Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dora4
    23. Travanj 2020. 07:15

Dobro jutro ljepotice moje!!!
    Mimoza i ostale danas pune tjedno, cestitam!! 🥳🥳🥳🥳
    Svea, Amneris, mrvičak,  Rio, Vrapcic,  divne fotkice, prelijepe ste i vi i male krafnice moje rastu u vama!! 🥰
    Mimoza a jesi me nasmijala sa malim kinezom za kojeg bi sveki rekla da je na njenog sina, samo da nije tvoj 🤣 p.s. ja bi malo tvoje piteee, mljac izgleda!!
    Mrvicak moja draga, kako si ti, jesu li ti se primirile kontrakcije? 😘 citam da si imala dostavu jucer, hrpa stvari, odlicno! Bit ces mirnija! Dorica ne izlazi prije lipnja, sigurno!! 🙏🏼
    Kaktusica jako su lijepe sve stvarcice i za Petricu i PinkP za tebe🤗 super za kolijevku!! Ajme ova torba na srceka je mrak!! Zao mi je sto uzv nisi mogla s muzem, jako dobro znam sto je razdvojenost tako duga, samo se izjadaj, bude mrvu lakse kad otpustimo te sve emocije koje hrabro drzimo i hendalmo po cijele dane! Grlim te puno!! 😘  citam da i dostave redovito stizu, veselo!! Slinim na buhtle!! Njamiiii 🤩 aaaaa vidim da ste ipak bili skupa muz i ti na pregledu, ajme kako mi je drago za tebe!! 💝 sretno na uzv danas i da prestane bol vise!!

Rose1
    23. Travanj 2020. 07:21

Dobro jutro curke moje!!!🌞🌞🌞
    Sretno svima na pregledima i cestitam na punim tjednima🥳🥳🥳
    Danas je i moj pregled, ali tek popodne, uh, jedva cekam...
    Pepili hvala na objasnjenju, gledala sam ergobaby i imaju neki modeli umetak za male bebice...dvije bliske prijateljice imale pa cu ih bas ispitati
    Dora hahaha, kupus je spas, bar mi tako kazu prijateljice
    Drago mi je da se mazis sa svojim bebicama i sigurno osjete svoju mamicu🥰
    CurlySue kako si? Sto kazu u bolnici?
    Fluffy, Daisy, Bezzo di ste nam cure?

💙

Dora4
    23. Travanj 2020. 07:22

Bebac jacuzzi me slomio 🤣🤣
    Maggy predivne stvarice za bebu! 💓
    Nikita set je predivan!!
    Rio ne znam di ima heklanih, evo mi dobili one hobice sto pipcima podsjecaju na pupcanu vrpcu, ali premda i oprano bojim da im nekakvu infekciju ne stavim u inkubator pa ce ih ipak to cekat domeka ♡♡
    Kolacic divna vam je as! 😊
    Curly drago mi je za dobar guk! 🍬
    Yvette, Mimoza, Danijela, Kolacic, Trancie, Niki drago mi je za dobre preglede cure!! Cuvajte se i dalje!!😊
    Leonie ja sam pila po deci kupinog za zeljezo jedno mjesec dana, na preporuku dr., bas tu u bolnici...preporucila bi ti ga svakako, ali ako uspavljuje bebu i radi ti stres, bolje ne!😬
    Ajme koliko vas je pitalo di sam, oprostite jos jednom, uzasno sam iscrpljena fizicki, mentalno necu ni spominjat, ali to mi nikad nije bio razlog za ne bit na mobitelu haha sad sam bas pokosena totalka, evo citam zadnjih 100tinjak str sto nisam stigla 🙈
    Bebac  rascmoljila si me, da, sad cekam, skupljam i odbrojavam cetvrtke mojim bebama namirisnijim i najljepsim na svijetu ♡♡
    Polly kako si danas?😘 super da si negativna, sretno na pregledu draga!
    Madezi,  hm ja sam isto kao Indy dobila par novih crvenih tockica po tijelu 😬 
    Zuza, Pepili,  kaktusica, bebac hvala na savjetima za cicke 😘 
    BackInBlack hvala draga! Tetrice sam narucila sa babycentra! Zadovoljna sam skroz ovako na prvu, nadam se da ce bit super i kad ih pocnemo koristit!
    Danijela predivna fotkica bebinog profila 😊
    Rose ljubice bas su slatke benkice!
    Zvonkica hvala ti na savjetima mila!
    Vrapcic vidim da je opasni shopping pao, neka! 😍🤭 i sigurno nisi dobila koronu, ne brini!! 😉 ja sam pila taj sok od brusnice 1/3 dnevno, ali bi razmutila jos s vodom jer je kisel i gorak brrr 
    Ajmeee Gretine stvarcice za izlazak, ne znam koja kombinacija je sladja 🥰 i slika na platnu!!
    Mokvica, Fluffy, Bezzo ne brinite, sigurna sam da ce se stanje s koronom pomalo stabilizirat i da cete stic pokupovat sve zivo!!
    Indy draga, neces moc doc k sebi, ne znas koje bebicu prije pogledat, kojoj se prije obratit, kojoj prije rec koliko je volis, ma neopisivo, obecajem!! 🥰🥰 selena  isto!!
    Brbicaa dobrodosla 🤗
    Pepili diiiivni kombinezoni, meni tako zao sto nije bilo broja da uzmem za Ivicu, al vidim.da ce Gusto i on imat isti rucnik 🤭

Dora4
    23. Travanj 2020. 07:24

Anav nemam rijeci za hzzo, vec 3x saljem mail i molim odgovor jer sam ovako naprasno zatvorila komplikacije i otvaram rodiljni (baj baj 45dana pune place prije poroda), nitko nije u stanju na mail odgovorit, mos mislit sto rade od doma..😒
    Zmya moja, ti si preaktivna pa ti se sad i noge izvrcu ne bi li se primirila mrvu! Jaooo 😳🙈 bitno da je 🍑 sredjena! 🤭
    Curly draga, nadam se i vjerujem da ce se primirit, visoki su ovo tjedni, nemoj se bojat!! Bit ce sve dobro draga, super da si dobila dexice za pluca! Drzi se😘  sto nisi na duh dosla pa da ti pravim drustvo, al brzo ces ti kuci, a ja ne idem nikud tako skoro, cekam Zuzu i to tek krajem 5.mj!!😋
    Kolacic moja slatkica, kako ih je umirila da je s nama sve okej!! Tako treba 👍😘 preslatke su ti stvarcice!
    Dana kad se tako dignes oko 5-6, sjeti se svoje krafnice koja muze svoje cice i uzivaj sto jos ne moras i to radit hahaha 😘😘😁 super za dostavljace! 
    Miha Lea dobrodosla!

Rose1
    23. Travanj 2020. 07:25

Dora svaka cast, bas si👸👑❤trebalo je to sve procitati, ja se pogubim kad je i 10stranica, a kamoli vise😂🤣😂

💙

Dora4
    23. Travanj 2020. 07:26

Bebac sretno sa srcekom, nadam se da ce sve bit u redu draga! 😘
    Selena moguce da su posteljice tako smjestene pa ne osjetis bas, budes, vjeruj mi kad krene šutanje nece bit vazno ni kako posteljica ni nista, sve ces osjetit! 🥰🤭 
    Fenjer zao mi je da te opet zubalo zeza 😔 drzi se!! 😘
    Rio divne su ti haljine!! 😍 a i kompletic Oliverov za izlazak!! 🙃
    Maaree divno je muz sredio spavacu! 💪🏼
    Ena hahahahhaha dekica je vrh! 😆
    Yvette bas mi je zao sto te toliko wc sekira, mene bas u krizama spasavao sok od sljive iz dm-a! Mozda da probas s njim, ako mozes nabavit ikako..auf vidim ovo za analac s crncem 🤯 nadam se da je to to i da ce sad bit mir!!😘
    Trancie premedena kombica za izlazak prve curke 🥰
    BlackLioness nadam se da je pred tobom danas bolji dan i da nece guza pocet radit probleme! 😘
    Zuza i Amneris takodjer! Jaooo pa kud sad jos i guzni problemi!!🙈 drzite se zenske!!😘😘

Dora4
    23. Travanj 2020. 07:33

Rose ajme ne znam u koliko navrata i prekida sam citala, hahah, a bilo mi grozno propustit, ko neka napeta serija 😆🤭
    Ovdje vam radi jedna najbolja teta servirka na svijetu, koja je bas majcinski brizna i toliko je divna uvijek i nekad vidim da jedva stoji na nogama, ali uvijek se nasmijesi, ono kako je pocela korona pa nisu smjele posjete, majke mi mile zivila sam na njenim osmjesima! Ona mi je i za vrijeme potresa skinula deku sa sebe i stavila na mene, trcala sa mnom na 2.kat po stvari, tjesila me da ce sve biti dobro s bebama, ona isto ima blizance, velike sad vec..ma ne mogu vam docarat, osmijeh te zene se osjeti i kroz masku, kao i toplina kojom zraci! 
    Uglavnom, iznenadila se kad je vidjela da sam tu, izgrlila me, prva osoba od kad sam rodila! I evo mi donijela kavu u krevet 🥰 placem koliko sam ganuta ljudskoscu! 💝
    Iiii srecom jer osjetim toplu kavu u ustima nakon tjedan dana! 🥳☕ https://ibb.co/DkfyGDY

Amneris
    23. Travanj 2020. 07:35

Evo i mene ranim jutrom! Idem po nalaze urinokulture!
    Dora stvarno si legenda. 👸🏻👸🏻👸🏻I s kupusom na cicama si našla vremena za svima se obratiti pojedinačno!
    Gledam onaj popis za rodilište.. cure iz Ri, je li potrebno nositi stvari za bebu tipa pelene, kreme, podloge? Čitam neka friška iskustva pa kažu da ne treba. Glupo mi natrpavati torbu ako oni to već imaju..
    Rose i ostale cure, sretno na pregledima!
    Svim krafnicama koje zaokružuju tjedne čestitam!🍩🍩

Amneris
    23. Travanj 2020. 07:40

Dora4

Rose ajme ne znam u koliko navrata i prekida sam citala, hahah, a bilo mi grozno propustit, ko neka napeta serija 😆🤭
    Ovdje vam radi jedna najbolja teta servirka na svijetu, koja je bas majcinski brizna i toliko je divna uvijek i nekad vidim da jedva stoji na nogama, ali uvijek se nasmijesi, ono kako je pocela korona pa nisu smjele posjete, majke mi mile zivila sam na njenim osmjesima! Ona mi je i za vrijeme potresa skinula deku sa sebe i stavila na mene, trcala sa mnom na 2.kat po stvari, tjesila me da ce sve biti dobro s bebama, ona isto ima blizance, velike sad vec..ma ne mogu vam docarat, osmijeh te zene se osjeti i kroz masku, kao i toplina kojom zraci!
    Uglavnom, iznenadila se kad je vidjela da sam tu, izgrlila me, prva osoba od kad sam rodila! I evo mi donijela kavu u krevet 🥰 placem koliko sam ganuta ljudskoscu! 💝
    Iiii srecom jer osjetim toplu kavu u ustima nakon tjedan dana! 🥳☕ https://ibb.co/DkfyGDY

Neki anđeli stvarno žive među nama na zemlji 😇😇😇
    Oni su protuteža ovima iz HZZO-a😂
    evo i ja pijem kavicu☕️Uživaj Dora, još malo pa opet druženje s bebekima👶🏻🤱🏻

Dora4
    23. Travanj 2020. 07:55

Hahahahah hzzo protuteza 🤣😅
    Daaa, izdajat se idem svakih 3h, tijekom cijelog dana i noci, ali u 3 ujutro ne idem u Laktarij nego u sobi malo izmasiram i iscijedim samo da olaksam pritisak..idem na pola 6, pkla 9, pola 12..i tako redom svaka 3h..neke od tih puteva smijem ic rec bebicama kratko koliko ih volim! Kožiranje ide 1x dnevno, 1h, ovisno u kojem su stanju tako da u principu cekam 12h da vidim ocu ih dobit taj dan..
    Sjednem u neku udobnu fotelju, onu sto se noge dizu i cuda, dobijem taj topic nekakav u koji ih zaguraju, prekriju nas rucnikom i krece moj najljepsi sat u danu! 💙💜🥰🥰
    Topic kasnije bude https://ibb.co/s1nQL9H 🤣🤭
    Ajme, jutros se neka Klara porodila, najradje bi je otisla nac i vidjet jesu bile trojke, salu na stranu, jadna zena, al brateeeee pocela mi se maternica kontrahirat od nje! 😆
    Hahahha nisam nikad poslala trbuh, al ste se cica nagledale zadnjih 12h da sam nadoknadila svih 30 tjedana fotki 🤪🤪🤠🙈🙉🙊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.