Amneris joj da, ja sam se isto znala toliko preznojavat da bi se skinula cijela. Moj Boze, sta mi jadne zene trpimo 🙈😭
Yvette nemam pojma jel se smiju 2. Al kad pomislim na to tiskanje i skidanje do gola, gurnula bi si cijeli paket samo da to izadje van 😂😄🙈
Nisam pojma imala da se kantarionovo moze kupit u ljekarnoj. Ja sam mislila da to samo domace moze biti. Seljanka 🤦♀️ Al ako bih mogla birati, ipak bih domace izabrala.
Vrapcic ja sam prvog malca stavila kao u jastuk i bilo nam je to dosta nezgodno. Njemu vruce i upadao je unutra. Super nam se pokazao obican jastuk kojeg kupis uz poplun bas za kinderbet. On je debljine recimo 1-2cm, obuces ga lijepo u posteljinu i bebica ti bude na tom. Imas neku sigurnost s tim i lakse ti obujmit bebu kad ju vadis iz kindaca. Pogotovo muskima jer se velika vecina njih boji bebica 😄
Za nosiljku veliko da. Ja imam ergo original. Ovaj moj stariji prdonja se nije bas htio nositi, al ovog malog se nadam da cemo nositi. Ima masu, masu benefita kod nosenja djece pa vam savjetujem da se ukljucite na fejsu u grupu Nosenje djece (babywearing) kako biste malo vidjele za koju nosiljku da se odlucite, kako pravilno namjestiti bebu,...
Vrapcic ja ne planiram to u bolnicu; a klokanicu s prvom nisam imala jer se bila ok u kolicima .. a sad bi si uzella ergo baby da lakse s obje idem u setnju nekad 😆
Vrapcic necu kupovati taj jastuk, ali klokanicu planirala...dosta mojih prijateljica koristila
💙
Cure koje imaju problem sa probavom sljive ,smokve i datule ili popijte navece pre spavanja dupli Mg.ne znam kakav vi koristite u Hr.al mi ovde pijemo neki iz kesice i vjerujte djeluje ...ja nemam hvala bogu problem al od pocetka svak8 vece pre spavanja pijem mg i ujutro idem u wc ..al sam primjetila kad recimo preskocim taj dan ne mogu..pa sad isprobajte ili mnogo zaseceren caj od kamilice on bi trebao da pokrene probavu . NAdam se da ce bqr nekome biti od pomoci..Laku noc ..ja sam se napeglala ajme ..al uspjela sam zavrsiti ...
Žuža, Yvette umirem na ove opise🤣🤣🤣🤣🤣
Ali stvarno nije smiješno jer i meni je br.2 najveća tegoba od početka trudnoće. Probala sam SVE što ste navele. I iskreno baš budem ljubomorna kad kažete da svaki dan kakate.
Pred jedno mjesec dana moji problemi s ovim su dosegli vrhunac. Čak i sa čepićem znala sam po pola sata prosjedit na zahodu i toliko se preznojiti da bih se čak skinula gola ko neki luđak. Kao da šljunak kakam. A guzica ko rascvjetala ruža.🌹🌹krenuli hemići i krv i sve što ide uz to. Odlazak na wc sam počela zvati carski rez.
Unazad dva tjedna otkad pijem galone vode zbog urinoinfekta situacija se poboljšala. Isto idem svaka dva-tri dana, ali ne stvara mi se više čep. Hemići postojani. Mažem kantarionom i Hemopropin mašću, ali ne pomaže.
Oprostite na eksplicitnim opisima, ali ova tema me najviše inspirira.🙈🙈
Neka si se ti nama raspisala🤣😂🤣ma ne idem ni ja svaki dan, ali dok me ne muci, dobro je...bas je tesko to kad se covjek napreze, uh...
💙
Ja imam isto bocicu domaceg ksntariona, tete i strina mi to rade a sveki mi je bila donila bocicu od Curina(hvar). Ako ima u ljekarni super a mozda ko iz dalmacije i istre salje domace da proizvodi. Ja sam i sad stavila i natapkala blazinicu na guzu. A cepici Eva, 20+ min bar izdrzite, meni je nakon sat proradilo i kad mi je doslo isto sam tapkala na mjestu i hodala dokle god mogu. Nije bilo puno al nije bilo ko poradanje, da je tvrdo jel.
E i chia sjemenke papam, u smoothie stavim i obicno mlijeko zamijenim bademovim il nekim biljnim.
A mozda i redovito klistiranje, raznislite o tome. Ja imam pumpicu i bidite dal ae smije ono sa sezamovim uljem odraditi ciscenje
Za jastuk imala sam neki obican bio je 1x u njemu.
Kupila ja nadobudno al hvala bogu pa iz druge ruke ergobaby. Mali ni cut unutra jer ne voli bit stisnut. Tako da sad sigurno necu kupovat, a ovu njegocu sam hvala bogi prodala dalje 😊tako da prepoeucam prvo da vidite kakvo ce vam dijete biti. I svakako uzimajte samo ergonomske a ne one jeftine bezvezne
Zmya ako sam dobro shvatila ti si uspjela zadrzati cak sat vremena? Ili je naknadno prodjelovalo?
Klistiranje, probala bih ga ako ce omeksati stolicu? Dozivljavam 💩 kao ogromno cudoviste koje se bojim raspizditi jer onda krene van, a ne suraduje.
Amneris i ja se smijem od muke 😂 jojj ne mogu vjerovati za skidanje iako totalno shvacam kad od boli udari vrucina...Predobri su opisi 🌹 i carski rez, suosjecam
Indy meni je to nekad pomagalo dok sam imala normalan zatvor, ali ovo je neki novi level...
Vrapcic ja klokanicu za sada ne planiram, vidjet cu kada bude veci, za sada me strah toga ...a jastuk sam uzela kad sam narucivala robicu iz M&A Desire i to samo zato jer bio 80 kn. Posluzit ce makar za prvu sliku, a kasnije ga budem koristila kao podlogu ili pokrivac
Hvala na odgovorima curke. Jesu li dobre Babybjorn nosiljke / klokanice? Original ili mini gledam.. Znate li išta o njima?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji