nije mjerilo, ali ni prijateljica ne zna, dvoje rodila...ma tako je i bolje-blazeno neznanje
Dora nisam znala da se moze i bez cerviksa neko vrijeme
Zmya da, da pijem po 2Mg od solgara
Zuza jedni panicari, drugi pak ful opusteni...ali ti si vec u lijepim tjednima, ne brini
💙
Anavo da zbilja se pratimo, bebe će nam vjerojatno biti velike. 🤩🤩🤩 Neka, neka, al možda nas i na carski pošalju zbog toga! 😁 Reci mi jeste li vi visoki, zdravo jedete ili što pa je beba tako velika? Jesu ti spominje li i duge nogice? 😂 Nama jesu. 😐
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji