Jutro zene!
Dora zivo me zanima kako ti stignes sve pohvatat i poodgovarat svima, bome toliko se na dane raspisemo da ako ne skicnem tu i tamo po danu kako da to nadoknadim, a onda sta ulovim, ulovim :) HehE. Drago mi je zbog vas, neka sve dobro ide, a imas predivnu motivaciju, male secerice, i izdrzat cete i ti i muzic, jaka si ti <3
yvette prvi krulj sam osjetila nakon 45 min sto sam stavila cepic(al bas ga treba probat stavit sto dublje), i onda sam jos jedno 10tak minuta 15 hodala, pokusavala izdrzat i nakon cca 1h od stavljanja otisla na wc. Koliciniski ne puno, al bez kamenja i to mi je bilo olaksavajuce. Inace, ako postoji naznaka za hemice i ako guza boli, sta manje suhog papira...sa vlaznim, il se kasnije lagano isprat vodom, blazince i topla voda najbolje.
svea zvala sam nekidan HZZO, ja isto u Jukicevu trebam slat doznake - iz firme su mi dali R1 obrazac, imam Izvjesce od ginicke za dautm pocetka, ostalo treba dokument svoj poslikat(OI, putovnica), preslika kartice od tekuceg, kontakt telefon da se oni mogu javiti ako jos sto treba(a jave se kasnije svima jer ce jos nesto mislim trebat popunit) i saljes na pisarnica-zagreb-jukiceva@hzzo.hr
Jutro krafnice! Hvala svima na pozitivnoj energiji i brizi. Danas sam i psihicki vec bolje, sok popusta. Bila je vizita al jos nema nalaza pa ne znam prognozu. Sad cekam ctg. Jucer me nakon br. 2 malo uhvatilo probadanje pa sam se prepala, no ctg je pokazao da nisu trudovi, priheftana sam na tokoplazmu cijelo vrijeme.
Dora, drago mi je da si ok, samo ti to masiraj i kuhaj zelje. 😁 Ja sam si narucila par stvari za bolnicu sad pa cu ih popodne dobit, al i meni fali kava 🤤 da znas da sam htjela na duh, al kad me copilo na 5 min razmaka, trazila sam najblizu 😂🙈
Sve stvarcice koje ste poslikale su mi top, ja cu sad morat malo i pozurit s kupovinom 😁 realnost me strefila.
Dancek 🌹🌷🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🌹🌷
Mislim sta reci za Doru, jedna i jedina ❤️❤️❤️
Ma ja ti skidam kapu do poda 🌹
Sad si zena, majka, kraljica.
Znaci uz sve svoje probleme, dvoje djecice, dojenja, kupusarenja, i vjerujem 1000 drugih stvari ti nades volje, vremena da se svakoj obratis ❤️
Prvo sta sam ti htjela preporuciti je bio kupus ali sam mislila da nema sanse da ti dopuste u bolnici 😊 a ti kupusaris na veliko.
Ps. Samo nemoj pretjerivati sa njim da ne nestane mljekeca.
Evo ja sam bila vaditi krv za stitnjacu, i krvnu sliku prosirenu.
Opet glukozu nataste a jucer u 22 pojela veliku zdjelicu vocne salate 😂 popodne ce bit ti nalazi.
Isla u Plodine po kofere, predivni veliki crveni za 259kn. Kupila jednog velikog i jednog srednjeg.
Tako da imamo i za putovanja. Sad ce nam ih trebati puno vise kad budemo u 4 😊jedan samo za pelene 😂😂
Kad sam bila na pola trgovine pocela su me leda dole bas jako boliti, pa se sirilo prema naprijed. Evo sad lezim malo valjda ce popustiti. A moram se jos i srediti dole do 11 kad imam pregled kod gin,sve si mislim da preskocim brijanje ovaj put aaah
Curke sretno svima na pregledima danas.
Cestitam na punim tjednima.
Jutro curke!
Ti si Dora kraljica svemira 🎈 a cicke su bome 😍😅 ova priča za servirku ♥️♥️♥️ nekad su tako male geste toliko ogromne!
Toliko ste pisale da teško pratim, a nisam kao Dorica divna da se trudim 😣 kupili smo jučer STAN pa sam malo van sebe 😅
Sretno svima s kakanjima 😅 kod mene taj problemčić isto postoji, ali otkad sam na Solgarovom Mg malo je bolje. Ali stres mi je i mislit na to 🤣
Vrapčić ova slikica u Gretinoj sobi, ajme meni 😍😍😍
Sretno na pregledima danas! Znam da vas je puno 🤞 Roseza tebe sam zapamtila da si danas 🎈
I sreeeeetno na punim tjednima svim četvrtkovcima, a posebno Ivici i Marici🎊
Anavo jel imaš kakve info za Zg i otvaranje porodiljnog? Dobila sam od ginekologinje doznake do 1.5. i one dvije doznake da od 2.5. otvaram porodiljni.
Samo to šaljem ili ima još neki obrazac??
Da,imas jos i obrazac koji su mi na mail poslali, 1a tiskanica se zove.
Možeš mi dati svoj mail, ako želiš, pa ti pošaljem ili potraži na njihovim stranicama.
Uz tiskanicu i doznake, prilažeš jos i potvrdu poslodavca o plaći zadnjih 6.mjeseci (ako si na kompl., onda prije otvaranja istih) i presliku tekućeg racuna (ja im planiram slikati karticu).
(Ovo dvoje zadnje imaju, ako si vec na komp. Ja nisam pa im moram poslati).
Sve skupa šalješ na:
obvezno-osiguranje-Zagreb@hzzo.hr.
Bebac sretno na pregeldu, odmaraj, pusti sredjivanje 💕💕💕
I ja se Dori divim kako sve uspije pohvatat i svima se pojedinacno javit!!! Bas mi je drago da smo ispali ovako dobra ekipa 🥳🥳🥳
Cure kad ste vi to stucanje osjetili prvi put!? Meni se cini da sam osjetila sinoc pulsiranja nisko dole ; doduse beba je sva dole nekako okrenita... ali sve mislim rano je jos za stucanje ... s malom se ne sjecam kad je pocelo! 🤷🏼♀️
Bebac sretno na pregeldu, odmaraj, pusti sredjivanje 💕💕💕
I ja se Dori divim kako sve uspije pohvatat i svima se pojedinacno javit!!! Bas mi je drago da smo ispali ovako dobra ekipa 🥳🥳🥳
Cure kad ste vi to stucanje osjetili prvi put!? Meni se cini da sam osjetila sinoc pulsiranja nisko dole ; doduse beba je sva dole nekako okrenita… ali sve mislim rano je jos za stucanje … s malom se ne sjecam kad je pocelo! 🤷🏼♀️
Ja oko 20-22 ne sjecam se. Da dole se i osjeca ako je skroz dole 😊😊
Dobro jutro curke!!!
Čestitke svima koje pune tjedan, ja se razveselim jako svakom cetvrtku🥰
Cure koje imate preglede, sretno i javite nam dobre vijesti💕
Dora cickonja, drži se❤️
Curly Sue nadam se da će se opet smiriti kod tebe i da sto duže izdržiš 2 u 1.
Yvette ja sam neki dan sjedila i plakala na wc-u. Hladni znoj, grčevi i jedva jedvice nešto sitno, grozno....
Rose toliko me izluđuje ovaj forum... uđem vise puta dnevno i pišem i pišem i neće poslati pa se ne mogu prijaviti i tak... onda dok pohvatam po sto stranica, nema me😅😅😅 u koliko sati ti je pregled?
Dora svaka cast, bas si👸👑❤trebalo je to sve procitati, ja se pogubim kad je i 10stranica, a kamoli vise😂🤣😂
Potpisujem u potpunosti. Znaci Dora nasa draga, kapa do poda! 👑 Ja jedva da jednoj-dvije uspijem u jednoj poruci odgovoriti 😂🙈. Moram ti reci, nevezano za kupus, super nam izgledas i samo tako dalje 👍👍.
Sretno danas svim curama koje pune tjedne i curama na pregledima, javite kako ce proci 🥳
Jutro ženske. Nisam se mogla javiti jučer nakon nekog sata jer mi je riknuo punjač od mobitela, pa čekala sve do sada da ga mužić ode kupiti.
Sretno svima na pregledima i čestitke na punim tjednima 🥳 🥳
Dora, svaka čast što nas iz sve još i dalje stigneš pročitati i ovako lijepo svima nešto napisati. Za kupus sam ti baš prekjučer željela reći ali sam odustala jer mi je bilo malo glupo jer si u bolnici, no vidim da ipak daju. Još ti je bolji onaj tamno zeleni kupus - raštika, ona baš izvlači nakupine vode ali nemoj puno da mlijeko ne povuče previše.
Ja sam ok, kontrakcije su i dalje, do nekih 15 dnevno, bole me kao jači menstrualni grčevi, ovo ostalo su samo grčići koji mi ne stvrdnu stomak. Prepone me jutros manje bole. Čak sam se okuražila pa očisti la wc, ali stvarno na brzinu, zategnula krevet (inače to sve on radi u zadnje vrijeme ili uopće ne popravimo krevet) i lijepo doručkovala. Sada pijem kavu na kauču. Zaključila sam da su najjače kontrakcije dva do tri sta prije nego li popijem Mg. Znači kada ga u organizmu krene faliti. Iscjedak mi se povećao (vodenasto mliječni) ali ne brinem oko toga jer mi je takav i kada nisam trudna. Tako da stalno mijenjam gaćice.
Cure, vi ste se raspisale o nosiljkama. Ja sam imala jednu, koji sma dobila, imala je uložak za bebu od mjesec dana pa na dalje. Stalno smo šetali s njim u tome. On je to naprosto obožavao i stalno bi spavao na tati tako nasloljen. Planiram to reći nekomu da nam kupi jer ne znam gdje je Davidova. Bila je čvrsta i kopčanjem poput AS. A na leđima je imala potporu od čvrstog materijala obloženog spužvom.
Danas je maloj Dorici dan od štucanja. Mišica mala, a lupa kao da želi provaliti vrata 😂
Jutro krafnice 🥰🤭🥰Dora ti si kraljica … bas mi je drago da si dobro , da sve ide svojim tokom i da se svaki dan mazis sa svojim mrvicama!!!! Brzo ce ovo vrijeme proletiti pa ces ti njih kuci vozit!!! Slike su mrak 🤣🤣🤣🤣sjecam se tog kupusa , ja sam jos i svinjsku mast nesoljenu stavljala ( kao to izvuce upalu) Bogu hvala nije islo dalje od stvrdnutih sisa🤦🏼♀️
Ljubomorna sam na vas sto nemate problema sa br.2… ja u osnovi ni nemam nekih velikih od 💩ali od crijeva i nadutosti ajme meni…. to me satra…. hemic imam jedan mozda od 1 poroda , nisam ih ni osjetila tada ( doduse rez me toliko bolio da nije ni cudno ) ali uredno je sve bilo!
Sretno na pregledima danas ako ko ima i mojim curama “cetvrak” sto slavimo pune tjedne ❤️❤️
Piješ li Mg? Ja otkada ga pijem više od 300 dnevno (do 20. tt sam pila samo toliko) imam proljev svako jutro u isti sat. Ne žalim se na to jer me lijepo očisti.. Druge savjete su cure već napisale.
Sortiraj odgovore
Najstariji