Daisy, mimoza…uuh to oticanje..strah me kako ce izgledati sve kad temperature jos uzmu maha 😅 i inace znam da sam sklona malo oticanju jer bi primjetila na poslu, nakon odradene smjene ljeti mi nogu oteknu ko dvi bacvice. Trudim se piti sta vise vode i masirati koliko mogu.
Rose joker za svoje krafnice 🥰🥰
Renata, imas vise varijanti tog srcolikog oblika. Postoje zene koje imaju samo blagi septum, pa one sta imaju malo dublju pregradu, onda one s totalnom pregradom i jednim cerviksom, a imas cak i maternice s pregradom i dva cerviksa. Sve ovisi koji imas i koliko ti je duboka ta pregrada u njoj, pa ovisno o tom se odlucuju na operarivni zahvat prije trudnoce. Meni konkretno su rekli da cu moci i vaginalno roditi. Ali svo zlo bilo u tom. Srecom danas je medicina toliko napredovala da za svaki problem uglavnom postoji neko rijesenje. Hehe inace podatci govore da se samo oko 5 % zena rada s nekom od ovih anomalija (ne znam jesu to zastarjeli podatci ako se prije manje toga moglo otkrivati) , ali evo...nasle smo se mi rijetke u krafnicama 😀
Indy, nemoj jesti iza 19 h. Probaj u lagano povisenom polozaju spavati, i uvijek imaj pri ruci neko sredstvo za zgaravicu popit reflustata.
Dora, jedva cekam da vidis malce pa da nam se javis 😀😀 sad ces nam prenijeti sve informacije o poticanju mlijeka, nadam se da ce ici glatko pa da ces dati svojim bebicama papice 🥰🥰🥰

Renata ma eto ima nas srcolikih žena ☺️ Koliko sam ja shvatila bitno je koliki su rogići kod tog oblika i kako su položeni, ako su nezgodni onda predlože operaciju. Tako su bili kod mene. No ja mislim da je meni rečeno da bi trebala na operaciju jer sam imala još puno dodatnih ginekoloških problema zbog kojih bi gotovo nemoguće ostala trudna, tako da su rekli da bi bilo bolje srcoliku riješiti jer sam svejedno imala vrlo male šanse za trudnoćom uz Ivf, manje od 10% su mi davali šanse uz operacije da uopće ostanem trudna ikada. A inače čujem da isto tako žene potpuno normalno ostaju tvrudne sa tom anomalijom. 😊😊😊
Ja sam u klubu blago srcolikih žena , nemam priraslice ni pregradu, samo taj gornji? Zid umjesto da je kruškastog oblika( prema gore) ide blago u v prema dolje. Stvarno nisam imala problema sa zatrudnjivanjem,možda zbog mladosti , genetski predispoziranog fertiliteta ili jednostavno muževih super Saiyan plivača....
Ne bih bila u koži nikome tko je morao na MPO, to je puno muke i boli za neizvjestan rezultat( prijatelj i supruga su dugo pokušavali, na kraju i uspjeli ,sad imaju godinu starijeg dječaka od naše toddlerice- za ovu trudnoću im nekako nisam htjela ni reći makar su bili oduševljeni jer sam se osjećala kao da im nabijam na nos "gle kak je nama bilo lako").

Sreća mamina
Dobrodošao
Pozdrav svimaaa 🙂
Jao taj umor... Mene drzi cijeli dan, al navecer treba tegljac koji bi me prebacivao kamo trebam ici. Znaci recimo sad doruckujem i ja se doslovno umorim dok pripremim, jedem i spremim. Srce udara kao da sam otrcala maraton. I onda idem odmorit 🙈 I tak cijeli dan- tipa namjestim deke na garnituri i moram odmorit 😂
Vucice moj je isto jucer toliko ludovao da sam rekla muzu da se bojim da ce se cijeli namotat u pupcanu vrpcu. To sta je on radio je bilo ludo. Snimala sam ga i ono na snimci vidis kak se ciiiijeli trbuh premjesta s jedne na drugu stranu. I to boli... Ja sam si isto pomislila Boze jel mu nesto smeta?!
Mila draga ❤️ ❤️ Ovakve price mi daju vjeru u to da mozemo svasta prezivjeti i nastaviti zivjeti...
Zara jesu ti mozda rekli doktori zasto je doslo do otvaranja i pucanja vodenjaka? Znaju li razlog zasto je porod krenuo ranije? Jel te boli rez? Sretno s cickama 🙂 Jel ne bi mozda bilo lakse da imas izdajalicu i da ona to potakne? Mozda cak elektricnu?

Dora u kojoj bolnici si?
Mila svaka ti cast sto si prezivjela takav gubitak i otisla u nove pobjede. Ako nije preintimno,koji su simptomi bili? Pitam jer su nama u svemuntome sumnjali i na neku autoimunu bolest povezanu s cirozom jetre no jetreni enzimi su bili uvecani jako zbog puno antibiotika.

Drage krafnice ,evo i nas na 34! https://ibb.co/0mp3sS8
Baš si nekako činim široka ,al to je do haljine, malog debeljuce a i finih ručkova u zadnje vrijeme,danas je piceka z mlinci jer smo i ja i toddlerica danas slavljenice (14 M i 34 tj) ... Još samo moram smisliti kakav ću kolač, možda Crvenkapicu.....
-
Dora drago mi je da su te smjestili tako blizu tvojih mališana , odmaraj ,gnjavi cice , potekao bude i tebi eliksir života .... Od lani ,ako mi se dobro čini ,je osnovana i banka humanog mlijeka,baš za malene palčiće pa možda neće dobivati dohranu nego pravu stvar, dok se kod tebe ne ustali proizvodnja...
Samo polako i nemoj se frustrirati ako ne bude išlo glatko ,ti to možeš , samo nekome treba manje a nekome više vremena.
Mila ženo svaka čast na novoj bebi. Plemenito je i prekrasno što ste braci odlučili podariti najboljeg prijatelja za život nakon takvog gubitka...
Žgaravica- zadnje večeram oko 10. Ako si ne pojedem bar šnitu kruha i malo sira ,tek onda peče... Definitivno je gora na prazan želudac. Zato si ja i tata popapamo zadnji obročić kad uspavamo klinku :)

Sreća mamina
Dobrodošao
Pepilli ooo, pa ima nas ❤️ žena. Ma mi smo nekako dogovorili ako ne bude išlo i budemo sami bez djeteta, da ćemo si sve nekako drugačije složiti u životu, puno putovanja i neke stvari još o kojima smo maštali, a koje su ipak puno jednostavnije kada nemaš djecu. A sigurna sam da su se i oni razveselili vašoj drugoj bebici, jer sam uvjerena da su presretni što su uopće uspjeli doći do jednog djeteta... A gle svatko ima neke druge brige u životu, netko ne može imati djecu, netko je bolestan, ti imaš sigurno neke svoje druge brige.. Ima svega, svaka životna priča je teška i svi smo različiti... Tako smo i mi, neću tražiti više ništa u životu, samo da ova curica bude živa i zdrava i mi ćemo biti najsretniji na svijetu ❤️❤️❤️
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Fluffy ja sam otekla samo jedno jutro kad sam se namlatila pancete za veceru, i nikako vise, i evo jutros se probudim natecenih usana i prstiju 😑 prstenje sam skinula prije misec dana na preporuku ginekologice.
Trudy, magnezij redovito koristim, cak sam sinoc namjerno preskocila jer sam jucer isla 2 puta na wc, da oprostite skroz u meko, cilo dupe me boli. Tako da nevirujen da je tako od manjka magnezija.
Rose da, ni ispravit se, ni sidit, bas mi pritisak neki ruzni, teski.
Daisy a ja ujutro puna elana, koda nisam trudna, navecer ko starica, nit mogu odat, nit sidit, nit ispravit se, nit lezat. 😂
Kaktusica eee da, blazeno stanje 😍 ali neka, zahvaljujem Bogu za svaki simptom i za svaku "nedacu" samo da moja mrva bude dobro.
Vrapčić da, sigurno kad vise manje sve imamo iste simptome, vjerojatno to spada pod normalno u 7.misecu trudnoce 💪
Vučica moguce da je i od mirovanja, zakrzljat cemo skroz, bas sam se veselila prolicu i setnjama i kupovanju, ono sve nesto trla baba lan 😑
Žuža joooj, hahh nisam ja, Dora je, to je moj najveci straj i bas mene spomenes 😂 potresla san sensamo dok san citala 😓😜
💞girl💞
Dobro jutro svima! Cestitke na punim tjednima, Pepili wooow leti to ha?!
Mi setamo po pustom potoku napokon, idemo po mlijeko dok se tata rekreira :)
Evo nas pupastih danas https://ibb.co/BNSGnBk
Vi mi sve imajte lijep i ugodan dan krafnice 🥰

Sanjala sam nocas da sam u radaoni i da me neka sestra ide izbrijavat dole a ja zarasla tako da cu se danas pocupat ne znam kako al hocu! 😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji