Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    17. Travanj 2020. 21:08

Leonie pise da mi je paket u Zagrebu, srecom pa ga mogu pratiti jer za parfemska ulja su kasnile informacije pa nisam ni znala da je dosao a kamoli da je vracen natrag. Pisala sam prigovor posti, nisam osoba koja radi probleme i nisam se zalila ni kad mi ostave papir bez pokusaja isporuke. Ali place mi se kad vidim da pise da je paket dvaput pokusan biti isporucen, svi su bili kuci, nema ni onog papira prispijeca da dodem po njega. Nisam nikako mogla znati da je paket u Hrv. Propalo mi je 9 funti postarine za ta ulja. Ili cu morati ponovno placati postarinu da mi seller to posalje ili ce mi refundirati i odbiti postarinu. Pokusat cu potraziti taj novac od poste nakon sto istraze prigovor. Stvarno se nadam da se nece ponoviti pogotovo nakon prigovora.

• lina27
    17. Travanj 2020. 21:12

Pčelica06

lina27

lina27

Zaraa

Bebacja san na +17
    Moja gin isto uopce ne dize paniku, ogtt je uredan, uopce kila ne komentira, a privatno sam bila prosli mjesec, bila sam na +15 vec me onda doktorica naribala.
    A prakticki od zadnje kontrole dobila 2 kg, a metem sve isprid sebe.
    Cure jedno pitanje, jeste pocele nekako drugacije osjevat bebu? Ja bi do sada osjetila bockanja, lupkanja, al negdi od 28 tt osjecam samo micanje, nema udaraca, gin kaze da je to normalno, da ima manje mjesta, i da je normalno da je "slabije osjecam" doslovno se nekad moram skoncentrirat na osjetit pod rukom pomak (a nekad bude ludovanje) tipa danas je nisan puna 2h osjetila uopce, vec san pocela panicarit, onda se pomakla 2,3 puta i to je to. Iman filing koda 3 dana luduje onda 2 dana mirovanje. A period od rucka do 5,6 popodne je nema uopcey redovito se tresem. Jel moguce da spava par sati u komadu?!

Isto sam primjetila da manje lupa a vise se nekako migolji i mice. Isto tako do rucka nista se nije javljala i onda.sam pojela stavila joj marka tolju i eto od tad je par puta lupila i migolji se cesce cijeli ostatak dana. Ali da ima par dana kada je aktivnija i onda par dana mirnija.. sad smo 28 tjedan.

Marko tolja. Naime na njega reagira kad joj pustam njegove pjesme.neznam zasto 🤣

Marko mi je omiljeni pjevač na estradi, možemo se mi dogovoriti za čuvanje tvoje bebice pa da ga zajedno slušamo ❤❤

Moze haha ❤☺️

Mila7
    17. Travanj 2020. 21:21

Dora tako mi je drago da si vidjela svoju djecicu i normalne su takve emocije. To su situacije na koje nismo niti spremne, niti smo naviknule vidjeti sve te cjevcice i aparate ali samo razmisljaj da sve sto je prikopcano na njih pomazu im da cim prije zavrse u vasem zagrljaju i odvedes ih kuci ♥️💙. Svakim novim odlaskom do njih biti ce ti lajse i znat ces da ce sve biti u redu 😘. Super da si ih mogla dodirnuti, borci su to veliki. Drzi se i probaj se odmoriti lavice nasa 💞.

• CurlySue
    17. Travanj 2020. 21:24

Pitanje… Jel ikoja dobila za vrijeme trudnoce vaginalete macmiror? Pise da se ne preporucaju za vrijeme trudnoce, osim uz nadzor lijecnika, ako procijeni da je dobit veca od rizika 😐 i sta sad napravit? 

kaktusica
    17. Travanj 2020. 21:31

Dora srecice i lavice nasa draga 😘😘 Sve ovo sto osjecas je skroz normalno, preplavilo te more osjecaja, straha, uzbudjenja,boli...hormoni sad naglo divljaju, prepusti se osjecajima i placi ako ti se place, vici ako si ljuta, ma tko bi ti zamjerio! Naravno da se bojis i da te lomi kad ih vidis onako malene; bebe u terminu budu sicusne a kamoli ne tvoje male struce. Nemoj da te plasi sto su tako sicusni i mrsavi, oni su mali borci i imaju najbolju mogucu skrb i terapiju,na sigurnom su, grami ce dolaziti iz dana u dan a oni ce biti sve jaci. Mi smo tu za tebe, izjadaj nam se slobodno, svi smo se toliko nekako povezali i tesko je ne prozivljavati ovakve situacije bez da te ne dirne, mislim da nocas nitko od nas nije spavao od brige. Ti se odmori, tvoje tijelo treba odmor i snagu jer si prozivjela uzasno stresnu situaciju i bol, operaciju...treba tijelo i mozak sad to preraditi. Ljubim te draga, drzi se ❤😘

Vucica
    17. Travanj 2020. 21:31

Dora pokusaj se odmoriti i naspavati, da se sto brze oporavis jer ce te tvoji bebaci trebati ❤️❤️ a nema normalne ni nenormalne reakcije u ovakvom trenutku, emocije i hormoni su ti na maks... Drzi se, jaki ste svi troje!!! 

Suzi3025
    17. Travanj 2020. 21:33

Dora normalni su ti svi osjecaji,sve je to jos pomjesano i trebat ce dok ti sve ne sjedne. Ove dosadne koji te maltretiraju na mob ja bi iskreno otkantala pa nek si misle,samo ti jos trebaju takvi ljudi koji te se nisu sjetili u drugim danima..
    Ti samo misli na sebe i svoje bebice i to je najbitnije 😘
    Vjerujem da je tesko ih tako vidjeti jer su majusni i krhki ali se ne brini brzo ce oni porasti ❤
    Ti samo odmaraj i usredotoci se na sebe i njih,saljem puno zagrljaja 😘😘

Mila7
    17. Travanj 2020. 21:34

Drage moje hvala vam na lijepim rijecima i podršci 💗😘. 
    Yvette pitala si sto se mojem bebacu dogodilo. Rodio se kao zdrava beba ali je sa 2.5mj ustanovljeno da su mu zucni vodovi prestali obavljati svoju funkciju a to dovodi do ciroze jetre. Jedina sansa za prezivljenje je transplantacija jetre. Nazalost zbog naseg neznanja i nevjerovanja majcinskom instinktu, pedijatrica me uvjeravala da simptomi koje sam spominjala nisu zabrinjavajuci i ja sam vjerovala. Bebac mi je sa 9 mjeseci zavrsio na transpl jetre, pa na retransplantaciji ali unatoc tome sto se lavovski borio nismo uspjeli. To su situacije koje ni najgorem neprijatelju ne pozelite i iako sam mislila da tu bol ne mogu prezivjeti, snagu za naprijed mi je dalo moje prvo dijete. Inace obojica su rođena istog datuma i danas bi moj anđeo slavio 2.rođendan.
    Inace razlog oboljenja nije poznat, pretpostavlja se na autoimunu bolest, nije ju bilo moguce predvidjeti i jako je rijetka.
    Al nisam dala da me tuga i strah zaustave da ostvarim veliku zelju mojem sinu da dobije novu sansu da bude veliki braco. Samo je zazelio da ovaj put bude beba zdrava 🥰. I to je zaista najbitnije!

Inace vidim da spominjete Amsterdam, zaista je odlican grad. Ja i moj dragi smo prije djecice proputovali hrpetinu mjesta i zivjeli 3g u Dubaiu ali ako mene pitate najljepse mi je doma 😊🤭

kaktusica
    17. Travanj 2020. 21:50

Moja Mila koja tuga 😔😔 Hrabra si zena sto si ovo podijelila s nama...nemam naprosto rijeci, osupnula si me ❤

• anav05
    17. Travanj 2020. 21:57

Mila7

Drage moje hvala vam na lijepim rijecima i podršci 💗😘.
    Yvette pitala si sto se mojem bebacu dogodilo. Rodio se kao zdrava beba ali je sa 2.5mj ustanovljeno da su mu zucni vodovi prestali obavljati svoju funkciju a to dovodi do ciroze jetre. Jedina sansa za prezivljenje je transplantacija jetre. Nazalost zbog naseg neznanja i nevjerovanja majcinskom instinktu, pedijatrica me uvjeravala da simptomi koje sam spominjala nisu zabrinjavajuci i ja sam vjerovala. Bebac mi je sa 9 mjeseci zavrsio na transpl jetre, pa na retransplantaciji ali unatoc tome sto se lavovski borio nismo uspjeli. To su situacije koje ni najgorem neprijatelju ne pozelite i iako sam mislila da tu bol ne mogu prezivjeti, snagu za naprijed mi je dalo moje prvo dijete. Inace obojica su rođena istog datuma i danas bi moj anđeo slavio 2.rođendan.
    Inace razlog oboljenja nije poznat, pretpostavlja se na autoimunu bolest, nije ju bilo moguce predvidjeti i jako je rijetka.
    Al nisam dala da me tuga i strah zaustave da ostvarim veliku zelju mojem sinu da dobije novu sansu da bude veliki braco. Samo je zazelio da ovaj put bude beba zdrava 🥰. I to je zaista najbitnije!

Inace vidim da spominjete Amsterdam, zaista je odlican grad. Ja i moj dragi smo prije djecice proputovali hrpetinu mjesta i zivjeli 3g u Dubaiu ali ako mene pitate najljepse mi je doma 😊🤭

Hrabra si, i divim ti se na svoj snazi ovog svijeta koja je sigurno trebala svima vama da se posložite, posvetite sinu i nastavite dalje.
    Zelim vam svima svu srecu svijeta💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.