I mi smo danas 2x po 2h bili vani. Od kad su mu izbili zubi, zivot nam je paklen. Ne spava po noci nikako. Prek dana isto slabo. Stalno cendra, kenjka i place. Na odmora ni za wc. Jednostavno...no comment. Al ja i dalje guram kolica okolo da on bar nesto spava. Kad se probudi i jede, dobra volja ga drzi jedva 45min 🤦🏻♀️ Sta je toooooo aaaaaaaa
Ako me sad nije slogiralo.. zaspao je danas popodne u 5 do 4 u kolicima.. probudio se placuci u pola 5. Uzmem ga ja i stavim na sisu (iako je jeo pred spavanje) i pocucla on 5 min i zaspi opet. Legnem s njim na dvosjed i spava i spaaava.. ja se pokocila, dignem se i ostavim ga.. znaci spavao je do 18:20!! Gs i ja ko neki psihici sjedili i gledali u njega. Ne znamo sta bismo sa sobom 😂😂
Ako me sad nije slogiralo.. zaspao je danas popodne u 5 do 4 u kolicima.. probudio se placuci u pola 5. Uzmem ga ja i stavim na sisu (iako je jeo pred spavanje) i pocucla on 5 min i zaspi opet. Legnem s njim na dvosjed i spava i spaaava.. ja se pokocila, dignem se i ostavim ga.. znaci spavao je do 18:20!! Gs i ja ko neki psihici sjedili i gledali u njega. Ne znamo sta bismo sa sobom 😂😂
Hahahaha pelinka, ti i ja kao yin yang 🤣🤣🤣
Žene čiji su klinci na adaptiranom, jeste prešle na broj 2? I ako jeste, je li to bilo postepeno ili odjednom?
Žene čiji su klinci na adaptiranom, jeste prešle na broj 2? I ako jeste, je li to bilo postepeno ili odjednom?
Ja sam kad san potrosila 1 sam presla na 2 nisan nista postepeno jer mi je pedijatar rekao da mogu odmah 🤷♀️ moj pije novalac i nije neka razlika u sastavu koliko sam uspjela vidit.. Barem ne neka velika.. Moj jos uvijek pije 4 boce dnevno 210-240..dajem mu dorucak oko 10..budenje je uvijek izmedu 7 i 8 i tad pojede bocu.. Onda boca opet oko 12 12 ipo.. I rucak oko 3 ipo.. Tu pojede ali ne ko dorucak... Kad je vrijeme za ukidanje neke od mlijecnih obroka, tj. Boce.. Oce on odbit sam ili ja moram ukinit 🤷♀️😳🥴
I mi smo danas 2x po 2h bili vani. Od kad su mu izbili zubi, zivot nam je paklen. Ne spava po noci nikako. Prek dana isto slabo. Stalno cendra, kenjka i place. Na odmora ni za wc. Jednostavno…no comment. Al ja i dalje guram kolica okolo da on bar nesto spava. Kad se probudi i jede, dobra volja ga drzi jedva 45min 🤦🏻♀️ Sta je toooooo aaaaaaaa
Karakter, to se zove karakter 🤣🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣🤣 Kad odgule više nego što očekuješ ali ti opet nije drago jer se bojiš da su mrtvi🙈
Ja sam kad san potrosila 1 sam presla na 2 nisan nista postepeno jer mi je pedijatar rekao da mogu odmah 🤷♀️ moj pije novalac i nije neka razlika u sastavu koliko sam uspjela vidit.. Barem ne neka velika.. Moj jos uvijek pije 4 boce dnevno 210-240..dajem mu dorucak oko 10..budenje je uvijek izmedu 7 i 8 i tad pojede bocu.. Onda boca opet oko 12 12 ipo.. I rucak oko 3 ipo.. Tu pojede ali ne ko dorucak… Kad je vrijeme za ukidanje neke od mlijecnih obroka, tj. Boce.. Oce on odbit sam ili ja moram ukinit 🤷♀️😳🥴
Pročitala sam da su roditelji ti koji organiziraju prehranu djece, pa po tome bi ti trebala izbacit bocu, ko ja sisu. Pa nek mi netko objasni kak se to radi ako dijete ne jede i cvili i gmiže za tobom jer želi sisu 🤣🤣
S prvim je bilo lakse, taj bi pojeo ko odrasli čovjek i sam je odbio. Bio je uobročen. Ova je zvjerka 🙈🙈
Ja sam kad san potrosila 1 sam presla na 2 nisan nista postepeno jer mi je pedijatar rekao da mogu odmah 🤷♀️ moj pije novalac i nije neka razlika u sastavu koliko sam uspjela vidit.. Barem ne neka velika.. Moj jos uvijek pije 4 boce dnevno 210-240..dajem mu dorucak oko 10..budenje je uvijek izmedu 7 i 8 i tad pojede bocu.. Onda boca opet oko 12 12 ipo.. I rucak oko 3 ipo.. Tu pojede ali ne ko dorucak… Kad je vrijeme za ukidanje neke od mlijecnih obroka, tj. Boce.. Oce on odbit sam ili ja moram ukinit 🤷♀️😳🥴
Pa super on pojede, više od preporučenog. I opet poslije ručka traži?
Pa super on pojede, više od preporučenog. I opet poslije ručka traži?
Poslije rucka pojede bocu ali tek oko 5 ipo 6..i onda boca opet kad ide spavat.. Mislin da bi komotno mogla ukinit neku pd boca ali me znam koju 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji