Ljetne krafnice 🍩😋🍦🍰🥨🧀🍳🍼👶🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • CurlySue
    18. Travanj 2020. 04:15

Fluffy

Dora, drago mi je da si pomazila svoje bebice i ostvarila kontakt. Svi tvoji osjecaji su sad potpuno normalni, i mislim da bi se jako puno nas paraliziralo pred svojim malisima tako malima i krhkima. Samo pomalo…nek sve ide svojim tokom, mi smo ti i bit cemo ti potpora.
    Mila, zao mi je sto si to prosla. Nevjerojatno kakvw sve situacije nas zadese u zivotu. Imas nevjerojatno snagu cim si odlucioa to podijeliti s nama🙏.
    Curly…mozes Macmirror, preporucene su u trudnoci. I stvarno ja bih vam opcenito savjetovala da vjerujetw ginekologu u trudnoci. Ako od starta imate povjerenja u njega, nemojte preispitivati njegove odluke i terapije. Tako samo sebi mozete zakomplicirati zivot. Vjerujem da s druge strane nebi ni odabrala voditi trudnocu kod tog ginekologa da mu ne vjerujes, tako da… za veliku vecinu lijekova ces procitati to u uputstvu.
    Btw ne znam zasto te opominje radi 2 kg…cak i ako je potreban oprez radi secera..to ie sasvim normalan prirast. Mislim da malo pretjeruje 😅
    Vrapcic, ti si onda isto rodena s dvorogom. Ja moram priznati da do te dijagnoze nisam imala ni pojma da mogu postojati takve anomalije. Steta sta si morala ja operaciju…sad shvacam tek kad govoris koliko si operacija prosla…no glavno da su sve uspjesne bile i da sad cekas svoju princezu. Nazalost, spontani sam imala u 9.tjednu. Bilo je rano dosta, al nas je isto uzasno pogodilo. Kromosomska greska je bila u pitanju. Od tada sam postala paranoja malo u trudnoci 😅.
    Zmya, darkerice hehe. Sjecam se i ja svojih srednjoskolskih dana darkerskih i parkica i fontanice u malom gradicu di sam odrasla.
    Dana…ovo sam cula i probala po preporuci mojih prijatelja Rijecana…bijelo vino +cola 😅 moram priznati da se nisam snasla bas s tim. Nikako mi nije sjela ta kombinacija 😅. Bijelo vino jedino s mineralnom mogu. Netko je spomenuo gin…bas fali tu i tamo jedna fina casica 😋

Fluffy, ma vjerujem mu skroz, al moj mozak uvijek sve iz uputstva ide citat jer naprosto moram 😒 i onda se na prvu ovo desi, al brzo se priberem 😉😊 znam da tamo moraju sve navest... Hvala ti 😘
    Ma njemu je sok vjerovatno te 2 kile jer nisam dosad dobivala vise od kilu pa da mi ne prede u naviku 😂 pazi mi na liniju iako sam i s ovom tezinom ispod one linije prirasta 🙈

Trudy
    18. Travanj 2020. 07:11

Zaraa

Cure jos jedno pitanje, osjeca li se koja priko dana relativno oke, a kako se vecer priblizava koma?Ja postanen teska sama sebi, noge mi teske, leda me bole, pritisak u donjem dijelu maternice, ili mjehuru, neznan ni ja sama. Nemogu sidit, nemogu lezat, neznan kako bi opisala to. Ujutro buden cila poletna, navecer se gegan ko pingvin, jedva odan do wc-a, kukovi rasturaju, noge, isijas. Ukratko sve.

I meni je tako. Navecer nakon sto mali ode spavat ko da mi netko svu energiju oduzme, treba mi dizalica da me digne, isti se gegam, noge me pogotovo ubijaju. Trebala bi vjerojatno magnezija uzimat al nemam vise doma.. oticanja kod mene nema (bar ne primijetim), prstenje i dalje mogu normalno skinut.

Rose1
    18. Travanj 2020. 07:16

Jutro curke!!!
    Fluffy, Zara meni isto navecer bude bas tesko, sve jaci pritisak, osjecaj da ce mi trbuh puknuti pa se ne mogu normalno ni uspraviti
    CurlySue eto super, ma to oni napisu za vecinu toga. Neki dan se jedna od cura prepala jer pise na vitaminima da se ne smije prekoraciti preporucena doza, a ona zabunom popila2...ali kazem joj da to uvijek pise, a to sto je jednom popila vise, definitivno ne moze skoditi ni njoj ni bebici...

💙

Rose1
    18. Travanj 2020. 07:34

P.S. Fluffy ti si uvijek nas joker zovi🤗❤

💙

Dora4
    18. Travanj 2020. 07:59

Dobro jutro curke 🥰
    Hvala vam opet i opet na svakoj napisanoj poruci! 💙💜
    Cestitam curama koje pune tjedne!! 🥳🥳
    E mali savjet, uzmite si jednokratnih gaca i vir il kojih god tih debelih ulozaka, nakon poroda je bas pozeljno da ide krv i to posteno i bit ce vam zao zakenjat svoje gace jer se krv tesko opere..krv mora ic valjda da se ocistite od svega..meni jucer muz donio(sestrama ispred bolnice) mislim da su tipa 15ak kuna 5 komada, vir uloske se slaze 3 komada u gace, ovisi koliko jako ide moze bit da sprzite vrecu vira (10kom je unutra) u jednom danu, moze bit da vam traje 2 dana, a mozda cete trebat 3 paketa za 2 dana! 
    Ah..idemo u novi dan!! 😊 grozno mi je sto je pedijatrijska vizita tek oko 11-12h i do onda nemam info kako su klinci..ali u sobi sam tocno preko puta neonatologije i prakticki na par metara zracne linije pa mi je bar psiholoski lakse 🥰🥰
    Nocas sam odspavala bolje 💪🏼
    Lijep dan svima 😊😊🥰

• indy34
    18. Travanj 2020. 08:07

Dora4

Dobro jutro curke 🥰
    Hvala vam opet i opet na svakoj napisanoj poruci! 💙💜
    Cestitam curama koje pune tjedne!! 🥳🥳
    E mali savjet, uzmite si jednokratnih gaca i vir il kojih god tih debelih ulozaka, nakon poroda je bas pozeljno da ide krv i to posteno i bit ce vam zao zakenjat svoje gace jer se krv tesko opere..krv mora ic valjda da se ocistite od svega..meni jucer muz donio(sestrama ispred bolnice) mislim da su tipa 15ak kuna 5 komada, vir uloske se slaze 3 komada u gace, ovisi koliko jako ide moze bit da sprzite vrecu vira (10kom je unutra) u jednom danu, moze bit da vam traje 2 dana, a mozda cete trebat 3 paketa za 2 dana!
    Ah..idemo u novi dan!! 😊 grozno mi je sto je pedijatrijska vizita tek oko 11-12h i do onda nemam info kako su klinci..ali u sobi sam tocno preko puta neonatologije i prakticki na par metara zracne linije pa mi je bar psiholoski lakse 🥰🥰
    Nocas sam odspavala bolje 💪🏼
    Lijep dan svima 😊😊🥰

🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 A Dora ti si nevjerovatna tvoja energija ..bas mi je drago da ide nabolje u 12 cekamo sjajne vjesti..vjeruj za 7 dana najkasnije imaces svoje bebice na grudima i mazices ih ...a i pod hitno ovo dole Ivica i Marica smakni ...Mi smo ozboljni zasluzujemo sad velika imena i prava 🥰🥰🥰🥰 ..E bas mi je drago radujemo se skupa sa tobom ...

kaktusica
    18. Travanj 2020. 08:10

Jutro!
    Dora bas mi je drago da si uspjela odspavati, ma samo pomalo, daj si vremena da sve to slegne, svi osjecaji i bol i sve 😘 

• CurlySue
    18. Travanj 2020. 08:11

Dora, drago mi je da si bolje i da se vedar duh vratio 😉 vjerujem da ce na sljedecoj viziti bit jos boljih vijesti. Nego, u duhu novog lezanja, kakav je zid u ovoj sobi? 😁🙈

Mila7
    18. Travanj 2020. 08:16

Jutro svima 😊
    Dora super da si bolje spavala, a nakon vizite javi se sa novostima. Svakim danom su bebice sve jace i vece i blize tvojem zagrljaju ♥️💙🥰.
    Javi se nakon vizite, sve cekamo izvjestaj :)

Meni su se pokazali super Chicco ulošci, Vir mi nisu nista mogli zadrzati 🤭

• indy34
    18. Travanj 2020. 08:16

Cestitke cure koje pune nedelje ..jel ima koja kao ja da povraca od zgaravice ..znaci sinoc sam tako lose spavala jedva sam izdrzala noc ...jednostavno krene kiselina samo i niti mogu progutati niti izbaciti i onda se zakasljem i pocnem da povracam 😱😱😱 osjwcam se jutros kao me voz zgazio ..prosli put mi se ovako desilo pre mozda jedno mjesec dana pa se iskreno nadam daje bilo opet sinoc samo da nece to dase desava sad svako vece 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.