Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    22. Travanj 2020. 21:30

Pepilli

Rose1

Kantarion se moze kupiti u bilo kojoj ljekarni, mi ga i sami radimo, stvarno je spas za svasts

👍 Naša teta redovito ljeti bere kantariju i macerira u maslinovom ulju ( uz smilje neven i lavandu), jedino što se ne smije na sunce poslije mazanja….

I mi beremo u Istri...i neven...da, ne smije se na sunce
    Mama bas hemeroide maze s njim, kaze da pomogne

💙

yvette
    22. Travanj 2020. 21:33

Žuža

a jesi me nasmijala 😂😂 ja sam isto muzu rekla da cemo bez beda nakon poroda imat analni sex koliko sam tih cepica nagurala 🙈 bio je jako sretan 😂😂 al onda sam mu rekla da zaboravi jer mi pun k da nesto ulazi unutra i jedva izlazi 😂😂

😂😂😂 da, bio bi piece of cake nakon ovih strahota samo nekako imam osjecaj da ce mi guza izgledat nakon vaginalnog poroda kao da sam na nju stavila ona predimenzionirana silikonska usta, eto imam najnoviju fobiju od poroda koja je potukla sve ostale...znaci mogu 2 eva cepica jedan za drugim? Ja sam prvog stavila i onda ispeglala dio bebine robice na nogama. Duze sam ga drzala, ne znam jesam li bas 15 minuta, ali najmanje 10 sigurno.

Pepilli
    22. Travanj 2020. 21:41

Rose1

Pepilli

Rose1

Kantarion se moze kupiti u bilo kojoj ljekarni, mi ga i sami radimo, stvarno je spas za svasts

👍 Naša teta redovito ljeti bere kantariju i macerira u maslinovom ulju ( uz smilje neven i lavandu), jedino što se ne smije na sunce poslije mazanja….

I mi beremo u Istri…i neven…da, ne smije se na sunce

Ja mažem svaku bubicu maloj (kad se negdje trkne ili padne)
    , jako brzo zacjeljuje  i ne ostaju šljive ak se bubne o nešto, kak to inače biva kod klinaca... Teta kuha i kreme na bazi PV ili masti pa se trackamo svako malo.... Neven na pčelinjem vosku je spas za ispucana usnice...

Sreća mamina

Dobrodošao

Rose1
    22. Travanj 2020. 21:50

Pepilli

Rose1

Pepilli

Rose1

I mi beremo u Istri…i neven…da, ne smije se na sunce

Ja mažem svaku bubicu maloj (kad se negdje trkne ili padne)
    , jako brzo zacjeljuje i ne ostaju šljive ak se bubne o nešto, kak to inače biva kod klinaca… Teta kuha i kreme na bazi PV ili masti pa se trackamo svako malo…. Neven na pčelinjem vosku je spas za ispucana usnice…

Odlicnooo, superr su to proizvodici😉

💙

Vrapčić123
    22. Travanj 2020. 21:54

Curke hoćete li vi imati za bolnicu spreman jastuk za nosenje? Jel to treba i kakav kupiti obzirom na ljeto? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Amneris
    22. Travanj 2020. 21:57

Žuža, Yvette umirem na ove opise🤣🤣🤣🤣🤣
    Ali stvarno nije smiješno jer i meni je br.2 najveća tegoba od početka trudnoće. Probala sam SVE što ste navele. I iskreno baš budem ljubomorna kad kažete da svaki dan kakate.
    Pred jedno mjesec dana moji problemi s ovim su dosegli vrhunac. Čak i sa čepićem znala sam po pola sata prosjedit na zahodu i toliko se preznojiti da bih se čak skinula gola ko neki luđak. Kao da šljunak kakam. A guzica ko rascvjetala ruža.🌹🌹krenuli hemići i krv i sve što ide uz to. Odlazak na wc sam počela zvati carski rez.
    Unazad dva tjedna otkad pijem galone vode zbog urinoinfekta situacija se poboljšala. Isto idem svaka dva-tri dana, ali ne stvara mi se više čep. Hemići postojani. Mažem kantarionom i Hemopropin mašću, ali ne pomaže.
    Oprostite na eksplicitnim opisima, ali ova tema me najviše inspirira.🙈🙈

Vrapčić123
    22. Travanj 2020. 21:58

Curke što mislite o klokanici? Hoćete li ju kupovati i koristi li se ona zaista? Mamice koje već imate djecu molim vaše mišljenje, ali naravno i ostale koje ćete biti mamice prvi put 😊

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Amneris
    22. Travanj 2020. 22:00

Vrapčić123

Curke hoćete li vi imati za bolnicu spreman jastuk za nosenje? Jel to treba i kakav kupiti obzirom na ljeto?

Vrapčić premišljam se još oko toga. Za bolnicu neću sigurno. Od tih jastuka mi se sviđa ovaj kao šlapica.🥰🥰
    https://ibb.co/vccMhrn

• anav05
    22. Travanj 2020. 22:07

Vrapčić123

Ja ga uopce necu kupovati...
    Ljeto ce biti, vruce.
    Vidim da si pitala za klokanicu.
    Mi smo dobili na poklon, ali da nismo, svakako bi kupila😊

Zaraa
    22. Travanj 2020. 22:14

Polly ja sam danas narucila, tj zvala sam u webshop rekli su mi da se ceka 6 do 8 tjedana. To mi je u knap.
    Pitala san slucajno jel.imaju u ducanu pa da sacekam da istave, nemajuy svakako se narucuje, imaju jednu izkozbenu, ako ocu odma, al nedaje mi se 2900 za komodu a da je izlozbena, pa sam narucila i nadam se sta prije isporuci. Bar da je docekam i sastavim, jer 8 tjedana mi je tocno kad i termin 😑😂
    Prije cu rodit nego komoda stigne.

💞girl💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.