BlackLioness mozes hladne obloge ako su vanjski. Ja svako par dana tako moram jer ne mogu sjediti. Obavezno se i kupam hladnijom vodom, imam neku kremu sto je isla bez recepta pa mazem...
Dosta nas ima problem sa brojem 2 vidim...Ja sam probala sve osim lgg i kamilice ujutro
Dosla sam do toga da se bojim to poticati jer osim sto danima ne idem, to uzasno boli kad krene. Jucer sam probala eva qu cepic i kakala sam kao koza. Jedan brabonjak.
Danas nakon par dana natankavanja sirupom me uhvatio nagon ali je to bilo nesto divovsko da sam pozalila. Imam ptsp od odlazaka u wc. Kao da sam imala analac s najobdarenijim crncem, eto tako se osjecam. Izvinite na prostotama. 🙈
Pitajte doktora da vam da drugi preparat željeza. Kad mi je išao propisivat željezo pitao me gin kaj sam pila u prošloj trudnoći i dal mi je smetalo (Heferol, užasno) pa mi je na kraju propisao Ferrum sirup koji inače i mala djeca dobivaju za anemiju...
Uz to pijem Mg zbog kontrakcija, i stvarno nemam problema s br.2 (da pokucam o drvo) ...
Robica - cure prekrasne su vam kombinacije, ja za malog još moram vidjeti al vjerojatno će bit kombinacija body+kombinezonić+ čarapice+ kapica... Imam jedan kjut plavi od prije kombinezonić ,a ako mu bude mali ići će u jednom Star Warsu doma 😅
Sreća mamina
Dobrodošao
Yvette da, nazalost to je kao uobicajeno u zadnjem tromjesecju. Meni je na pocetku trudnoce bilo koma, pa drugo tromjesecje ok, sad opet uzas. Danas sam isto cak i krvi imala na papiru. Guza me bas boli 😭 Ja isto pazim na prehranu, pijem tonu vode, neki sirup sam uvela, pa magnezij i na kraju ne mogu bez cepica. Zao mi je sto ti nije pomogao. Trebas ga dosta gurnuti, drzati barem 15 minuta i ne sjediti dok ne pocne djelovati nego setati. Meni nekad ako bas jako jako tesko ide, onda nakon sto se kao pomucim s tim prvim, onda stavim drugi. Taj drugi onda djeluje. Ali mislim da ce nas jedino porod sad spasit.
Zmya gdje si nabavila kantarionovo ulje? Meni je ono isto jako pomagalo s tim i nakon poroda sam si ga kapala na ulozak i bas mi je umirivao i guzu i pikicu. A sad me mogu nigdje naci 😭
Zmya ja sam odustala od Heferola, kupila sam sirup Floradix ali cu pricekati koji dan. Sad sam vecerala zobene i bas sam gladna. Inace jedem kruske svaki dan i one su kao dobre, ali ne vidim bas da mi pomazu. Probat cu izbacit par dana slatko, kruh, ne znam kako cu bez toga, ali ako uspostavim probavu da bude bar djelomicno normalna pa da mogu krenuti sa zeljezom, to mi je bas prioriter
BlackLionessmozes hladne obloge ako su vanjski. Ja svako par dana tako moram jer ne mogu sjediti. Obavezno se i kupam hladnijom vodom, imam neku kremu sto je isla bez recepta pa mazem…
Dosta nas ima problem sa brojem 2 vidim…Ja sam probala sve osim lgg i kamilice ujutro
Dosla sam do toga da se bojim to poticati jer osim sto danima ne idem, to uzasno boli kad krene. Jucer sam probala eva qu cepic i kakala sam kao koza. Jedan brabonjak.
Danas nakon par dana natankavanja sirupom me uhvatio nagon ali je to bilo nesto divovsko da sam pozalila. Imam ptsp od odlazaka u wc. Kao da sam imala analac s najobdarenijim crncem, eto tako se osjecam. Izvinite na prostotama. 🙈
a jesi me nasmijala 😂😂 ja sam isto muzu rekla da cemo bez beda nakon poroda imat analni sex koliko sam tih cepica nagurala 🙈 bio je jako sretan 😂😂 al onda sam mu rekla da zaboravi jer mi pun k da nesto ulazi unutra i jedva izlazi 😂😂
Inače hemići su jedna od nuspojava uznapredovale trudnoće oko kojih i nema nekog velikog lijeka, jednostavno trudnoća stvara prevelik pritisak na probavni sustav , dolje je sve super pojačano prokrvljeno tak da možeš imat hemiće i sa super stolicom....
Sreća mamina
Dobrodošao
BlackLionessmozes hladne obloge ako su vanjski. Ja svako par dana tako moram jer ne mogu sjediti. Obavezno se i kupam hladnijom vodom, imam neku kremu sto je isla bez recepta pa mazem…
Dosta nas ima problem sa brojem 2 vidim…Ja sam probala sve osim lgg i kamilice ujutro
Ahahhahhahaha tako bi se dalo opisat 😂😂😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kantarion se moze kupiti u bilo kojoj ljekarni, mi ga i sami radimo, stvarno je spas za svasts
💙
Ajme kako ću sutra doktoru mirisati , otvorim piling pastu i miriši po onim slatkim žvakaćim gumama 😂😂😂😂...
Sreća mamina
Dobrodošao
Kantarion se moze kupiti u bilo kojoj ljekarni, mi ga i sami radimo, stvarno je spas za svasts
👍 Naša teta redovito ljeti bere kantariju i macerira u maslinovom ulju ( uz smilje neven i lavandu), jedino što se ne smije na sunce poslije mazanja....
Sreća mamina
Dobrodošao
Sortiraj odgovore
Najstariji