Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    01. Kolovoz 2019. 21:14

Pa nama je jucer bilo malo lakse nego prekjucer od horor dana, ali danas nam je slicno kao jucer. Ima tu napretka, ali to je ludilo. Pa place za sve, ne moze se uspavati nikako, samo trazi jesti, sav nervozan. Nikako da uhvati dudu kako spada pa ga jedva nahranimo. Curi na sve strane. I taj konstantni plac za svaki kikic... Ja sam si danas posvijestila da je moj bebo 5 tj i 4 dana star pa da smo mozda uz grceve upali i u onaj skok koji je oko 6.tj...
    Nemam drugog objsnjenja. Otpadaju mi ledja i ruke od nosenja. A strgani smo jer on od 6 ujutro do 22 spava mozda ukupno 2h. Onda par sati odspava do klope oko 2-3 ujutro pa onda nikako zaspat jer cendra... Pa onda grcevi u 5 krenu... Pfff, ne znam di sam suplja. Cackalice u ocima ne pomazu. I sparno je. Sve je tim bebama. Sveee. Tezak je zivot malih beba 😄😄😄 
    A mi cemo riknut. I onda mi kazu: spavaj kd beba spava. Moj ne spava 🥺🥺🥺

nena1986
    01. Kolovoz 2019. 23:12

Ivonne

Ni mu ni be😂
    Još jedan težak dan?
    Vjerujem da će sve biti lakše kad zahladi.
    Ja još koji dan i bit ću bez ragada. A zbog ovog njezinog lošeg sisanja bradavice su mi crvene i žare, imam simptome soora ali i lošeg hvata pa sad ti znaj.
    Nju od 17 uhvati ludilo. Sisa vrišti sisa i u krug. Dok se ne isprdi i najede nema mira.
    Kak ste vi?
    Kako uz ovo nasisavanje organizirate odlaske van?

Mi idemo van rano ujutro, onda mi bude najbolje volje. Ne zaspi dok se voza u kolicima nego gleda, pa kad joj dosadi gotova priča... cekam utz kukića pa da uskočimo u klokanicu, to joj se sviđa 😂 

Nikolina95
    02. Kolovoz 2019. 08:13

Meni je nadoislo mlijeko jos u bolnicu 3 dana, a bila sam na caskom.. Hvala bogu nemam problema sa dojenjem bas nam ljepo ide, ali on je na sisi staalno po par sati, bas uživa hehe nadam se da ni necu imati nikakvih problema, ako do sad nisam imam 🙄
    Poceli su nam lagani grcici juce ali kratko su trajali.. 
    Kad pocinje taj skok u razviju?? 

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

Nikolina95
    02. Kolovoz 2019. 08:14

I htjela sam pitat kako vam je prosla prva setnja??
    Mene je strah da mi neplace jako jer on je samo na sisi miran, znam ga nekad nositi i zna bit miran kratko..

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

krino
    02. Kolovoz 2019. 09:27

Nikolina95

I htjela sam pitat kako vam je prosla prva setnja??
    Mene je strah da mi neplace jako jer on je samo na sisi miran, znam ga nekad nositi i zna bit miran kratko..

Pa sto ako ti i zaplace? Beba je 😊 Prva setnja 15min, onak probno po kvartu. A ni sad nije puno dalje, ali uspijemo cak sat vremena. Isto rano ujutro i predvecer

nena1986
    02. Kolovoz 2019. 10:43

Nikolina95

Meni je nadoislo mlijeko jos u bolnicu 3 dana, a bila sam na caskom.. Hvala bogu nemam problema sa dojenjem bas nam ljepo ide, ali on je na sisi staalno po par sati, bas uživa hehe nadam se da ni necu imati nikakvih problema, ako do sad nisam imam 🙄
    Poceli su nam lagani grcici juce ali kratko su trajali..
    Kad pocinje taj skok u razviju??

3. I 6. dan (to ni ne skużiš jer se tek privikavaš). Treći, šesti i deveti tjedan, i treći, šesti i deveti mjesec. Traje od 24 sata do 3 dana cca. I ne mora nužno točno tada, ovisi o bebaču, može proći sasvim mirno. Ali ako nije mirno, bar znaš u čemu je stvar... 😉

nena1986
    02. Kolovoz 2019. 10:44

Prva šetnja? Vozili smo se deset minuta, pa pola sata dojili. Pa se vozili 5 minuta, pa pola sata dojili. I na kraju se nosili 😂🙈👌🙌🎉

katiesu
    02. Kolovoz 2019. 11:28

moja prva šetnja je bila na 100 metara i onda sam trčala doma 🤣🤣🤣

srećica
    02. Kolovoz 2019. 13:05

Aktualan skok u razvoju sa tri tjedna, ko preživi pričat će. Tri sata sisanja pa 10 min spavanja. Ludilo. Ajde makar sam skontala da na meni puno dulje odspava pa ga onda tako držim da makar sat vremena u komadu uhvati. A dupe drveni i postaje daska but who cares?! 😂

srećica
    02. Kolovoz 2019. 13:08

Šetnja? Nope. Šetamo po terasi, hvala Bogu ogromna je. Inače dok bi došla do ceste već bi morala nazad 😆 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.