Mila prica da se smrznes, uzasno mi je zao sto ste dozivjeli i prosli kao obitelj..grlim te!!😘😘
Ancy tebi se vec dva dana isto zelim obratit, znam da nas pratis iz prikrajka i hvala ti na lijepim rijecima..nadam se da ste vi rijesili propusnice i da si bar malo usla u neki drugi, novi i ljepsi film 😘😘
Bebice sabrala sam se i odlucila ako su bebice tako jake da se bore za vlastiti zrak i kuckaju van normalnog okruzenja maternice, ja se moram sredit i otic se javit kako spada..pa sam sad maloprije isla opet do njih, skupila hrabrosti i otvorila onaj prozorcic i malo ih njezno pomazila, ajoj kako su krhki i njezni, ko male lutkice nacrtane, rekla im koliko ih volimo tata i i ja..malo su se promeskoljili..bilo je ipak mrvu lakse nego prvi put i dogovorila sam sa sestrama da mogu doc po par puta dnevno, a sutra cu ic tamo i da mi pokazu kako masirat cice da pokrenemo mlijeko..daju im 8x dnevno po 1ml mlijeka..
Nakupovale ste divnih stvari zmya, kaktusica i rio, pogotovo druga haljina, a missy ne mogu vjerovat da jos stanes u obicne trapke..
Putovanja aaah moje/nase najdraze! Nadam se da cemo se i s klincima uspjet ogranizirat nekako da idemo makar na izlete..
Laku noc krafnice moje, ne bi vas mijenjala za nijednu grupu zena i ljudi!!😘😘 hvala vam!!!
Ely mi išli na medeni mjesec i jedna od mjesta / gradova koje smo posjetili tijekom osmodnevne ture je bio upravo Ajjacio 😍 Eto vi se zaručili, a mi medeni mjesec 💞💞
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Vrapcic daa, ja uvijek kazem gdje mogu s autom tu idemo, avion mi ne spominji.. 😄😄😄
Bebac da, bas tako i moj. Stuca i stomak tocno u jednoj tocki ritmicno "pulsira" .. I nakon negog vremena pocne se bebac vrpoljit, bas kao da ga to zivcira. Presmijesno mi je nekad a nekad me bas trta uhvati jer bude dugo i cesto.
Curly Sue čestitke na dobrom pregledu, bebica bas lijepo napreduje. 😍 A za 2 kile u mjesec dana - to uopce nije puno.. Ja sam u tjedan dana sad dobila kilu, niko mi ni rijeci nije rekao. Aj nek probaju, 😄😄😄 sta moj ginekolog(muski) zna sta je zelja kad te uhvati u 2 ujutro pojest sladoled ili cijelu milku...
Rio hahah uhvatio me smijeh kad sam vidjela pozu, ono bas si se potrudila da izgledas "zadovoljno".. 😄😄😄
Mila bas je tuzno to procitati, ne mogu ni zamisliti kako je to prozivjeti. Ali evo, sada cekate jednu divnu bebicu da vas razveseli, najvise bracu i da vam zaokruzi lijepo zivot. 😍😍
Suzi imam ja ✌🏼 probadanje u prsima.. Ne svaki dan.. Al zna mi se dogodit i to bas danas par puta me onako žicne i probode.. Ne kuzim od cega to bude, al ne mislim da je nesto opasno.
Zara meni je ginekolog rekao da je to normalno. Ista stvar, dva dana je aktivan da me nekad pocne bolit koliko me udara.. Treci dan se samo s vremena na virjeme promeškolji unutra.. Cisto da znam da je tu. Isto sam panicila, ginekolog rekao da se moraju nekad i bebe odmarat.
Dora ❤️ draga, pusti da te vode osjecaji i nemoj mislit da imas pogresne reakcije... Bit ce sve dobro.. Znas kako bi ti nama pisala-dišii, ne paničari.. Samo pozitivno..
Tvoje bebice ce biti veliki predivni ljudi. Pravi borci. Saljem ti puse. Drzi se! 😍
Dora, mislim da su mi cure pokrale sve misli. Ja ću ti samo reći da budeš pozitivna, kakva si i inače ❣️👍🤗
Mila, baš me dirnuo tvoj post. Svaka čast na hrabrosti za još jednu trudnoću.
Laku noć lijepe moje žene 😘😘😘
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dora bravo kraljice nasa, svski put ce biti sve lakse jer ce i oni biti sve veci i jaci💪❤samo tako dalje pozitivno i hrabro❤
💙
Dora vec zvucis bolje cim.si ih vidjela i pomazila, divnooo 🥰😍 Neka oni papaju pomalo i sve ce to doci na svoje, najbolje stvari u zivotu se duze cekaju ali kad dodju to je onda najbolje na svijetu! Ajde masiraj cicke spavaj odmaraj i svaki dan koji prodje blizi ste pobjedi i odlasku iz rodilista! Ljubim i tebe i mrvice 😘😘😘
Dora ne trebaš se osjećati loše zbog toga kako si reagirala, nemoj niti razmišljati o tome, sve je to normalno. To je bio tek vaš prvi susret, a čeka vas njih još nebrojeno puno. Biti će vremena i za dodire i lijepe riječi i sve ostalo. Koliko sam te "upoznala" na ovom forumu, znam da nisi sebična, ali sad bi možda trebala biti, misli na sebe i svoje bebice i otkantaj sve što te opterećuje. Bitno je i da se ti što prije oporaviš jer kad dođete kući trebat će ti puno energije za tvoje zvrkiće. ♥️
Mila sama pomisao da izgubiš bebu od 10 mjeseci mi je užasna. Imala sam spontani pa mi je bilo teško, no za bol koju si ti proživjela vjerujem da ne postoje riječi kojima bi se mogla opisati. Lijepo je ipak što uvijek u nečemu/nekome možemo pronaći snagu za dalje. ♥️
Laku noć krafnice!
CurlySue mozda Fluffy odgovori. Nisam to nikad koristila ili da sutra zoves ljekarnu i pitas
💙
Mila zao mi je stvarno za gubitak bebice, ne mogu to uopce zamislit 😟 drago mi je da ste se unatoc tome odlucili za jos jednu bebicu i nadam se da ce biti jedna zdrava i vesela bebica u kojoj cete svi zajedno uzivati 🥰
Dora slazem se s curama, emocije su sad sve izmijesane i uopce se nemoj ustrucavat bilo koju od njih pokazat. Drago mi je da si uspjela pomazit svoje bebice, sigurno je i njima to godilo 💙❤️ a sad korak po korak, dan po dan i za par tjedana ce to bit vec dva mala zafrkanta za mamu i tatu 🥰 saljem vam puno ljubavi i poljubaca i da se sto prije svi zajedni mazite kod kuce 😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji