Dora nadam se da si uzivala u jutarnoj kavi, kao i mi u citanju tvojih postova. Hvala sto si se sjetila za moje pune tjedne 🤗 da znas da mi nedostajes da se nadovezes na moje gluposti 😂 Drago mi je sto potoji tako finih teta u bolnici, al ko ne bi bio fin prema tebi 🤗 Zelim ti lijep i ispunjen dan uz svoje male pilice ❤️
P. S. Ti si meni i s kupusom sexy 🙃😝
Svea cestitke na kupovini stana. Da rodite puno beba u njemu 🤗 nadam se da ima dovoljno soba 😁
Panda ma super sto nemas nikakve bolove niti probleme u trudnoci i ne opterecuj se njima, prije nego sto su dosli 🙃 ja sam ista takva i nadam se da ce takvo stanje potrajati do termina 🤗
Daisy tek u 15h, Daisy, Trancie cestitam na punim tjednima🥳
Curly glavno da si bolje🙏javi sto kazu doktori... i ja planiram malo ubrzati s kupovinom, imam par stvari koje tek cekam, ali i prijateljice mi svasta obecale i rekle da ne kupujem pa moram to preuzeti pa vidjeti sto fali
Bebac sretno s nalazima🤞🙏
💙
Jutro krafnice 🥰🤭🥰Dora ti si kraljica … bas mi je drago da si dobro , da sve ide svojim tokom i da se svaki dan mazis sa svojim mrvicama!!!! Brzo ce ovo vrijeme proletiti pa ces ti njih kuci vozit!!! Slike su mrak 🤣🤣🤣🤣sjecam se tog kupusa , ja sam jos i svinjsku mast nesoljenu stavljala ( kao to izvuce upalu) Bogu hvala nije islo dalje od stvrdnutih sisa🤦🏼♀️
Ljubomorna sam na vas sto nemate problema sa br.2… ja u osnovi ni nemam nekih velikih od 💩ali od crijeva i nadutosti ajme meni…. to me satra…. hemic imam jedan mozda od 1 poroda , nisam ih ni osjetila tada ( doduse rez me toliko bolio da nije ni cudno ) ali uredno je sve bilo!
Sretno na pregledima danas ako ko ima i mojim curama “cetvrak” sto slavimo pune tjedne ❤️❤️
Piješ li Mg? Ja otkada ga pijem više od 300 dnevno (do 20. tt sam pila samo toliko) imam proljev svako jutro u isti sat. Ne žalim se na to jer me lijepo očisti.. Druge savjete su cure već napisale.
Pijem magnezij direct 400g ... ma ok je meni u globalu br.2 , ali mene baš nadutost muči više i grčevi... a ako preskoči više od 2 dana stolica onda me boli s jedne strane leđa dok to ne obavim i smiri se.... tako da mi se od toga zna i stomak stvrdniti.... ništa to nije sad alarmantno... ali živcira....
Pozdrav mamice, evo samo sam navratila da vas pozdravim, vidim da je sve vise manje ok i to je najvaznije 🥰. Mene rokaju kontrakcije pa nisam bas od neke volje al ne dam se 💪.
Vidim da spominjete klokanice.
Vrapcic ja sam dijete nosala u Ergo baby klokanici do cca 1g, valjda sam ga toliko naucila na nju da se u kolica nije dao. Tek u kisobran kolica je htio sjesti.
Bio mi je jedino problem ljeti jer nam je bilo pretoplo pa sam sad uzela laganiju verziju klokanice a za zinu mogu staviti navlaku. Ja sam smotana bila za marame i slingove al mi se cini super za po ljeti.
Ugl Ergo baby su ergonomski ispravne, al koji god brand izaberete vazno je da beba ima polozaj zabice.
Pratim vas i ako budem imala sto za napisati eto mene 💞
Jutro krafnice 🥰🤭🥰Dora ti si kraljica … bas mi je drago da si dobro , da sve ide svojim tokom i da se svaki dan mazis sa svojim mrvicama!!!! Brzo ce ovo vrijeme proletiti pa ces ti njih kuci vozit!!! Slike su mrak 🤣🤣🤣🤣sjecam se tog kupusa , ja sam jos i svinjsku mast nesoljenu stavljala ( kao to izvuce upalu) Bogu hvala nije islo dalje od stvrdnutih sisa🤦🏼♀️
Ljubomorna sam na vas sto nemate problema sa br.2… ja u osnovi ni nemam nekih velikih od 💩ali od crijeva i nadutosti ajme meni…. to me satra…. hemic imam jedan mozda od 1 poroda , nisam ih ni osjetila tada ( doduse rez me toliko bolio da nije ni cudno ) ali uredno je sve bilo!
Sretno na pregledima danas ako ko ima i mojim curama “cetvrak” sto slavimo pune tjedne ❤️❤️
Piješ li Mg? Ja otkada ga pijem više od 300 dnevno (do 20. tt sam pila samo toliko) imam proljev svako jutro u isti sat. Ne žalim se na to jer me lijepo očisti.. Druge savjete su cure već napisale.
Pijem magnezij direct 400g … ma ok je meni u globalu br.2 , ali mene baš nadutost muči više i grčevi… a ako preskoči više od 2 dana stolica onda me boli s jedne strane leđa dok to ne obavim i smiri se…. tako da mi se od toga zna i stomak stvrdniti…. ništa to nije sad alarmantno… ali živcira….
Za nadutost ti baš ne mogu pomoći. Stvarno ne znam, imam ju samo kada jedem grah ili slanutak pa to izbjegavam iako stvarno volim. Nekidan sam radila grah i nadutost se odmah pojavila. Možda ti nešto smeta od prehrane. Mlijeko npr zna naduti.
Opet su u pon u lidla tajice za trudnice, posteljina za krevetić i bodići oni od zadnjeg puta :) pa ako kome treba... sad su i propusnice dosta ukinute pa možda ugrabimo što :)
ja eto nisam imala potrebe za nosiljkom s prvom malom, mada sam je uvijek htjela kupit, ali nekako sad bi pa da ne moram uvijek ić kolicima.... ona ergo baby 360 mi je super... svakako je ne bih odmah u nju dok je jako vruće... i tula mi baš ima finih dezena :) moram nešto novo i ovoj curki kupit. Mada ću morat uzet sigurno za prvih 6 mjeseci kompletnu robicu jer mi je starija rođena kraj 3 i išla u ljeto , nosila sve deblje kombinezoniće, a sad sve treba pamučno....
Krafnice moje drage, cestitke svima na punim tjednima 🥰
Mimoza 34 😮 to mi djeluje tako daleko 😘
Cure, da li sam propustila ili se trudy ne javlja vec par dana?
Baby girl 💜
Nosiljke da- znam sam pisala o tome unazad par stranica al ja sam malu najbrže i najudobnije smotala u ring slingu( kupila rabljeni Lenny lamb ,za,200 kn) ,meni se pokazao kao najjednostavniji i najlakši(najtanji) za ljeto ,tako ću i sa malim.
Kakanje - uvijek pomaže imati klupčicu u kupaonici, npr. djeci za ruke prat, meni za br2. Imam obje vrste iz Ikee ,svaka je za jedno od toga. Ljepo si ju stavite pred wc i noge gore ko da radite čučanj dok ste na WC-u, lakše će biti jer položaj čučnja opušta guzu pa se lakše Kaka...
Sreća mamina
Dobrodošao
Cure jeste razmišljale o kupovini njihaljki, ima netko možda iskustva, preporuku?
Škicam 4 moms i babybjorn. Ni sama nisam pametna da li ima potrebe za tim ili je bacanje novaca?
Cure jeste razmišljale o kupovini njihaljki, ima netko možda iskustva, preporuku?
Škicam 4 moms i babybjorn. Ni sama nisam pametna da li ima potrebe za tim ili je bacanje novaca?
Meni je dosta prijateljica preporučilo Babybjorn.
Ali tek od neka 3.mj, čini mi se, beba ide u to, pa ću možda nekome to za poklon odrediti, ako pita 😅
Njihaljke su zlata vrijedne. Dugo sam ju koristila, i hrabila u njoj, svugdje premještala. Ne znam koja je bila, ali sada planiram kupiti babyjotn jer je genijalna. To ću sigurno si privući na rate
Sortiraj odgovore
Najstariji