Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    23. Travanj 2020. 20:19

anav05

Vrapčić123

Anavo joj pa vi ste oboje baš lijepo visoki. Ma neka one nama budu samo žive i zdrave, neka rastu. 🥰 A ja ću ti ići roditi u Petrovu, no nema to nikakve veze, svejedno se naše velike i duge curke mogu upoznati kada se rode ❤️❤️❤️

Dogovoreno🥰

Dogovoreno 😘

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Dora4
    23. Travanj 2020. 20:22

CurlySue

Rose, draga, samo miruj i bit ce ok.
    Dorice, malci su premedeni, brzo ce oni stasat 😊
    Ja sam se malo odmakla jer me opet strefio sok. Nakon potresa mi je ispao cep, tako da je sad svaki dan dobitak. Odlucili su i dalje da primam injekcije za pluca, tokoplazma ide i dalje i ctg je uredan. Nadam se izdrzat sto dulje… Eto 😊 samo pozitiva.
    Ljubim vas sve 😘

Ojoj, zao mi je ribek, miruj makismalno, cimerica s kojom sam bila do potresa je prelezala punih 5 tjedana bez sluznog cepa i sa izljevanjem plodne vode!! Stvarno, samo na wc se dizala!!
    Bebica im stigla sa 31 tt, eno se doma maze i paze ko veliki! 💪🏼🥰
    Curke, tu sam na izvoru informacija i stvarno ima cudesnih prica i pun je pano predivnih primjera malih palčića koji su se izvukli, narasli i salju fotkice kak su veliki i lijepi!!
    Treba u glavi naci MIR i nadu da je Bogu sve moguce okrenuti na dobro jer uistinu i je 🤗
    Rose bit ces ce sve dobro, vidjet ces, malo neka popusti sok i vec ces sutra bit bolje!! 
    Samo hrabro i maksimalno mirno snazne moje zene!!!! 🥰🥰🥰🥰

Trancie
    23. Travanj 2020. 20:24

Doraaaa ajme predivno nesto!!! Ma pravi su mali lavovi hrabri!!!! Narast ce za tren pa ces se pitat kad su ono bili mali 🥳🥰🥰🥰mazite se samo ❤️❤️Divna si 💕i super si muza iznenadila, bas lipo da se i on razveseli malo kad ne moze bit s vama!!!
    Mrvicak cisto sumnjam da mjeri, ali tjesim se da je sve ok 👌 kad nista ne spominje ... vaginalni je zadnji put uzela sa 11 tjedana.  Ona to opipa prstima i pomjeri gore maternicu dokle se digla. 
    Curly samo hrabro... izdrzat cete vi jos 💕svaki dan je +

• Bebac24
    23. Travanj 2020. 20:25

Curly draga ma joooj eto jos sad i to, ali sve ce bit u redu, tamo si, na sigurnom, samo polako ❤️❤️

• anav05
    23. Travanj 2020. 20:25

zmya

Dora a seceriiiii ♥️ A super su skroz, ljubavice male 😇
    Ljubac im veliki!
    Anavo- glavica cvjetace(na komadice natrgat, skuhat na pari/ili u mikrovalnoj, ako kuhas u vodi morat ces kroz krpu cjedit jer mora bit sto manje mokro), ispasiras ko pire to kad se malo ohladi, naribas mozarellu, dodas malo parmezana, jaje, ako volis i cesnjak pase, malo soli malo papra, i tu smjesu razmazi/natapkaj po papiru za pecenje, ja sam cca 1 cm debljine. Peci 20tak min na 200, dok ne pocne hvatati boju na vrhu, onda dodaj ostatak standardnih nadjrva za pizzu i to je to. ;)

Hvala ti😊

Vrapčić123
    23. Travanj 2020. 20:26

Dora ti bi trebala biti spisateljica, trebala bi pisati one knjige o pozitivnim mislima i pozitivi općenito. Svaka ti čast! I da, zaboravih napisati da ste i u peketu bili prekrasni! 🥰🥰🥰

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

zmya
    23. Travanj 2020. 20:26

O bemu misa bas maloga Curly! Na sigurnom ste, cuvajte nam se i drzite se! Sve ce bit u redu, krafnice salju pozitivu i hugove i dobre vibre svima!!! ♥️

Mila7
    23. Travanj 2020. 20:28

Doraaaaaa, pa to su divote slatke drage!!! I kao sto je Zuza napisala bas ne izgledaju malecko. Vjerujem da jesu ali super izgledaju 💪. Jesu im dali hobice heklane u rodilistu da budu uz njih? 
    Hvala ti na povjerenju da si podijelila slike sa nama, vjeruj mi da ih svi dozivljavamo kao da smo im kume 🥰.  Saljem svima puuuino virtalnih zagrljaja i pusica 💙♥️😍
    Curly drzi se, probaj biti smirena i hrabra, saljem ti pozitivnu energiju 😘

• anav05
    23. Travanj 2020. 20:34

CurlySue

Rose, draga, samo miruj i bit ce ok.
    Dorice, malci su premedeni, brzo ce oni stasat 😊
    Ja sam se malo odmakla jer me opet strefio sok. Nakon potresa mi je ispao cep, tako da je sad svaki dan dobitak. Odlucili su i dalje da primam injekcije za pluca, tokoplazma ide i dalje i ctg je uredan. Nadam se izdrzat sto dulje… Eto 😊 samo pozitiva.
    Ljubim vas sve 😘

Huh.
    Držim fige za što dulje😘😘

Mirtasiric1
    23. Travanj 2020. 20:37

Drage moje krafnice, uffc koliko vi toga napišete... Nastojim vas sve popratiti i naravno čestitam na urednim pregledima 👶. Ja upravo stigla poslije 6 dugih nedjelja s pregleda. Gin. kaže nalaz maaalo gori od prošlog puta ali baš je bio nekako pozitivan i kaže izgurati ćeš ti do termin. Naravno mirovanje obavezno, vaginalete i roidokal koristiti. Cura super napreduj, 1490 g. i na zadak još uvijek. Pitala sam ga za ove udarce baš baš skroz 👇 a on kaže da cura udara nogama.
    Napokon ušla u DM-a i Lidla i samo ubacivala u košaru, ☺️ koji gušt. Od sutra se bacam na traženje svega i svačega 🤗. E da ne zaboravim, sanjam lubenicu već mjesecima, i prvo što sam u trg. vidjela upravo 🍉. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.