Prvo cu napisati pa citati zaostatke...
Uglavnom, u soku sam,cerviks samo 21☹ako se netko sjeca, pisala sam da me strah koliki je zbog pritiska. Zatvorena sam, beba 1300, za 2tj ponovno. Dao mi utrice navecer po 2, javiti se po potrebi. Nije panicario jer je vidio da sam gotova...
💙
Rio obzirom da nisi ranije rođena, imala si još dodatno lufta mami pocuclati to malo kalcija što joj je jadnoj ostalo. 😁 Iako sam čula da koliko god mi kalcija unosile da to sve bebice povuku. 😊
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Rose super da bebica lijepo napreduje, a žao mi je za cerviks. Što su sad rekli? Strogo mirovanje?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
A jesmo postala grupa svakakvih dijagnoza 😤🤓
Miruj, strogo miruj bitno da nisi otvorena. Nemoj cucati, saginjati se. Bit ce sve ok. ❤️
Pepili, Polly, Vucica superrr za odlicne preglede, samo nek rastu bebice🥰
Bebac leukociti su super, zeljezo malo nisko da-prah cikle i tabletice i bit ce super, kolesterol je visok, ali ne znam kakav bi trebao biti u trudnoci
💙
Vrapcic on nije panicar, ali jasno mi je sto je htio reci kad je rekao da bi bilo dobro da izdrzimo joa 3tjedna, slabo mi je doslo
💙
I napisao mirovanje, ali rekao nemojte se zaleci...ma mos misliti...pa necu se pomaknuti
💙
Mimoza daaa tako i ja razmisljam, ček ovdje je ako bebica ima vise od 4 kila obavezan carski?
A ja vise volim manje bebe.. Tako da. 😄 I voljela bi da bude prirodan porod.. Jesi popunjavala papire za bolnicu? Ja sam jucer popunila za epiduralnu i sve ostalo sta sam dobila.
Hvala za dekicu i da, nadam se da ce jednog dana doci i Ena. 😍😍
Kaktusica ja sam prvo stucanje osjetila oko 28 - 29 tjedna.. I od tada neizostavno svaki dan..
Haha, da, dekica čeka na dnu ormara za jednu malu Enu.. a prica jeee simpa, imat cu mu sta pricat. 😄😄😄 Drago mi je da ti je pregled kod urologa prosao dobro. 😘
Dora hahahhaha tvoji opisi su mi top.. Kako ti to usporedis sa drogama i vrapcicinim susjedima. 😄😄 Ali da, vjerujem da je osjecaj neoposiv. Živim za taj dan kad cu osjetit to. 😍 Uživaj draga.
Pepili, Polly, vucica bas lijepe vijesti s pregleda. 😘😘
Ivcy ja sam pisala, jer volila bi bas da bebac dode ranije. Iskreno bojim se da ne bude velik kasnije i uz to se bojim da cu panicarit previse kako budu tjedni odmicali.. Oko plodne vode i svega. Zato od 36 tt akcija.. I kad god da dode bit ce dobro.
Rose divno kako bebica lijepo napreduje. Nemoj se stresirat,bitno da nisi otvorena.. Znam cure koje su s jako kratkim cervixem i prenijele na kraju. Odmaraj sto vise mozes, nista nije bitnije od tebe i bebice sada. Bit ce sve dobro, sigurna sam u to draga. ❤️❤️
Ogtt u njemackoj da, ja sam morala doruckovati prije ogtt..
Svea utrogestan pijes ili stavljas? Meni rekao da stavljam...prstima nije ni gledao, uzeo bris, ali da mu se cini da je ok
💙
Zvao me dr stigli nalazi krvi 😕
Ne bas dobri.
Samo je spomenuo zeljezo 8, hemo isto nize, leukociti jos 11,i kolesterol valjda 9 koliko sam ga skuzila. Sad u 4 ce svekrva proc po taj nalaz da slikam i posaljem mailom ginekologici. Kolesterol nisam godinama vadila pa neznam kakav je bio prije trudnoce.
On je reko da je to ipak poviseno i za trudnocu bo. Vidit cu sa gin sta ona govori jer vj da ona vise zna za ta stanja u trudnoci.
Pitao me dali krvarim, imam hemeroide ali nista od toga. Ocito bebac uzima sve iz mene hehe.
Necu se stresirati, ujutro cu znati vise kad mi gin odg mailom. Aaah
Hm.
Željezo ti je dosta nisko,da, samo koliko ja svoje pratim, bitne su ti i one zalihe željeza koje tijelo ima.
Kolest. sam ja pratila jer sam bila na kontrac. od cega moze skočiti, vidjet ces cijeli nalaz i odnos onog kako kazu dobrog i lošeg.
Drzim fige da bude sve ok!
Sad kad sam malo isla citati o kolesterolu svugdje pise da se u trzdnoci provjerava u svakom tromjesječju, a meni niko nikad. Kazem gooodonama ga nisam pregledavala.
Mah evo…
Ukupan 9.6
Ldl 6
I trigliceridi 3.8.
Zeljezo je sve palo dosta.
Tako da ce mi gin sigurno prepisati sirup to mi je vec danas rekla.
Crp mi je 10.5
Bio je 8…
Maah nezz zasto mi neda jednu turu antibiotika jer mi sve ovo izgleda kao neka bakterijska upala i to se vuce.
Istina....
Ja sam ti pila tablete Newiron, spasile su me, pa pitaj gin. smijes li te. Fe mi se podiglo s 2 na 20 u mjesec dana. U sklopu njih je vitamin c tako da si mirna odmah.
Ja bi ujutro pojela keksić i onda nju, ne na prazni želudac jer bi me rasturio😊
Sortiraj odgovore
Najstariji