Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kaktusica
    23. Travanj 2020. 16:20

I steznik je stigao, nije iz Ikee 😅 Ali super je, bas dobro pridrzava trbuh.

• anav05
    23. Travanj 2020. 16:20

Bebac24

Zvao me dr stigli nalazi krvi 😕
    Ne bas dobri.
    Samo je spomenuo zeljezo 8, hemo isto nize, leukociti jos 11,i kolesterol valjda 9 koliko sam ga skuzila. Sad u 4 ce svekrva proc po taj nalaz da slikam i posaljem mailom ginekologici. Kolesterol nisam godinama vadila pa neznam kakav je bio prije trudnoce.
    On je reko da je to ipak poviseno i za trudnocu bo. Vidit cu sa gin sta ona govori jer vj da ona vise zna za ta stanja u trudnoci.
    Pitao me dali krvarim, imam hemeroide ali nista od toga. Ocito bebac uzima sve iz mene hehe.
    Necu se stresirati, ujutro cu znati vise kad mi gin odg mailom. Aaah

Hm.
    Željezo ti je dosta nisko,da, samo koliko ja svoje pratim, bitne su ti i one zalihe željeza koje tijelo ima.
    Kolest. sam ja pratila jer sam bila na kontrac. od cega moze skočiti, vidjet ces cijeli nalaz i odnos onog kako kazu dobrog i lošeg.
    Drzim fige da bude sve ok!

• anav05
    23. Travanj 2020. 16:24

kaktusica

Meni stigle neke sitnice iz Ikee pa sam poslikala
    https://ibb.co/qjdJfPr
    https://ibb.co/NZq5bc4
    https://ibb.co/LzSGF5s
    I kod mojih stigla torba i dekice, reci cu sestri da mi slika.
    A sad idem na nove zaostatke. Jnace sam na forumu preko iPoda a sad nemamo taj kucni net ili svako malo puca pa nabrzinu obavim preko mobitela lektiru 😅

Ja sam naručila ovakvu dekicu, samo žutu, premoćna mi je boja.
    Veselim se dostavi u pon😊😊

Trancie
    23. Travanj 2020. 16:26

Bas sam se pitala kaktusice di si , pa sam se sjetila da si spominjala net da te nece bit 🤭 super su stvarcice!!! 
    Dora divo je citati da ekipa napreduje; ma medicina je napredovala, nema straha za njih , bit ce oni veliki i jaki ❤️💙 samo se ti mazukaj s njim, nema lipseg osjecaja!!!
    Ja sam danas cijeli dan u djiru, prosetala s malom jutros, pa iza rucak opet isli malo uz more.... pa sam se pocastila Lino lada quattro - pa niko nije rekao kako je njamiiii 🤣🤣🤣🤣🤷🏼‍♀️ Jos sam i tjesto za pizzu zamjesala, bit cu debela krafnica 🥰🤣🤣🤣
    Dana super su tetrice, lijepi dezeni, ali vec nakon prvog pranja nisu iste; nadam se da ce tebi bit boljeg izgleda nego moje 🥰ali sluze svrsi , ne sekiraj se ❤️❤️
    Krvarenje nakon poroda - ja nisan nego 10’dana i dobila sam tek nakon 7 mjeseci, tako da ne znam; pitaj ginekologa ipak za savjet; nikad se ne zna... ili krece menga prava ... 
    pregled - cestitke curke sto ste bile!!! Nikako pohvatat sve ❤️❤️

Pepilli
    23. Travanj 2020. 16:42

Eto danas me doktor toliko obradovao tim komplimentićem da sam se odmah nagradila... kupila sam si paket napolitanki i gumene bombone ! 😂😂
    A možda i nagradim muža navečer, eto kako sam dobre volje 🥰🥰🥰💗

Sreća mamina

Dobrodošao

• Bebac24
    23. Travanj 2020. 16:47

anav05

Bebac24

Zvao me dr stigli nalazi krvi 😕
    Ne bas dobri.
    Samo je spomenuo zeljezo 8, hemo isto nize, leukociti jos 11,i kolesterol valjda 9 koliko sam ga skuzila. Sad u 4 ce svekrva proc po taj nalaz da slikam i posaljem mailom ginekologici. Kolesterol nisam godinama vadila pa neznam kakav je bio prije trudnoce.
    On je reko da je to ipak poviseno i za trudnocu bo. Vidit cu sa gin sta ona govori jer vj da ona vise zna za ta stanja u trudnoci.
    Pitao me dali krvarim, imam hemeroide ali nista od toga. Ocito bebac uzima sve iz mene hehe.
    Necu se stresirati, ujutro cu znati vise kad mi gin odg mailom. Aaah

Hm.
    Željezo ti je dosta nisko,da, samo koliko ja svoje pratim, bitne su ti i one zalihe željeza koje tijelo ima.
    Kolest. sam ja pratila jer sam bila na kontrac. od cega moze skočiti, vidjet ces cijeli nalaz i odnos onog kako kazu dobrog i lošeg.
    Drzim fige da bude sve ok!

Sad kad sam malo isla citati o kolesterolu svugdje pise da se u trzdnoci provjerava u svakom tromjesječju, a meni niko nikad. Kazem gooodonama ga nisam pregledavala. 
    Mah evo... 
    Ukupan 9.6
    Ldl 6
    I trigliceridi 3.8.
    Zeljezo je sve palo dosta. 
    Tako da ce mi gin sigurno prepisati sirup to mi je vec danas rekla. 
    Crp mi je 10.5
    Bio je 8...
    Maah nezz zasto mi neda jednu turu antibiotika jer mi sve ovo izgleda kao neka bakterijska upala i to se vuce. 

Vrapčić123
    23. Travanj 2020. 16:49

Rio jeee, možda se sve unormali kad mi budemo rađale. 🎉🎉🎉
    Bebac dobit ćeš terapiju i bit će sigurno sve ok. Jako je često loše željezo u trudnoći. Također i hemoglobin. Uglavnom sa terapijom se može to dosta dobro podići sve. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    23. Travanj 2020. 16:56

Bebac feritin su ti zalihe željeza. Da znaš, možda zamoli da ti to dodatno izvade. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Polly
    23. Travanj 2020. 16:56

Pozdrav curke, evo i nas sa pregleda 😊 Sve u redu, curka ima 1200g, okrenuta glavom dolje, ja zatvorena skroz, kaže sve super. Upoznala ga sa situacijom sa hitne, kaže da nastavims tim antibiotikom i još mi dao vaginalete za svaki slučaj, kaže ne mogu naškoditi. Pregled 25.5.

Cure s pregleda lijepo je pročitati da je sa svima sve u redu i da bebice super napreduju 😍😍

Mrvičak drago mi je da si danas bolje, samo laganini da do pregleda ne bude opet jačih bolova, bit će to dobro 🤞🏼

Dora ajme divne vijesti da bebači dobivaju na težini da će pojačati sada s hranom, ma napredovat će oni sve brže i brže, trenutci s mamicom im puno znače kao i tebi 😍 Samo uživajte i mazite se 💞

Kolacic
    23. Travanj 2020. 16:59

Polly

Pozdrav curke, evo i nas sa pregleda 😊 Sve u redu, curka ima 1200g, okrenuta glavom dolje, ja zatvorena skroz, kaže sve super. Upoznala ga sa situacijom sa hitne, kaže da nastavims tim antibiotikom i još mi dao vaginalete za svaki slučaj, kaže ne mogu naškoditi. Pregled 25.5..Cure s pregleda lijepo je pročitati da je sa svima sve u redu i da bebice super napreduju 😍😍
    .
    Mrvičak drago mi je da si danas bolje, samo laganini da do pregleda ne bude opet jačih bolova, bit će to dobro 🤞🏼
    .
    Dora ajme divne vijesti da bebači dobivaju na težini da će pojačati sada s hranom, ma napredovat će oni sve brže i brže, trenutci s mamicom im puno znače kao i tebi 😍 Samo uživajte i mazite se 💞

Polly jako mi je drago cuti tako dobre vijesti uz sve probleme koje si imala. 😍 Cestitam i drugim curama na urednim pregledima 🥳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.