Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    23. Travanj 2020. 19:44

Bebac24

Ajme Doraaa ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ suze mi potekle a meni tesko poteknu za nekog koga "neznam"
    Srceka draga zilava 🥰🥰🥰🥰🥰boze koje ljepote🥰🥰🥰🥰
    Hvala ti od ❤️sta ti ovo podijelila sa nama ❤️❤️❤️

Na "zilava" mislim da su borci nasi/vasi ❤️❤️❤️

Rose1
    23. Travanj 2020. 19:45

Bebac uuuu veeeelika beba❤
    Dora ajme kako preslatko,jooooj topim se🥰🥰🥰❤❤❤stvarno prekrasno, hvala ti na tome😘🤗

💙

• anav05
    23. Travanj 2020. 19:47

Zmya, moze recept za podlogu za pizzu od cvjetače?
    Mislim da si nekidan napisala da si radila...
    Hvala ti😘

• Bebac24
    23. Travanj 2020. 19:47

Rose1

Bebac uuuu veeeelika beba❤
    Dora ajme kako preslatko,jooooj topim se🥰🥰🥰❤❤❤stvarno prekrasno, hvala ti na tome😘🤗

Ahahah gle od tog silnog najavljivanja velikog sina bas me zanima koliko ce imati kad se rodi. Jer po ovim procjenama ja ocekujem bar 4500kg ako je prvi imao 4080. 

Vrapčić123
    23. Travanj 2020. 19:51

Anavo joj pa vi ste oboje baš lijepo visoki. Ma neka one nama budu samo žive i zdrave, neka rastu. 🥰 A ja ću ti ići roditi u Petrovu, no nema to nikakve veze, svejedno se naše velike i duge curke mogu upoznati kada se rode ❤️❤️❤️

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Pepilli
    23. Travanj 2020. 19:52

Dora4

Evo curke, premda sam strogo protiv dijeljenja fotkica djece i sebe pogotovo(izuzetak cice hahah), mi cemo za 20min biti punih tjedan dana stari i zelim vam svima jos jednom zahvaliti na silnoj podrsci, bodrenju, tjesenju, pozitivnoj energiji i prije svega ljubavi koju vec nesebicno dajete i dijelite vec danima, tjednima, mjesecima! 🥰
    Sve vas dozivljavam toliko blisko i drago da cu poslat fotkicu koju nitko osim muza nema jer ne zelim da itko skuplja i prosljeduje nase prve teske, ali velike i zbilja posebne trenutke..ljubomorno ih cuvam 🥰 pa…here we go..
    https://ibb.co/jWQ2dzq 💜💙
    Marica je dobila tockastu kapicu, ako me tad nije srce izdalo..a Ivica s nekim oblackom onim sto ima smjeskica 🤗

Maleni su preneseni, i vidi se da imate baš posebnu vezu.. nego što sam ti htjela skomentirati...e da....Dora , Zmya a da vi znate da sam ja skoro završila kao časna sestra ?( Totalno ne kenjam ,birala sam između uršulinki i sestara milosrdnica)
     I onda upoznala svog muža ,tada dečka i život mi se obrnul za 180°.  Skužila sam da sam pravi mali prikriveni nimfo-hedonista . Moj muž je u meni probudio onu pohotni stranu horoskopskog jarca, jadan čovjek jedva čeka ić raditi da malo odmori od mene i mojih ruku ,misli i riječi.
    Da se razmemo, i'm still Saint in the streets ,but so help him God in the sheets.....

Sreća mamina

Dobrodošao

Pepilli
    23. Travanj 2020. 19:52

* maleni su premedeni

Sreća mamina

Dobrodošao

Žuža
    23. Travanj 2020. 19:53

Dora, imas predivnog sina i predivnu kcer 💙 ❤️ Pre preslatki su!! Ovako po fotkici uopce ne mogu reci da su sitni! Hvala sto si podijelila ovo s nama. Vjerujem da se svi sada osjecamo jako emotivno radi toga! Saljem vam puno pusa i zagrljaja. Ostanite ovako divni, hrabri i jaki ❣️

• anav05
    23. Travanj 2020. 19:53

Vrapčić123

Anavo joj pa vi ste oboje baš lijepo visoki. Ma neka one nama budu samo žive i zdrave, neka rastu. 🥰 A ja ću ti ići roditi u Petrovu, no nema to nikakve veze, svejedno se naše velike i duge curke mogu upoznati kada se rode ❤️❤️❤️

Dogovoreno🥰

zmya
    23. Travanj 2020. 19:56

Dora a seceriiiii ♥️ A super su skroz, ljubavice male 😇
    Ljubac im veliki! 
    Anavo - glavica cvjetace(na komadice natrgat, skuhat na pari/ili u mikrovalnoj, ako kuhas u vodi morat ces kroz krpu cjedit jer mora bit sto manje mokro), ispasiras ko pire to kad se malo ohladi, naribas mozarellu, dodas malo parmezana, jaje, ako volis i cesnjak pase, malo soli malo papra, i tu smjesu razmazi/natapkaj po papiru za pecenje, ja sam cca 1 cm debljine. Peci 20tak min na 200, dok ne pocne hvatati boju na vrhu, onda dodaj ostatak standardnih nadjrva za pizzu i to je to. ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.