CurlySue mozda Fluffy odgovori. Nisam to nikad koristila ili da sutra zoves ljekarnu i pitas
Procitala sam u meduvremenu, to je nesto kao bivsi geonistin tak da je ok, a i na ordinaciji razni ginekolozi pisu da se moze koristit pa sam mirna 😊😘
Dora drago mi je da je lakse i bit sve sve lakse kako dani prolaze ♥️ Laku noc i mi zelimo tebi i bebicama, nadam se da ces uspjeti odmoriti nocas i da te manje boli...🌙💤 Grlim te jako 🤗
Dora- mogu misliti koje su to emocije, a bebe ce svakim danom biti sve jace.. vjerujem da jos nisi posve svjesna svega jer se sve tako brzo odigralo. Ma nema ti tko sto zamjeriti, samo procitaj i izadji iz poruke.
Kada sam zadnji put bila u bolnici iz moje sobe su bile dvije mame koje su rodile u 31.tjednu, spominjala sam vec to ovdje davno- jedna beba 1020 g, druga 1200. Svakim danom su napredovale, sjecam se da su dobivale oko 5 ml mlijeka, sad ne znam jel onda u cijelom danu posto su manje od tvojih, tad sam mislila po obroku 🥰🥰
Trancie - Znaci i ti si ZARAzena 😂😂
Dana- hahahaha, to je to 🥳 mozda je do stropa, pa ovako na krivo nikako ne ide, mislim kad dodje i kad se ispegla da bi dobro izgledao..
Yvette bas mi je zao, iskreno, nisam ni znala da je doslo postom. U nasu postu nemam povjerenja niti malo. Ne vjerujem im sve dok ne otvorim paket i vidim da je sve unutra. Meni se dogodilo to da sam narucivala s mytherese, platila postarinu 20€ za dhl, dhl ocito zbog previse posla proslijedio posti, posta ostavila obavijest da su pokusali uruciti paket i da nas nema doma- mi otisli po paket u postu, a posta ga jos uopce nije preuzela iz svog centralnog skladista. Strasno, i uopce ne znam po kojoj osnovi oni smiju tako raditi.
Mila sjecam se kad si jos u pocetku spominjala gubitak bebe, i da je imao manje od godinu dana. Sigurna sam da je to nesto najgore sto se roditelju moze dogoditi i da treba jako puno snage za to, a kroz poruke sam dobila dojam da si snazna zena ♥️ ako sam dobro shvatila onda braci sretan rodjendan ☺️
Dora ti si cudoooo 🥰🥰 sve ce bit dobro, samo pozitivno!!! Bacaj emocije vani kakve god bile samo da ti bude lakse! 💕
Mila nemam rjeci, to najgorem neprijatelju pozelila ne bi!!! Stvarno ste zene lavice... 💕cure su sve rekle !!
Leoni kosarica mi je uvijek puna 🤷🏼♀️🤦🏼♀️🤭 bas volim zaru i pase i meni , a i curki dosta toga uzmem!!
Laku noc cureee lipo spavajte 💜💜
Dora, ne mozemo uvijek kontrolirati svoje emocije u datom trenutku, nije ni cudno s obzirom na mix boli, straha i strepnje koju si prozivjela u tako kratkom roku..ti znas sta je tebi unutra i reakcija kakva god da je tvoja je i imas potpuno pravo na nju, ali nemoj se osjecati lose zbog toga. Sve je to normalno. Bebicama i tebi zelim mirnu noc, odmori se, iskljuci se od svega nepotrebnog, sutra je novi dan 😘
Mila zao mi je zbog gubitka. Jaka i nesebicna zena ❤
Laku noc cure!
Trancie, ista stvar. Sad sam umjerena jer ne mogu znati koji broj mi treba za donji dio i koji cu poslije biti. Mislim kod njih se ni ovako ne zna, cesto malo fulaju 😂 ali do prije trudnoce- pa ja sam znali svaki i ponedjeljak i cetvrtak sto je doslo novoga. To mi je bila obaveza prelistati ko sad ovaj forum 🙈 bolest 🙈🙈
Nikako vas ulovit procitat do kraja, tako da nista od pojedinacnog odgovaranja..
Hvala vam svima na lijepim mislima i podrsci, premorena sam, doslovno mi mob ispada iz ruku, cijeli dan tisuce poruka strasno..znam da ljudi zele najbolje, al brate ako ti odgovorim s dva smajlica daj shvati da mi nije do dopisivanja, a jos manje do toga kad mi uslijedi, Vidim da ti je tesko tipkat, a zelim detalje, zovem te za 3..2..1..sad! Ok?
Ajd sad ne zvekni par odjeba takvima, a to su ljudi tipa kolegice s posla s kojima doslovno ni razmjenu poruka na blagdane ne odradim?! Wtf? Stvarno mislis da cu ti sad istresat svoju intimu najvecu i horor koji prozivljavam..
Curke moje, bio me obic taj dr. koji je jucer srecom bio dezuran i kojeg je ovaj moj uspio dobit na telefon i rec da me ode preuzet..dakle, ctg jucer uopce nije pokazivao trudove ni nista, a mene su divljacki rasturala ledja ako se sjecate, na kraju sam rekla nek micu sonde i sve s mene da moram ustat i promijenit polozaj jer cu umrijet koliko me rastavlja..tad je krenula drama, dosao je taj dr., on je meni tek danas reko sto se dogodilo narkozu odradili i vec vadili bebe van..tu silinu bolova ne mogu s nicim usporedit, ja sam mislila da mi je od lezanja na ledjima satima, ali pred kraj je to bilo svakih 30ak sekundi i to sam se pigala i savijala od bolova strasno..
e dotaknut, toliko krhko djeluju da se nisam usudila, bas sam ostala paralizirana 😔😟
Oprostite mi, nije mi namjera rastuziti vas, ali moram to s nekim podijelit..
Draga Dora,
Ne citam ljetne prakticki otkad sam rodila jer ne stignem,veceras udjem i sok,vidim da si rodila. Prvo,cestitam od srca... drugo, ne znam da li znas,moj maleni je bio mjesec dana u inkubatoru. Treci dan u rodilistu dijagnosticirana upala pluca,7.dan transport na Rebro (tamo idu najtezi slucajevi obicno). Tad smo inrazdvojeni jer mame nemogu s bebama na intenzivnu. Rodjen s 37tt i trebao biti zreo za van al eto nekim bebicama treba vise. Znam kako se osjecas a tebi je puta dva. Sve nenormalno sto osjecas je normalno. Probaj oguglati na glupe komentare ljudi koji misle da moraju nesto reci. Isplaci, prve dane ces misliti da ces izludjeti. I neka te drzi misao da ce ubrzo ovo sve biti iza vas. Ako trebas razgovor javi se na zimske slobodno,tu vas tesko pratim jer puno pisete. Ja sam samo plakala prva tri dana. I tad se sabrala. Drzi se...i ja imam horizontalni rez. Nezahvalan je al od njihbces na to zaboraviti. Cuvaj se😘😘
Mila ajme, ajme koja tuga, knedla u grlu mi je bila dok sam citala tvoj post😓
Zelim ti svu sricu ovog svita i zdravlja za tebe i tvoju obitelj. Zasluzujete bit sritni!
Dora draga, citam da si rodila?! Prvo cestitam ti od srca, virujen da ce sve bit uredu, normalno je da te straj paralizira, ali s vrimenom ce to popustit, nemos virovat koliki borci su te male bebice. Dat ce Bog, brzo ces ih grlit i ljubit i drzat i bit najponosnija na sebe i na njih sta ste prizivili sve ovo.
Drzi se, saljem ti svu pozitivu ovog svita ❤
Cure jos jedno pitanje, osjeca li se koja priko dana relativno oke, a kako se vecer priblizava koma? Ja postanen teska sama sebi, noge mi teske, leda me bole, pritisak u donjem dijelu maternice, ili mjehuru, neznan ni ja sama. Nemogu sidit, nemogu lezat, neznan kako bi opisala to. Ujutro buden cila poletna, navecer se gegan ko pingvin, jedva odan do wc-a, kukovi rasturaju, noge, isijas. Ukratko sve.
💞girl💞
Dora, drago mi je da si pomazila svoje bebice i ostvarila kontakt. Svi tvoji osjecaji su sad potpuno normalni, i mislim da bi se jako puno nas paraliziralo pred svojim malisima tako malima i krhkima. Samo pomalo...nek sve ide svojim tokom, mi smo ti i bit cemo ti potpora.
Mila, zao mi je sto si to prosla. Nevjerojatno kakvw sve situacije nas zadese u zivotu. Imas nevjerojatno snagu cim si odlucioa to podijeliti s nama🙏.
Curly…mozes Macmirror, preporucene su u trudnoci. I stvarno ja bih vam opcenito savjetovala da vjerujetw ginekologu u trudnoci. Ako od starta imate povjerenja u njega, nemojte preispitivati njegove odluke i terapije. Tako samo sebi mozete zakomplicirati zivot. Vjerujem da s druge strane nebi ni odabrala voditi trudnocu kod tog ginekologa da mu ne vjerujes, tako da... za veliku vecinu lijekova ces procitati to u uputstvu.
Btw ne znam zasto te opominje radi 2 kg...cak i ako je potreban oprez radi secera..to ie sasvim normalan prirast. Mislim da malo pretjeruje 😅
Vrapcic, ti si onda isto rodena s dvorogom. Ja moram priznati da do te dijagnoze nisam imala ni pojma da mogu postojati takve anomalije. Steta sta si morala ja operaciju...sad shvacam tek kad govoris koliko si operacija prosla...no glavno da su sve uspjesne bile i da sad cekas svoju princezu. Nazalost, spontani sam imala u 9.tjednu. Bilo je rano dosta, al nas je isto uzasno pogodilo. Kromosomska greska je bila u pitanju. Od tada sam postala paranoja malo u trudnoci 😅.
Zmya, darkerice hehe. Sjecam se i ja svojih srednjoskolskih dana darkerskih i parkica i fontanice u malom gradicu di sam odrasla.
Dana…ovo sam cula i probala po preporuci mojih prijatelja Rijecana...bijelo vino +cola 😅 moram priznati da se nisam snasla bas s tim. Nikako mi nije sjela ta kombinacija 😅. Bijelo vino jedino s mineralnom mogu. Netko je spomenuo gin…bas fali tu i tamo jedna fina casica 😋
Zara, meni je tako svaki dan vise manje. Ja sam pocela oticati dosta. Ne znam jel se jos kojoj to dogada...primjetila sam nakon duge setnje uglavnom. Prstenja na ruci ne mogu skinuti kako nateknem...😅
Sortiraj odgovore
Najstariji