Dora, gledam i plačem. Toliko emocija u slici. Ženo draga ti si toliko pozitivna i hrabra majka da zaslužuješ sve najbolje na svijetu, a tvoja dva mala borca ce ti u tome pomoci.❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️
Rose, cijeli dan čekam tvoje javljanje, sestro po simptomima. Stvarno mi je žao za cerviks, no ne brini samo ti zalegni i bit ce to sve super. Bitno da malac napreduje. Bolje da ti je dala utrogesteron, meni primjerice nije. Sada u ler i dogurat ces sigurno do 36.tt.
Bebac24 meni isto nitko nije vadio taj kolesterol. Žao mi je zbog malo lošijih nalaza, obavezno nam javi što je doktorica rekla. Za željezo se ne brini, to se za tren riješi.
Svea, čestitam na stanu i dobrim nalazima. Bravoo
Žuža, meni primjerice više godi ležanje u poluležećem položaju jer mi na lijevom boku krenu te kontrakcije. To je ono što sam popodne Mili napisala, da kontrakcije bez obzira na zatvorenost mogu stvoriti problem u sekundi i stvarno treba paziti i mirovati.
Trancie, sigurno ti je mjerila cerviks no nije ti ga spominjala. To izmjere ili vaginalnim uzv ili preko trbuha, ako je sve u redu vjerujem da ga ne spominju.
Polly i Vucica, super, bravooo, napreduju nam sve male točkice.
Hvala drage moje!!! 🥰 🤗💙💜 piceki stanu na dlan, ali nema niceg u blizini pa je tesko stec dojam koliko su sitni zapravo..a lijevo gore smo u bušici 2 dana ranije na punih 30tt 🤰🏻
Evo, zena majka kraljica narucila na dan neplaniranog poroda malo zabave djeci, danas javlja muz stigla dostava!! 🥳🥳
Onda sam pomislila kad je bal, nek je maskenbal pa i njemu narucila sad za veceru pizzu da obiljezimo nekako taj prvi veliki tjedan makar i razdvojeni fizicki 😊
Tako da, evo jos jedna fotkica od mene i to je to, sad mir bar mjesec dana hahaha obecajem!!
https://ibb.co/9GJ0XRp one lijepe pletenice ogradice sto ce nama sluzit kao prijelaz izmedju naseg kreveta i njihovih kindaca, sto su u baby centru najjeftinije i tiny love baby gym 🙂 ajme jedva cekam da se svi cetvero tamo skupa igramo, grlimo, ljubimo i mazimo 🥰
Pizzu sa spekom divlje svinje valjda ne moram objasnjavat 😄
E tako, sad se odoh ponovno izdojit!!🤪
Pepili pohotnice mala hahahaha nevjerovatan obrat zivotne price 😋
Dora mi se 'ne znamo' i nisam upucena u sve, tek sam se danas ukljucila. Ovo je jako emotivno i ne mogu se nadiviti tvojoj snagi.. Saljem ❤️ ovim predivnocama ❤️❤️
Dora velika je ovo stvar. Samo Vidit ih. Zelin vam svu sricu svita. Nagradit ce vas nebo sa svim najlipsim u zivotu 💓 mali mamini i tatini junaci 🤗😇
Rose, draga, samo miruj i bit ce ok.
Dorice, malci su premedeni, brzo ce oni stasat 😊
Ja sam se malo odmakla jer me opet strefio sok. Nakon potresa mi je ispao cep, tako da je sad svaki dan dobitak. Odlucili su i dalje da primam injekcije za pluca, tokoplazma ide i dalje i ctg je uredan. Nadam se izdrzat sto dulje... Eto 😊 samo pozitiva.
Ljubim vas sve 😘
Mrvicak hvala ti draga❤bas sam dosta zabrinuta i otkad sam dosla placem jer to je stvarno jako skraceno, ali valjda cu sutra biti bolje🙏🙏🙏moram se veceras posloziti
Dorine slicice me oraspolozile❤❤❤stvarno prekrasno!!! Borci nasi💪💪💪
💙
Evo curke, premda sam strogo protiv dijeljenja fotkica djece i sebe pogotovo(izuzetak cice hahah), mi cemo za 20min biti punih tjedan dana stari i zelim vam svima jos jednom zahvaliti na silnoj podrsci, bodrenju, tjesenju, pozitivnoj energiji i prije svega ljubavi koju vec nesebicno dajete i dijelite vec danima, tjednima, mjesecima! 🥰
Sve vas dozivljavam toliko blisko i drago da cu poslat fotkicu koju nitko osim muza nema jer ne zelim da itko skuplja i prosljeduje nase prve teske, ali velike i zbilja posebne trenutke..ljubomorno ih cuvam 🥰 pa…here we go..
https://ibb.co/jWQ2dzq 💜💙
Marica je dobila tockastu kapicu, ako me tad nije srce izdalo..a Ivica s nekim oblackom onim sto ima smjeskica 🤗
Dora ovo je preslatko 😍😍😍😍😍. Hvala ti na tome da si ih podjelila s nama. 💞💞💞💞 Mi cemo i dalje biti s vama u mislima 🙏🥰.
Dora, gledam i plačem. Toliko emocija u slici. Ženo draga ti si toliko pozitivna i hrabra majka da zaslužuješ sve najbolje na svijetu, a tvoja dva mala borca ce ti u tome pomoci.❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️
Rose, cijeli dan čekam tvoje javljanje, sestro po simptomima. Stvarno mi je žao za cerviks, no ne brini samo ti zalegni i bit ce to sve super. Bitno da malac napreduje. Bolje da ti je dala utrogesteron, meni primjerice nije. Sada u ler i dogurat ces sigurno do 36.tt.
Bebac24 meni isto nitko nije vadio taj kolesterol. Žao mi je zbog malo lošijih nalaza, obavezno nam javi što je doktorica rekla. Za željezo se ne brini, to se za tren riješi.
Svea, čestitam na stanu i dobrim nalazima. Bravoo
Žuža, meni primjerice više godi ležanje u poluležećem položaju jer mi na lijevom boku krenu te kontrakcije. To je ono što sam popodne Mili napisala, da kontrakcije bez obzira na zatvorenost mogu stvoriti problem u sekundi i stvarno treba paziti i mirovati.
Trancie, sigurno ti je mjerila cerviks no nije ti ga spominjala. To izmjere ili vaginalnim uzv ili preko trbuha, ako je sve u redu vjerujem da ga ne spominju.
Polly i Vucica, super, bravooo, napreduju nam sve male točkice.
Hvala ti draga!
Cuj, ako bi se ti usudila uzet utrice na svoju ruku, makar ih pila oralno da ne cackas dolje (ja sam tako dobila uputu zbog onog omeksalog cerviksa svog), daj mi se javi na krafnice2020@gmail.com, imam doma bar 2 kutije, donijet ce ti moj muz di god da zivis!!
Osobno se s nicim drugim ne bi usudila igrat doktora, al od utrica ti stvarno nista lose ne moze bit!
Evo curke, premda sam strogo protiv dijeljenja fotkica djece i sebe pogotovo(izuzetak cice hahah), mi cemo za 20min biti punih tjedan dana stari i zelim vam svima jos jednom zahvaliti na silnoj podrsci, bodrenju, tjesenju, pozitivnoj energiji i prije svega ljubavi koju vec nesebicno dajete i dijelite vec danima, tjednima, mjesecima! 🥰
Sve vas dozivljavam toliko blisko i drago da cu poslat fotkicu koju nitko osim muza nema jer ne zelim da itko skuplja i prosljeduje nase prve teske, ali velike i zbilja posebne trenutke..ljubomorno ih cuvam 🥰 pa…here we go..
https://ibb.co/jWQ2dzq 💜💙
Marica je dobila tockastu kapicu, ako me tad nije srce izdalo..a Ivica s nekim oblackom onim sto ima smjeskica 🤗
Dora moja, suze mi teku od ponosa na vas 3, prekrasni ste svi, i saljem vam najveći mogući zagrljaj i najveću pusu. Ponosna sam na vas i hrabro dalje. Djecica su prekrasna... Zaslužujes svu srecu svijeta, isto tako i djeca.
💙❤️💙❤️💙❤️💙❤️💙❤️💙❤️💙❤️💙❤️💙❤️💙❤️💙❤️
Rose, draga, samo miruj i bit ce ok.
Dorice, malci su premedeni, brzo ce oni stasat 😊
Ja sam se malo odmakla jer me opet strefio sok. Nakon potresa mi je ispao cep, tako da je sad svaki dan dobitak. Odlucili su i dalje da primam injekcije za pluca, tokoplazma ide i dalje i ctg je uredan. Nadam se izdrzat sto dulje… Eto 😊 samo pozitiva.
Ljubim vas sve 😘
Ma joooj draga, ima li ovaj dan kraja?! Od šoka i stresa od potresa??? Drago mi je da si tako pozitivna🙏💪❤Drz mi se, mislim na tebe
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji