Dora draga sve emocije koje su te uhvatile su potpuno normalne, to je ljudski, a mi smo tu dan noć i možeš nam se jadati koliko god želiš, to ja osobno mislim, no sigurno i ostale cure tako misle tako da piši što god ti padne na pamet 😘😘😘 Mišeki mali će ojačati i bit će velike bebe! Moj muž ti je poručio da je siguran 100% da će bebe biti jake i snažne i da pokušate ne brinuti! Tako i ja mislim kao i on, biti će oni snažni i zdravi, više oni izgledaju majušno i krhko. A snažniji su zapravo od nas odraslih ❤️💙 Uglavnom draga samo piši, javlja se kad god ti paše. Tu sam ja, ali također vjerujem i sve ostale cure. Mislimo na tebe i tvoje mrvice 😘😘😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Drage moje hvala vam na lijepim rijecima i podršci 💗😘.
Yvette pitala si sto se mojem bebacu dogodilo. Rodio se kao zdrava beba ali je sa 2.5mj ustanovljeno da su mu zucni vodovi prestali obavljati svoju funkciju a to dovodi do ciroze jetre. Jedina sansa za prezivljenje je transplantacija jetre. Nazalost zbog naseg neznanja i nevjerovanja majcinskom instinktu, pedijatrica me uvjeravala da simptomi koje sam spominjala nisu zabrinjavajuci i ja sam vjerovala. Bebac mi je sa 9 mjeseci zavrsio na transpl jetre, pa na retransplantaciji ali unatoc tome sto se lavovski borio nismo uspjeli. To su situacije koje ni najgorem neprijatelju ne pozelite i iako sam mislila da tu bol ne mogu prezivjeti, snagu za naprijed mi je dalo moje prvo dijete. Inace obojica su rođena istog datuma i danas bi moj anđeo slavio 2.rođendan.
Inace razlog oboljenja nije poznat, pretpostavlja se na autoimunu bolest, nije ju bilo moguce predvidjeti i jako je rijetka.
Al nisam dala da me tuga i strah zaustave da ostvarim veliku zelju mojem sinu da dobije novu sansu da bude veliki braco. Samo je zazelio da ovaj put bude beba zdrava 🥰. I to je zaista najbitnije!
Inace vidim da spominjete Amsterdam, zaista je odlican grad. Ja i moj dragi smo prije djecice proputovali hrpetinu mjesta i zivjeli 3g u Dubaiu ali ako mene pitate najljepse mi je doma 😊🤭
Uh tesko za citati a kamoli sta drugo 😕😕
Sad ce on ubrzo postati veliki ponosni braco ❤️❤️

Dora bejbe nasa, u redu je kako se osjecas. Ako ti se place placi ako ti se smije smij se, prepusti se. Nemoj razmisljati jesi ponosna na sebe ili nisi, zapamti - u tom trenutku si dala najbolju sebe sto si mogla i sigurna sam da to radis i dalje.
Kad budes spremna, podari im dodir, dotad sigurna sam da osjecaju tvoju ljubav ♥️
Drzi nam se i odmori, pusti i mobitel i nas, koncentriraj se na sebe i na njih, bit ce sve super. Vidis da su htjeli vani. Posebna godina za posebne ljude 🙏🏻
Dodite svi na strudle!
Dora…
Potpisujem svako slovo sto je zmya napisala.
💛💙
Sve smo mi jake kad treba, pogotovo za svoju djecicu, nije bzvz priroda nama dala da rađamo 🥰. Ajde da vas vise ne bediram, okrenimo se ljepsim temama 😘

Sve smo mi jake kad treba, pogotovo za svoju djecicu, nije bzvz priroda nama dala da rađamo 🥰. Ajde da vas vise ne bediram, okrenimo se ljepsim temama 😘
🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Mila draga, zbog vaše snage ste došli do ove bebice koju čekate i zbog koje će vas sin biti stariji braco! 💙Divim se tvojoj snazi i ponosna sam što smo svi zajedno u ovoj našoj grupici i što se imamo gdje izjadati kada nam je teško. Hvala ti što si podijelila to sa nama 💕 Uvijek se zbilja na kraju ustanovi da je samo zdravlje najbitnije, ostalo se sve nekako stigne i obavi. Uživaj u trudnoći i kasnije u maloj bebici 😘😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Mila svaka cast i tebi..bas tesko je za citati to sto si prozivjela...slazem se sa tobom da smo mi zene u stanju sve napraviti za nasu djecu..🥰🥰
Dora zelim ti da odmoris,pusti mob,pusti sve,sve to moze cekati...vas troje ste jedino bitni sada...zelim vam mirnu noc 🥰🥰
Pun nam je ovaj forum pravih hrabrica i mocnih zena ❤❤
Laku noc svim krafnicama 💜💜

url=https://lilypie.com]
Drage moje hvala vam na lijepim rijecima i podršci 💗😘.
Yvette pitala si sto se mojem bebacu dogodilo. Rodio se kao zdrava beba ali je sa 2.5mj ustanovljeno da su mu zucni vodovi prestali obavljati svoju funkciju a to dovodi do ciroze jetre. Jedina sansa za prezivljenje je transplantacija jetre. Nazalost zbog naseg neznanja i nevjerovanja majcinskom instinktu, pedijatrica me uvjeravala da simptomi koje sam spominjala nisu zabrinjavajuci i ja sam vjerovala. Bebac mi je sa 9 mjeseci zavrsio na transpl jetre, pa na retransplantaciji ali unatoc tome sto se lavovski borio nismo uspjeli. To su situacije koje ni najgorem neprijatelju ne pozelite i iako sam mislila da tu bol ne mogu prezivjeti, snagu za naprijed mi je dalo moje prvo dijete. Inace obojica su rođena istog datuma i danas bi moj anđeo slavio 2.rođendan.
Inace razlog oboljenja nije poznat, pretpostavlja se na autoimunu bolest, nije ju bilo moguce predvidjeti i jako je rijetka.
Al nisam dala da me tuga i strah zaustave da ostvarim veliku zelju mojem sinu da dobije novu sansu da bude veliki braco. Samo je zazelio da ovaj put bude beba zdrava 🥰. I to je zaista najbitnije!
Inace vidim da spominjete Amsterdam, zaista je odlican grad. Ja i moj dragi smo prije djecice proputovali hrpetinu mjesta i zivjeli 3g u Dubaiu ali ako mene pitate najljepse mi je doma 😊🤭
Draga, citam te i emocije me preplavile! Opet kazem, tuga i bol nikada ne prodju samo naucis s tim zivjeti. Bit ce ti sinek veliki braco a i bit ce sve u redu sad. Vjerujem u to!❤

Hvala jos jednom svima na lijepim rijecima, odmorite se sve, pogotovo ti Dora draga, mislima smo uz tebe i veselim se i sutra dobrim vijestima 💗

Ne bediras, sve su to nazalost zivotne situacije koje mislimo da se dogadaju nekom drugom, negdje daleko, ali zapravo se dogode oko nas ili nama. Svatko od nas ima neku svoju borbu. Drago mi je da vas je zivot nagradio jos jednim djetetom. Zasluzili ste srecu nakon svega dozivljenog ♥️

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji