Rose velika i bitna je stvar da se baba lijepo razvija. A ti strogo prati upute i miruj kako ti je rečeno, a ja bih inače isto kao ti i Svea, strogo bih pazila i mirovala. Izdržat ćete vi to! 🙏🙏🙏
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Hvala cure!!! Nadam se🙏🙏🙏
Rose biti ce sve to ok. Samo manje napora. Pusti dragoga da malo usisava, cisti i kuha 😉, a ti lijepo sa bebom jos malo uzivancije. 🌞 Nije za salu, ali nemoj se previse ni stresirati.
Hvala cure!!! Nadam se🙏🙏🙏
Ja cu sad opet vj pitat glupost ali koliko ti je bio zadnji put?sta se promjenilo od onda da se toliko skratio?
Ispricavam se unaprijed ali ja ne pamtim nista 😂😭😭 jedan dan zapamtim i ispari iz glave sva dogadanja a da ih povezem sa imenom
Pozdrav curke, evo i nas sa pregleda 😊 Sve u redu, curka ima 1200g, okrenuta glavom dolje, ja zatvorena skroz, kaže sve super. Upoznala ga sa situacijom sa hitne, kaže da nastavims tim antibiotikom i još mi dao vaginalete za svaki slučaj, kaže ne mogu naškoditi. Pregled 25.5..Cure s pregleda lijepo je pročitati da je sa svima sve u redu i da bebice super napreduju 😍😍
.
Mrvičak drago mi je da si danas bolje, samo laganini da do pregleda ne bude opet jačih bolova, bit će to dobro 🤞🏼
.
Dora ajme divne vijesti da bebači dobivaju na težini da će pojačati sada s hranom, ma napredovat će oni sve brže i brže, trenutci s mamicom im puno znače kao i tebi 😍 Samo uživajte i mazite se 💞
Super za dobar pregled😊
Moja je imala 1500 g, mali div će biti po mjerama tvoje😅😁
Neka,neka,bitno da je sve ok😘
Hvala svima ❤️
Rose bas mi je zao da moras mirovat ali kao sto cure kazu bitno da si zatvorena...bas mi se nedavno javila jedna poznanica koja cuva od 16og tjedna zbog skracivanja cerviksa i na kraju prenijela... I proletit ce tih par tjedana, evo meni moja Dr danas rekla da sam vec u super tjednima, za 10 dana na kontroli bit cu skoro 35 punih i onda bi me skinula s Cordipina.
I napisao mirovanje, ali rekao nemojte se zaleci…ma mos misliti…pa necu se pomaknuti
Samo ti miruj.
Vjerujem da ce sve na najbolje izaci.
😘
Trancie bas sam i kumi slikala ker mi ih i ona preporucila i kaze da je svoje prala na 90 i da su joj okej. Nemam pojma 🤷♀️ bitno da sluze. Hvala ti 😘😘
Polly super za dobar pregled, raste curica 🥰
Vucice cestitke na pregledu, bome momcina 💪
Rose, suoer da beba napreduje. Ostalo su ti rekle cure, miruj. Bitno da si zatvorena. Bit ce to svee dobro 😘😘
Baby girl 💜
Polly i Vučica super za dobre preglede!!
Rose... glavno da je sve s bebom ok, izdržat ćeš ti sve... evo ja sam primjer u kojem doktorica nikad nije gledala cerviks... ja pojma o tome nemam, nit je prvu trudnoću to mjerila.... samo me rukom opipa dole i maternicu... i tjt.... točno se zabrinem kad vas sve čitam o tome...
Dana ma ok su one u konačnici, meni samo ove druge finiji materijal i veće... ali i sama ih koristim i opet ću te sve iste... i imam par što sam naručila tada i stavila sastrane :)
Sortiraj odgovore
Najstariji