Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    katiesu
    10. Veljača 2020. 20:45

hellou žene, majke kraljice! nema nas danas. kod nas neki nervozan dan bio, a i ja sam nervozna neka bila. evo sad uspavljujem i jedva cekam da zaspi da i ja mogu spavati 

katiesu
    10. Veljača 2020. 20:52

prvo napišem post, vidim stranica 551 i mislim si nema nikog, nisu aktivne. kad objavim post vidim stranica 553 hahhaha i onda sam vas brzo išla citati   
    sretan rođendan pelinka i niki
    tko je star? ja ? pihhh 39, pa to su najbolje godine 🤣😂
    zato nećemo se žaliti, iako ima dana kad se osjećam jakk starom i umornom 

• Ivonne
    11. Veljača 2020. 09:58

Dobar dan 🎉🎉 
    Što je to spavanje, jel se to jede 🤣🤣 
    Moj umor je umoran. 
    E da zaboravila sam prijavit, ženska se neki dan posjela jer je htjela dokučiti kremu za dupe dok sam ju presvlačila. Naravno da to nije ponovila nakon toga.
    Moš ga jebat, mala ima svoju volju. Ona će početi jest kad ona bude htjela, sjest će kad ona bude htjela a i tim zubima će reći kad mogu van 🤣🤣🤣

Tiha
    11. Veljača 2020. 10:21

Dobar dan svima 😊 neka Ivonne, neće nju nitko zajebavat, sve će ona u red sterat 😊🥰 i bravo za posjedanje 😊 nama cijeli prošli tjedan i vikend kaos sa spavanjem, ali danas moram priznat da je čak prošlo dobro, buđenja svakih pol sata od 9 do 12 i uz druženje od 2 do 4 😁 pun je nosić, kašlje suho i cendrav do ludila, a od zubića očizo još ništa. Gs jučer imao pun nos i na pola pisao oporuku 😂😂

• Ivonne
    11. Veljača 2020. 10:52

Joooj da, i moj guta brufene i žali se da ga sve boli. 
    Ja njemu nikad ne vjerujem da je stvarno u tak lošem stanju kak on opisuje sa se osjeća 🙈 možda griješim

Tiha
    11. Veljača 2020. 12:44

Ivonne

Joooj da, i moj guta brufene i žali se da ga sve boli.
    Ja njemu nikad ne vjerujem da je stvarno u tak lošem stanju kak on opisuje sa se osjeća 🙈 možda griješim

Ni ja svom 😆🙈 zato kaj sam ja skrooz drugačija (pretpostavljam sve mi). Ako skužim da me nekaj lovi, poduzmem svee da smanjim simptome... Ak treba kaj za prehladu popit, ispirem i kapam nos, pušem nos i uvijek kažem "ma dobro sam". A oon 🙆‍♀️🙆‍♀️ prvo 3 dana šmrca, pa kad kažem isperi s fiziološkom i našpricaj nos, njegov odgovor je "misliš?" aa, na to poludim...  Pa sam odlučila ignorirat sve što nije temperatura 39 😆🤷‍♀️

nena1986
    11. Veljača 2020. 19:16

Hahaha baš ste me fino nasmijale, dakle svi šupci galaksije umiru kad ih složi viroza, prehlada bla bla bla..... ovaj moj onda joče (doslovno, joj, joj, joj), zalegne u krevet, umire. Kad bi ja tako ne znam da li bi se zemlja prestala vrtjeti ili što 😂. Šta je najbolje, sin je isti on po tom pitanju, a nikad ga nisam cici micila ni kad je bio manji a ni sada. I dalje uvijek joče. Pravim se da ne čujem. Hešteg, nemajka 😂
    Ova mala je danas spavala 2x10 min. Uspjela sam joj navuć pidżamu, sad je složilo 😁

pelinka
    11. Veljača 2020. 20:32

Evo i mene.. ubio me rodjendan jucer.. cijelo popodne na nogama s malim u rukama. Deracina na najjace. Taman je trebao zaspat kad su dosli prvi gosti i automatski se sve poremetilo. Al dobro, izdrzali smo, to je bio takav dan.. danas je bio dosta kenjkav, derao se iz petnih zila jer je umoran, a eto, ne zeli zaspat. Koma. Onda je odrapio sat i 10 min u komadu, slomilo ga. Sad su njih dvojica u krevetu, a ja jos na balkonu, pa im se pridruzujem. Bas smo neki krepani..
    Muskarci i "bolesti".. ni ja ne vjerujem, nek sam grozna, al ne mogu si pomoc 🙈 mene najvise na sekira sto on ne moze siroce nista dok je takav, a ja mogu. Ilitiga moram. Najgore mi bilo ono za Bozic kad smo oboje bili bolesni. Mogu slobodno reci da je meni bilo ipak malo gore. Bozic provela sa malim u bolnici, cijelo vrijeme na rukama, nije se dao spustit. Spavala 2 sata i od 3 ujutro bila na wcu i izbacila sve zivo iz sebe. Plus nosala malog i dalje. Namolili doktoricu da nas pusti kuc jer ja ne mogu stajat na nogama i gs dodje po nas i jauce i kuka cijelim putem. Pa doslo mi da vristim. No dobro, zanijela sam se 🙈 sta cu kad me to nasekira 😂 odoh sad u horizontalu, zelim vam mirnu noc 😊

nena1986
    12. Veljača 2020. 16:33

Bok cure, kod nas proljeće 😁. Danas smo dobro prošetale, cijelo jutro nas nije bilo kući. Psu jezik do poda, sad me zaobilazi po kući 🙈...
    Kako je situacija kod bolesnih? Joj, nek vam čim prije prođe 💪

• Ivonne
    12. Veljača 2020. 17:40

Bez temperature, ali balavi i turbo kašlje. 
    I mi smo danas fino šetali😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.