Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krino
    02. Kolovoz 2019. 13:13

srećica

Aktualan skok u razvoju sa tri tjedna, ko preživi pričat će. Tri sata sisanja pa 10 min spavanja. Ludilo. Ajde makar sam skontala da na meni puno dulje odspava pa ga onda tako držim da makar sat vremena u komadu uhvati. A dupe drveni i postaje daska but who cares?! 😂

Cekaj, cekaj, brzo dodje onaj od 6tj... Ja mislim da smo mi prezivjeli taj. Od utorka nista nije dobro, a danas spava vec 2h!!! Jupiii. Uspjeli smo i sat vremena setat u kolicima bez da je kricao i vrpoljio se. A nocas nakon klope je odmah zaspao. Shock!!! Ja sretna, vratio mi se beban. Ili da se ne veselim unaprijed... Nama je u nedjelju tocno 6tj. I bome, vrijeme leti... Nisam mislila da cu to rec

krino
    02. Kolovoz 2019. 13:26

krino

srećica

Aktualan skok u razvoju sa tri tjedna, ko preživi pričat će. Tri sata sisanja pa 10 min spavanja. Ludilo. Ajde makar sam skontala da na meni puno dulje odspava pa ga onda tako držim da makar sat vremena u komadu uhvati. A dupe drveni i postaje daska but who cares?! 😂

Cekaj, cekaj, brzo dodje onaj od 6tj… Ja mislim da smo mi prezivjeli taj. Od utorka nista nije dobro, a danas spava vec 2h!!! Jupiii. Uspjeli smo i sat vremena setat u kolicima bez da je kricao i vrpoljio se. A nocas nakon klope je odmah zaspao. Shock!!! Ja sretna, vratio mi se beban. Ili da se ne veselim unaprijed… Nama je u nedjelju tocno 6tj. I bome, vrijeme leti… Nisam mislila da cu to rec

I poklopi se s kulminacijom grceva... Toooo

nena1986
    02. Kolovoz 2019. 14:18

Bome, vrijeme leti... za čas su u školi 😂😂😂

• Ivonne
    02. Kolovoz 2019. 14:48

Hahaha došla si do škole 🤭
    Ja sam jučer jela grašak pa sad ona ispašta. Ok mičem i njega s liste
    Više ne znam ni sta bi jela ni pravila. 

nena1986
    02. Kolovoz 2019. 15:40

Moja ne reagira uopće, na ništa. Stvarno sve jedem... šta tvojoj smeta? Samo ovo što kao napuhuje ili još ponešto? Stariji mi je bio jako osjetljiv, ona je ko stijena 😂

• Ivonne
    02. Kolovoz 2019. 16:17

Za sad je reagirala na kukuruz i grašak a gljive ništa. Kad sam jela kukuruz tu noć nitko nije spavao 😂😂

srećica
    02. Kolovoz 2019. 16:21

krino

krino

srećica

Cekaj, cekaj, brzo dodje onaj od 6tj… Ja mislim da smo mi prezivjeli taj. Od utorka nista nije dobro, a danas spava vec 2h!!! Jupiii. Uspjeli smo i sat vremena setat u kolicima bez da je kricao i vrpoljio se. A nocas nakon klope je odmah zaspao. Shock!!! Ja sretna, vratio mi se beban. Ili da se ne veselim unaprijed… Nama je u nedjelju tocno 6tj. I bome, vrijeme leti… Nisam mislila da cu to rec

I poklopi se s kulminacijom grceva… 

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! 😭😭😭😭

srećica
    02. Kolovoz 2019. 16:23

Joj moj i ovako stenje i muči se kad mora kakat ili prdnuti tako da ja ni ne pomišljam pojesti išta što napuhuje.

krino
    02. Kolovoz 2019. 21:29

Ivonne

Za sad je reagirala na kukuruz i grašak a gljive ništa. Kad sam jela kukuruz tu noć nitko nije spavao 😂😂

Hahhhaa, ja obozavam kukuruz. I bas sam ga se danas zazelila. Ali volim pecen. Onak da medju zubima ostane crnog jos 3 dana poslije jela... Njam njam 😂😂

krino
    02. Kolovoz 2019. 21:32

Nego, danas sam i sluzbeno nakon 5 tjedana i 5 dana pogledala sa spiglom dolje. Skoro sam ala u nesvijest kad sam vidjela kako je dubok taj oziljak od epiziotomije... Brrrr. A ja se cudim kad se tusiram kako me zaboli kad mi mlaz dodje na taj dio... I konacno sam prestala krvarit. Kako je u vas to sve? Ivonne je rekla da je njoj krvarenje prestalo brzo, ali je doslo drugo 😊 Ja ne znam kad ocekivati mengu, a trebala bih i kod ginekologa iduci tj. Rekao je nakon max 6 tj. Jeste li vi to odradile?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.