Ljetne bebice 2019.god.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tiha
    11. Veljača 2020. 12:44

Ivonne

Joooj da, i moj guta brufene i žali se da ga sve boli.
    Ja njemu nikad ne vjerujem da je stvarno u tak lošem stanju kak on opisuje sa se osjeća 🙈 možda griješim

Ni ja svom 😆🙈 zato kaj sam ja skrooz drugačija (pretpostavljam sve mi). Ako skužim da me nekaj lovi, poduzmem svee da smanjim simptome... Ak treba kaj za prehladu popit, ispirem i kapam nos, pušem nos i uvijek kažem "ma dobro sam". A oon 🙆‍♀️🙆‍♀️ prvo 3 dana šmrca, pa kad kažem isperi s fiziološkom i našpricaj nos, njegov odgovor je "misliš?" aa, na to poludim...  Pa sam odlučila ignorirat sve što nije temperatura 39 😆🤷‍♀️

nena1986
    11. Veljača 2020. 19:16

Hahaha baš ste me fino nasmijale, dakle svi šupci galaksije umiru kad ih složi viroza, prehlada bla bla bla..... ovaj moj onda joče (doslovno, joj, joj, joj), zalegne u krevet, umire. Kad bi ja tako ne znam da li bi se zemlja prestala vrtjeti ili što 😂. Šta je najbolje, sin je isti on po tom pitanju, a nikad ga nisam cici micila ni kad je bio manji a ni sada. I dalje uvijek joče. Pravim se da ne čujem. Hešteg, nemajka 😂
    Ova mala je danas spavala 2x10 min. Uspjela sam joj navuć pidżamu, sad je složilo 😁

pelinka
    11. Veljača 2020. 20:32

Evo i mene.. ubio me rodjendan jucer.. cijelo popodne na nogama s malim u rukama. Deracina na najjace. Taman je trebao zaspat kad su dosli prvi gosti i automatski se sve poremetilo. Al dobro, izdrzali smo, to je bio takav dan.. danas je bio dosta kenjkav, derao se iz petnih zila jer je umoran, a eto, ne zeli zaspat. Koma. Onda je odrapio sat i 10 min u komadu, slomilo ga. Sad su njih dvojica u krevetu, a ja jos na balkonu, pa im se pridruzujem. Bas smo neki krepani..
    Muskarci i "bolesti".. ni ja ne vjerujem, nek sam grozna, al ne mogu si pomoc 🙈 mene najvise na sekira sto on ne moze siroce nista dok je takav, a ja mogu. Ilitiga moram. Najgore mi bilo ono za Bozic kad smo oboje bili bolesni. Mogu slobodno reci da je meni bilo ipak malo gore. Bozic provela sa malim u bolnici, cijelo vrijeme na rukama, nije se dao spustit. Spavala 2 sata i od 3 ujutro bila na wcu i izbacila sve zivo iz sebe. Plus nosala malog i dalje. Namolili doktoricu da nas pusti kuc jer ja ne mogu stajat na nogama i gs dodje po nas i jauce i kuka cijelim putem. Pa doslo mi da vristim. No dobro, zanijela sam se 🙈 sta cu kad me to nasekira 😂 odoh sad u horizontalu, zelim vam mirnu noc 😊

nena1986
    12. Veljača 2020. 16:33

Bok cure, kod nas proljeće 😁. Danas smo dobro prošetale, cijelo jutro nas nije bilo kući. Psu jezik do poda, sad me zaobilazi po kući 🙈...
    Kako je situacija kod bolesnih? Joj, nek vam čim prije prođe 💪

• Ivonne
    12. Veljača 2020. 17:40

Bez temperature, ali balavi i turbo kašlje. 
    I mi smo danas fino šetali😁

krino
    12. Veljača 2020. 18:19

I mi smo danas 2x po 2h bili vani. Od kad su mu izbili zubi, zivot nam je paklen. Ne spava po noci nikako. Prek dana isto slabo. Stalno cendra, kenjka i place. Na odmora ni za wc. Jednostavno...no comment. Al ja i dalje guram kolica okolo da on bar nesto spava. Kad se probudi i jede, dobra volja ga drzi jedva 45min 🤦🏻‍♀️ Sta je toooooo aaaaaaaa

pelinka
    12. Veljača 2020. 18:34

Ako me sad nije slogiralo.. zaspao je danas popodne u 5 do 4 u kolicima.. probudio se placuci u pola 5. Uzmem ga ja i stavim na sisu (iako je jeo pred spavanje) i pocucla on 5 min i zaspi opet. Legnem s njim na dvosjed i spava i spaaava.. ja se pokocila, dignem se i ostavim ga.. znaci spavao je do 18:20!! Gs i ja ko neki psihici sjedili i gledali u njega. Ne znamo sta bismo sa sobom 😂😂

krino
    12. Veljača 2020. 18:41

pelinka

Ako me sad nije slogiralo.. zaspao je danas popodne u 5 do 4 u kolicima.. probudio se placuci u pola 5. Uzmem ga ja i stavim na sisu (iako je jeo pred spavanje) i pocucla on 5 min i zaspi opet. Legnem s njim na dvosjed i spava i spaaava.. ja se pokocila, dignem se i ostavim ga.. znaci spavao je do 18:20!! Gs i ja ko neki psihici sjedili i gledali u njega. Ne znamo sta bismo sa sobom 😂😂

Hahahaha pelinka, ti i ja kao yin yang 🤣🤣🤣

12. Veljača 2020. 22:04

Žene čiji su klinci na adaptiranom, jeste prešle na broj 2? I ako jeste, je li to bilo postepeno ili odjednom?

MiniCooper26
    12. Veljača 2020. 23:11

shell

Žene čiji su klinci na adaptiranom, jeste prešle na broj 2? I ako jeste, je li to bilo postepeno ili odjednom?

Ja sam kad san potrosila 1 sam presla na 2 nisan nista postepeno jer mi je pedijatar rekao da mogu odmah 🤷‍♀️ moj pije novalac i nije neka razlika u sastavu koliko sam uspjela vidit.. Barem ne neka velika.. Moj jos uvijek pije 4 boce dnevno 210-240..dajem mu dorucak oko 10..budenje je uvijek izmedu 7 i 8 i tad pojede bocu.. Onda boca opet oko 12 12 ipo.. I rucak oko 3 ipo.. Tu pojede ali ne ko dorucak... Kad je vrijeme za ukidanje neke od mlijecnih obroka, tj. Boce.. Oce on odbit sam ili ja moram ukinit 🤷‍♀️😳🥴

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.