Rez me sve vise pece svakim ustajanjem..nadam se da cu nocas ipak uspjet malo duze intervale od 3-4x po 20min odspavat, stvarno sam preumorna i emocije me rokaju od pozitive jer znam da su snazni i mogu oni to do moje totalne nekontrole nad situacijom i jada/tuge.
Grlim vas sve i hvala svima na ukljucenosti i pozitivi kojom me punite!! 🥰
Ah Dora samo nek je sve dobro ,sigurno date peru emocije i dati nije lako ..Al tvoja djeca su veliki Heroji naravno kao i njihova mamica i sve ce to da prebrodite ..Pokusaj da odspavas mislim dace jedino san dati godi bebe su na sigurnom za njih se ne brini ..Nema rjeci nojima mogu da ti iskazem postovanje i dati odam priznamje za tu hrabrost i snagu ..Uz tebe smo svi ..kad budes god mogla javise ..Viktoria i Viktor ...😍😍😍😍😍vi ste svi skupa pobjednici ...
Dora tvoji osjecaji su prirodni i normalni, jednostavno covjek ne razmislja o takvim stvarima dok ne vidi. Prijateljica mi je slala slike svoje curice dok je bila spojena na cjevcice i braunila u ruci i mene je uhvatio ocaj, a nije moje dijete.
Sigurno da ne izgleda lijepo, ali njima je to u ovom trenutku ono sto im je potrebno. Znas da ce proci i to. Bit ce ponosna kad vidis vec za 7-10 dana kako napreduju pa opet iza toga skok. Ali da je tesko, znam da je. Zato sam odmah napisala da zelim puno snage tebi i muzu dok svi ne dodete kuci. Dan po dan i sve ce biti puno ljepse samo izdrzi ovaj period ♥️
Dora bejbe nasa, u redu je kako se osjecas. Ako ti se place placi ako ti se smije smij se, prepusti se. Nemoj razmisljati jesi ponosna na sebe ili nisi, zapamti - u tom trenutku si dala najbolju sebe sto si mogla i sigurna sam da to radis i dalje.
Kad budes spremna, podari im dodir, dotad sigurna sam da osjecaju tvoju ljubav ♥️
Drzi nam se i odmori, pusti i mobitel i nas, koncentriraj se na sebe i na njih, bit ce sve super. Vidis da su htjeli vani. Posebna godina za posebne ljude 🙏🏻
Dodite svi na strudle!
Dora nek si nam se javila .... joo vidis kako mogu bit zeznuto ti trudovi s ledja, a meni su govorili kao kad je maternica zakrivljena prema ledjima da se tad vise u ledjima osjeca !! Nemoj da ti bude krivo , to je sve sok sto ti se dogodilo. Normalno je svakako reagirati. Znaju oni da ti njih volis najvise na svijetu i da ces im dati svu ljubav ovoga svijeta 💕Ti si jedna predivna, pozitiva i hrabra zena!!! Nista te nece zaustaviti 💜💜💜Drzi se i ti mozes sve, ti si majka 🌸💙
Draga dora ❤️❤️
Zeno lavice 😘 jos se ispricavas sto nam se avima ne obracas 🥰 kraljice.
Nemoj si nista predbacivat, jos si u soku realno sto si i rodila, narabno, da te i emocije udaraju na sve strane, i nije uooce neobicna reakcija da imas strah. Sve je to nova situacija, i reagiras kao sto bi vjerujem svaki covjek reagirao. Sam osi nemoj nista predbacivati i psihicki i fizicki si premorena i iscrpljena i divim ti se da i ovako funkcioniras. Zelim ti mirnu noc, da se odmorisnkoliko tolilo, maleni su na sigurnom. Sutra je novi dan koji ce biti ljepsi. Vjerujem da ti je tdsko, ne znam sto prolazis, ali znam da ti to mozss izgurati i izgurat ces.
Kao sro su cure rekle, ako postoji ikoji nacin da ti ikoja od nas moze ista pomoci, slobodno nam reci.
❤️❤️❤️❤️
Baby girl 💜
Dora baš mi je drago da si uspjela posjetiti malce i makar je bilo jako teško, znaš da su tvoji lavići pravi borci. Ne trebaš se sramiti i biti razočarana svojim emocijama ,jako je to sve teško za probaviti , pogotovo dok hormoni plešu svoj ples zajedno sa umorom nakon poroda i svim posljedicama operacije. Sestre na odjelu koje vode brigu o bebama jako dobro znaju i razumiju kroz što sve roditelji prolaze i ne mora te biti strah ni sram pitati bilo koju ,sve će ti vjerujem htjeti pomoći ,i u vezi informacija o bebama i u vezi tvojih nekih strahova. Odmaraj, mazi ručice i nožice ,razgovaraju s njima ,puno im znači kontakt i da te čuju , a kad dovoljno ojačaju i da ti ih stave na kožu.... Šaljem ti puno pozitive i pozdrava.❤️💙
Sreća mamina
Dobrodošao
Dora sasvim je opravdan tvoj prvi kontakt s bebama. Ti si majka postala, tu su tvoja dva zivota u inkubatoru, moras biti emotivna. Ne brini, sad ce svakim danom biti lakse, kad budes gledala kako se debljaju i kako im skidaju te cjevcice iz tijela, jer ce njihovi mali organi preuzeti sve vitalne funkcije. Samo se ti odmori i uskoro ces se maziti sa palcicima ❤️
Nikako vas ulovit procitat do kraja, tako da nista od pojedinacnog odgovaranja..
Hvala vam svima na lijepim mislima i podrsci, premorena sam, doslovno mi mob ispada iz ruku, cijeli dan tisuce poruka strasno..znam da ljudi zele najbolje, al brate ako ti odgovorim s dva smajlica daj shvati da mi nije do dopisivanja, a jos manje do toga kad mi uslijedi, Vidim da ti je tesko tipkat, a zelim detalje, zovem te za 3..2..1..sad! Ok?
Ajd sad ne zvekni par odjeba takvima, a to su ljudi tipa kolegice s posla s kojima doslovno ni razmjenu poruka na blagdane ne odradim?! Wtf? Stvarno mislis da cu ti sad istresat svoju intimu najvecu i horor koji prozivljavam..
Curke moje, bio me obic taj dr. koji je jucer srecom bio dezuran i kojeg je ovaj moj uspio dobit na telefon i rec da me ode preuzet..dakle, ctg jucer uopce nije pokazivao trudove ni nista, a mene su divljacki rasturala ledja ako se sjecate, na kraju sam rekla nek micu sonde i sve s mene da moram ustat i promijenit polozaj jer cu umrijet koliko me rastavlja..tad je krenula drama, dosao je taj dr., on je meni tek danas reko sto se dogodilo i di je nastala panika..
Meni su to s ledja bili trudovi i zato ih ctg na trbuhu nije ocitavao, a ispalo je da sam se u roku sat vremena otvorila od nula do kraja i malome je vec krenula glava van..zato su me u 6-7min obrijali, narkozu odradili i vec vadili bebe van..tu silinu bolova ne mogu s nicim usporedit, ja sam mislila da mi je od lezanja na ledjima satima, ali pred kraj je to bilo svakih 30ak sekundi i to sam se pigala i savijala od bolova strasno..
Ugl, on je jako zadovoljan kako je operacija prosla i sto nisam previse krvarila!
Popodne sam bila do bebica, nisam nimalo ponosna na sebe, stajala sam pored inkubatora i gledala ih i samo tiho jecala, nisam se mogla pomaknut, bilo mi je pretesko, neusporedivo s icim..predivni su i premalecki i razocarana sam koliko me preplavio strah i nemoc, mislim da cu sad jos jednom prije spavanja pokusat skupit hrabrosti i otic i makar im nozice i rucice dotaknut, toliko krhko djeluju da se nisam usudila, bas sam ostala paralizirana 😔😟
Oprostite mi, nije mi namjera rastuziti vas, ali moram to s nekim podijelit..
Pa ne mogu vjerovati da je i to moguce da ne ocitava trudove i da su s leđa...glavno da je doktor dobro i brzo reagirao...a zlatici mali, borci su to, a naravno da su te preplavile emocije...sigurna sam da ces skupiti hrabrosti kako bis pomilovala svoja dva mala lavica❤❤❤grlim i ljubim vas sve🤗😘
💙
Dora draga, curke su vec napisale sve.
Sve osjecaje bacaj van, nista nemoj zadrzavati jer ces se kasnije slomiti kad nenbudes ocekivala.
Mi smo tu slobodno se nama jadaj.
Vjerujem da ih je tesko gledati, da je strah ogroman.
Ali jaka si ti, i onda kad mislis da nisi, vjeruj da jesi ❤️
Samo polako, dan po dan. Odmaraj, spavaj, skupljaj anagu koja ti jako treba❤️
Dora samo ulazim da vidim kada ces se javiti. Samo se na sekund stavim u tvoju kožu i preteško mi je, be mogu zamisliti kroz sto prolaziš. Koliko god da se čovjek trudi ostati jak, teško je zamisliti da ništa ne ovisi o tebi. Zato probaj biti jaka, oni su mnogo javi nego sto mislis. Sve će proći dobro, malo možda kompliciranije nego većini, ali uskoro će tvoje bebice da se igraju na baby gymu i uživaju u svoj robicu koju si kupila ❤️
Vrapcic spominješ Korziku i Ajjacio, jedno od najljepših mojih putovanja. Tu smo se zaručili, bas u tom gradu, ahh ta putovanja, nedostižna bome sada :D
Sortiraj odgovore
Najstariji