Dobro jutro cure!
Nikako vas jučer popratit i uloviti, ali sam pročitala sve.
Mila nezamisliva bol i hrabrost nadalje!!!
Dora još malo i opet ideš svojim štrucama! ❤️💙
Fluffy ja dosta otičem! I bas to, kad šetam i sjednem, ruke i noge kao u slona!
Zara nije mi strašna razlika, ali osjetim veću tromost navečer.
Indy meni je tako u prosjeku svaku drugu večer, s tim da svaku večer popijem Reflustat i izbjegavam jesti poslije 19.
Dora dobro jutro i lijep dan i vama 🤗 cekamo lijepe vijesti od vizite 😊
Fluffy u zadnjih par dana sam i ja primijetila da mi oticu prsti na rukama i trne uslijed dugih setnji, ali sam jucer pravila malo cesce pauze i sjela, tako da sam bez problema 5km prehodala.
Jutro curke!
Čestitam vam curke na ulascima u nove tjedne!
Dora jako mi je drago čuti da si otišla ponovno vidjeti svoje bebice ❤️💙
Fluffy hehe, dvoroge žene, odnosno može se reći i srcolika maternica, možda nam ljepše zvuči 😂😂 A vjerujem da vas je jako pogodio spontani i da vam je bilo jako teško, sve to ostavi traga na čovjeku, meni je bilo užasno kada se mojoj sestri isto dogodilo, a kamoli kad se desi tebi osobno... Ma ja sam uvijek za oprez, samo lijepo polako i oprezno i sva će biti dobro! 🙏😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Jutro svima. Dora mislim na vas 💗
Indy, mene žgaravica ubija doslovno. Jutros me u 5 probudilo, toliko me pali da imam osjećaj da mi neko noževe zabija u želudac. Upravo sam poslala muža u apoteku, ne mogu više izdrzat 😭
I da. Ja se također pridružujem klubu srcolikih materica. Dr. mi je to otkrila kad je potvrdila trudnoću, no nije pravila nikakvu dramu oko toga. Rekla je da sam posebna, jer imam 3 srca. Svoje, bebino, i matericu. Tako da mi je to lakše palo. Nadam se da to nije neki veliki problem i da nam neće raditi probleme, iako sam čula da je često indikacija za carski.
Zara mislim da se dosta nas osjeca tako, to su valjda cari trudnoce...
Indy ni ja ne jedem iza 19h a ako slucajno nesto i stavim u usta ili mi nor. tesko padne rucak kiselina krene sama od sebe, ne smijem podrignuti jer bi se odmah izlilo iz mene, to je vatra iz grla doslovce. Spasi me jedino Reflustat, odlican je stvarno.
Da, vir su dosta mali ulosci, ove koje sam ja imala su ogromanjski 😁 jedan je i vise nego dovoljan, veci je od ovih pelena djecjih 😁 ali ja nisam nesto specijalno krvarila.
Dora super da ti je soba odmah preko, nadam se da ces moc cesce posjecivat bebice 🥰
Meni je gin samo u prosloj trudnoci jednom (i to pred kraj 😲 ) prokomentirao da je dvoroga maternica i to je to. Ja sam isla malo citat al sam brzo odustala kao od svega sto na dr. google potrazim jer uvijek budu neki uber crni scenariji..
Popila neko cudo za kiselinu i smirilo se 20 min.i onda jednostavno krenula voda i morala da povracam 😱 posle sam opet sodu pila i vode i onda je bilo malo bolje i tako sam se budila svako malo ...iskreno plasila sam se udavicu se ..moracu bas za vecetu samo jogurt mozda bude bolja situacija
https://ibb.co/9vSwCG0 Curly evo ne samo zid nego i jutrosnja literatura, o-o, spremam se kao na ispit 😅 iza vizite idem tamo na odjel da mi pokazu kako masitat cicke da pokrenemo mlijeko pa da prascici papaju moje 😊
Javim se svakako kad se vratim iz obilaska 😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji