Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amneris
    18. Travanj 2020. 08:53

Jutro krafnice!
    Dora sretna sam da si bolje odspavala i da si jučer uspjela pomaziti svoje male žabice! Znala sam da ćeš se rekordno brzo sabrati i uspjeti im reći koliko ih volite. Drago mi je čuti i da je osoblje toliko stručno i susretljivo! Svi čekamo s tobom vijesti u 11-12 h!
    Mila ❤️❤️❤️i ti ćeš uskoro upoznati svoje malo pile🐣. Divim ti se na svemu što si uspjela preživjeti.
    Žgaravica i oticanje - da pokucam zasad nisu na mojoj checklisti😅 dat ću si još par tjedana

Vrapčić123
    18. Travanj 2020. 08:55

Trudy, Rose, Fluffy, Zara ja se danas taman vas sve ovdje planirala pitati kako ste po tom pitanju po noći... Ja budem sva troma, jedva se krećem i dižem, u krevetu s kuka na kuk uz uzdisaje i uzdisaje uspijem, al baš nije ugodno ni malo, preko dana lakše. Ne otičem toliko, noge ne bole valjda od gagnezija. Što onda zaključujemo da je to normalno onda kad nas ima puno? 🤷‍♀️
    Dora mila naša, drago mi je da si blizu svojih mališana, ma sad ćeš ti ionako morati hodati po malo pa ćeš svako malo ići vidjeti svoje bebice i vjerujem da će ti biti lakše ❤️💙 Čekamo lijepe vijesti 🙏🙏

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vucica
    18. Travanj 2020. 08:59

Mila nemam rijeci ❤️ zelim vam svu srecu
    Dora cekamo svi s tobom vizitu 😘
    Indy i ja povracam ponekad od zgaravice, taj Reflustat me spasio a i prefin mi je gel probaj ako vec nisi, bas je za trudnice 
    Zara tocno si mene opisala, navecer kad se dizem do wc-a prvo stanem savinuta u krizima cekam da mi se vrati osjet u kuku i zdjelici... I slabina neka mi zna biti... Sad ja to sve pripisujem djelomicno i mirovanju, iako prosetam malo svaki dan vecinom sam u krevetu i ne mogu se bolje ni osjecat

A noc nam je bila luda, na koju god stranu se okrenem mali se pocne ritati, na ledja ne smijem puno pa sam se cijelu noc vrtila, rebro desno kao da gura van... Pa me panika usred noci uhvatila da se ne rita previse? Da nesto nije u redu? Smirio se tek kad sam pod tus otisla jutros i sad spava valjda je sve ok

Vucica
    18. Travanj 2020. 09:03

Zaboravila boldat imena, bilo bi super kad bila neka edit opcija za brzoplete 😅
    Uglavnom htjela sam pitati, uvijek pricamo kad se bebe ne javljaju dugo, ali jel moze beba biti preaktivna? I ako da gdje je granica kad se treba brinuti 

• Bebac24
    18. Travanj 2020. 09:09

Jutro, 
    Dora tako lijepo citati tvoja javljanja ❤️
    Drago mi je da si bolje, da si pomazila svoje pilice ❤️
    Meni je privatna u 20tt rekla da imam srcoliku maternicu, znaci moja mi nikad ni u prvoj to nije spomenula ni sad.
    Kad sam pitala dali je problem rekla je da ne, da to ima jako puno zena. 
    Evo ja se svadam vec sa sinom, bit ce danas tezak dan. 
    Za mrdanje. Ma ne postoji granica kad se bebe previse mrdaju. Vj mjenja polozaj pa je onda to jace izrazeno 😊
    Danas idem u apoteku, bipu kupiti def sve sta mi jos treba za bebu i mene u bolnici i spremam kofer da sam spremna psihicki sta se toga tice 😊

Vrapčić123
    18. Travanj 2020. 09:11

Renata ma eto ima nas srcolikih žena ☺️ Koliko sam ja shvatila bitno je koliki su rogići kod tog oblika i kako su položeni, ako su nezgodni onda predlože operaciju. Tako su bili kod mene. No ja mislim da je meni rečeno da bi trebala na operaciju jer sam imala još puno dodatnih ginekoloških problema zbog kojih bi gotovo nemoguće ostala trudna, tako da su rekli da bi bilo bolje srcoliku riješiti jer sam svejedno imala vrlo male šanse za trudnoćom uz Ivf, manje od 10% su mi davali šanse uz operacije da uopće ostanem trudna ikada. A inače čujem da isto tako žene potpuno normalno ostaju trudne sa tom anomalijom. 😊😊😊

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• anav05
    18. Travanj 2020. 09:13

Dora4

Dobro jutro curke 🥰
    Hvala vam opet i opet na svakoj napisanoj poruci! 💙💜
    Cestitam curama koje pune tjedne!! 🥳🥳
    E mali savjet, uzmite si jednokratnih gaca i vir il kojih god tih debelih ulozaka, nakon poroda je bas pozeljno da ide krv i to posteno i bit ce vam zao zakenjat svoje gace jer se krv tesko opere..krv mora ic valjda da se ocistite od svega..meni jucer muz donio(sestrama ispred bolnice) mislim da su tipa 15ak kuna 5 komada, vir uloske se slaze 3 komada u gace, ovisi koliko jako ide moze bit da sprzite vrecu vira (10kom je unutra) u jednom danu, moze bit da vam traje 2 dana, a mozda cete trebat 3 paketa za 2 dana!
    Ah..idemo u novi dan!! 😊 grozno mi je sto je pedijatrijska vizita tek oko 11-12h i do onda nemam info kako su klinci..ali u sobi sam tocno preko puta neonatologije i prakticki na par metara zracne linije pa mi je bar psiholoski lakse 🥰🥰
    Nocas sam odspavala bolje 💪🏼
    Lijep dan svima 😊😊🥰

Ej.
    Dobro jutro.
    I sretan novi dan😊
    Ka sam si kupila paket onih Chico, a savjetovali su mi Vir na njih.
    Tako da eno 5 paketa Vira u vrećici, ionako ih koristim za mengu za po doma, neće propasti sigurno🙂

Rose1
    18. Travanj 2020. 09:17

Dora drago mi je da si dobro spavala i da si tako vesels i pozitivna😊💪🤗❤javljaj nam se draga, stalno cekam lijepe vijesti od tebe🥰

💙

Rose1
    18. Travanj 2020. 09:19

Vucica

Uglavnom htjela sam pitati, uvijek pricamo kad se bebe ne javljaju dugo, ali jel moze beba biti preaktivna? I ako da gdje je granica kad se treba brinuti

To se i ja pitam jer moj stalno aktivan, a posebno navecer, nakon obroka, dok lezim, ma stalno...brinem i da ga pritiscem dok lezim, ali kako drugacije

💙

• indy34
    18. Travanj 2020. 09:21

Vucica

Pa kad je preaktivna onda dobijes diagnosu kao ja ovo je divlje 😆😆😆 kunem vas se ..znam da to ne rade ne koriste te izraze al zaista posle toliko vremena kad su pokusavali da izmjere jednog od mojih kauboja zena je van sebe rekla ovaj je wild.i prosle nedelje sam se uplasila jel se jedan manje kretao a ustvari se desilo da tu gdje sam ja mislila daje bio je okrenut zato je jedna strana kod mene se tresla a druga nista 😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.