Pelinka, sretan rođendan i od nas 😊
Ne spavamo, zubića još nigdje, na 2 kašicu (odjednom samo hladne prolaze) i muka po vodi.. Veseli se jako čašici, ali nisam siguna da tako išta proguta, samo pljuje.. Onda se malo osiguram pa mu povremeno dam na špricu.
Ivonne, drži se!
Mi smo imali difuzor (puna 4 dana je radio 😡) u spavaćoj i svi smo bolje spavali. Mislim da ćemo ovaj tjedan naručit opet
Moja vodom nije oduševljena. Isto sam joj uzela kljunašicu sa silikonskim vrhom, ona to grize i igra se, a kad joj uzmem dreka. Pa joj dam na bočicu.
Spavanje katastrofa, svakih 45 min, sat vremena budi se vrišteći. Ali to zapravo bude neki polusan
Ma evo nervozna ali bez temperature pa se nadam da će na tom stati i baš je balava. Mene isto grlo boli a i ŠG se žali da ga sve boli.
Mali prespavao noć, pa sam u čudu. Obično između njezinih buđenja još i njega čujem. Izabrao si se puding za nagradu što je prespavao sam noć🤣🤣
Danas nije ni žlicu kašice pojela, jučer 20 ml. Već mi to ide na nerve i sad tek razumijem mame nejedača😣
Već vidim evo i anemije...
Ma nece biti anemije, nemoj odmah tako. Kuhaj proso i stavljaj ga u sve. Mozda ti pocne jesti kad joj izbiju zubici i kad ju prodje prehlada. Treba to sve nadoknadit. Bravo za malenoga da je noc prespavao. Vidis kako je sladak i skroman da si je puding zazelio za nagradu 🥰
Hvala zene! Krino, nije okrugli, samo korak blize njemu 😂 26 mi je godina tek 🙈
Moj frajer klopa ko pravi, ali voda mu bas nije draga. Svakako mu probam dat, ali samo se namrsti i pljucne van. Imam neku kljunasicu, sa silikonskim vrhom, pa onda nju gricka, igra se, pa usput nesto i popije. Al jako malo, bas mu se ne svidja 😂
Pa ja sam nesto pobrkala. Ucinilo mi se da spominjes neku blizinu okruglog pa sam mislila da je to to, kad onoooo... Imas ti do okruglog 🙃😁
Hvala zene! Krino, nije okrugli, samo korak blize njemu 😂 26 mi je godina tek 🙈
Moj frajer klopa ko pravi, ali voda mu bas nije draga. Svakako mu probam dat, ali samo se namrsti i pljucne van. Imam neku kljunasicu, sa silikonskim vrhom, pa onda nju gricka, igra se, pa usput nesto i popije. Al jako malo, bas mu se ne svidja 😂
Pa ja sam nesto pobrkala. Ucinilo mi se da spominjes neku blizinu okruglog pa sam mislila da je to to, kad onoooo… Imas ti do okruglog 🙃😁
Mi smo babe kraj nje, gdje je ona od tridesete🤣🤣
Pelinka sretan rođendan! 🥳🥳
Ja sam u ovoj "babe" grupi 😉, prekjučer navršila 38., na žalost bliže 40tom nego 30tom 🤣🙈🙈
Ivonne, i moj slabije jede kad je prehlađen, curi nos i sl., vjerojatno im smeta dok jedu? Ma biti će to dobro, samo treba izdržati kao i ostale ljepote 🙈 moj stariji je jeo doslovno sve, sam vodim bitke svaki dan, valjda neće i ovaj tako...
Mi smo na dvije kašice dnevno, plus mlijeko kad poželi, ujutro manje, popodne više, a vodu mu dajem uz obrok iz obične šalice jer mu je fora i neće iz bočice, bili mokri na početku, sad je ok..
Jedinica gore još uvijek nije skroz izašla, vidim da ga već muči dosta, više traži jelo odnosno utjehu po noći a i nervozniji je, valjda će brzo 🤞
Oh, pa u tim godinama sam se ja udavala (koji dan prije 26. Rodendana), a sad sam 8 godina u braku 😅 sad se osjecam ekstra stara 😂😂.
Moja cura jucer isto pojela jednu zlicicu i vise nije htjela otvoriti usta, a danas je opet ljepse jela. Jos je to doduse na nekoliko zlicica, al ide polako. Skuzila sam da ne voli previse vodenaste kasice, od njih hoce povratiti. Vodu joj za sad dajem 30ml (dok jede samo koju zlicicu) na kljunasicu i isto je ispocetka pljuvala, al ide i to na bolje.
Ivonne, imas skromnog malog slatkisa 😊 brzo se oporavite.
Bome da Nikki, sretan i tebi rockas sa zakasnjenjem. Ja sam bome isto blize 40oj nego 30ima 🤣🤣 Taman u sredini negdje. Ne da sam baba nego prababa spram pelinke 🤣🤦🏻♀️🤣🎉🎊🤯
Sortiraj odgovore
Najstariji