Bok cure...
Pelinka javi kako prođe uvz.
ŠG je izgnan iz sobe, hrče, sprema se za posao u 4:30 i tako. Spava u boravku 😂. Idemo dalje
Kad smo krenuli sa dohranom nisam nikako mogla uhvatiti doručak, pa smo mi kao prvi obrok uveli ručak, koji je ponekad bio i u 16. Po nekim pravilima, uvodi se ujutro, kao do navečer ako dobije kakvu reakciju (po meni bzvz, jer reakciju može imati bilo kada u roku od 72 sata, pa sam to zanemarila). Uglavnom, rucak je bio prvi. Doručak mi najbolje "uspije" kada se dizemo oko 6:30,7 u tjednu, kad mi sin ide u školu. Tad imamo super ritam. Oko 7:30 cica, 8-8:30 doručak i onda šetnja, spavanje kratko, od 9-10. Pa onda igra, cicanje, spavanje od 12-14 i oko 14:30-15 rucak. Vikendom spavamo do 8 cca, i sve nam se pošemeri. Za ne vjerovat 🙄...
Tuš kabina. Imali smo je u starom stanu, dok je sin bio mali. Kupila sam najobičniji lavor, malo širi a opet da mi stane unutra. Posjela bi ga unutra i pritvorila vrata od kabine, pljuskao je ko sumanut. Samo tad je već dobro sjedio. Dakle od nekih 8 mjeseci na dalje. 😉
Kad smo već kod kupanja, ima li koja da ima tuš, a ne kadu? Mi imamo tuš i to ne baš komotan jer veći nismo mogli staviti. A njena kada (kupili u BebeNova) je dosta velika i neće mi moći stati u taj tuš. Kako je onda najzgodnije kupat dijete poslije u njemu?
Vidjela sam puno fora gdje roditelji uguraju u tuš onaj bazenčić na napuhavanje pa ti opet dijete može uživati u kupanju.
Koja super ideja!!!
Bok cure…
ŠG je izgnan iz sobe, hrče, sprema se za posao u 4:30 i tako. Spava u boravku 😂. Idemo dalje
Kad smo krenuli sa dohranom nisam nikako mogla uhvatiti doručak, pa smo mi kao prvi obrok uveli ručak, koji je ponekad bio i u 16. Po nekim pravilima, uvodi se ujutro, kao do navečer ako dobije kakvu reakciju (po meni bzvz, jer reakciju može imati bilo kada u roku od 72 sata, pa sam to zanemarila). Uglavnom, rucak je bio prvi. Doručak mi najbolje "uspije" kada se dizemo oko 6:30,7 u tjednu, kad mi sin ide u školu. Tad imamo super ritam. Oko 7:30 cica, 8-8:30 doručak i onda šetnja, spavanje kratko, od 9-10. Pa onda igra, cicanje, spavanje od 12-14 i oko 14:30-15 rucak. Vikendom spavamo do 8 cca, i sve nam se pošemeri. Za ne vjerovat 🙄…
Tuš kabina. Imali smo je u starom stanu, dok je sin bio mali. Kupila sam najobičniji lavor, malo širi a opet da mi stane unutra. Posjela bi ga unutra i pritvorila vrata od kabine, pljuskao je ko sumanut. Samo tad je već dobro sjedio. Dakle od nekih 8 mjeseci na dalje. 😉
Znaci svi smo izgnali sg-ove iz sobe??? Majko mila... Ja sam se sinoc svome smilovala jer ga bole ledja od kauca. Nismo soavali od hrkanja i koprcanja. Danas me mali satrao. Nikak da probije meso drugi zub. Sve je onak krvavo vec 2 dana. On rida od jutra. Dere se cijeli dan. Nisam ni pola salice kave popila, jela nista...ubio me u pojam. Stari se vratio s posla, a meni samo dodje da od zivaca sjednem u kadu i pocnem plakat. Uzasno sam se trudila ne popizdit danas na tu deracinu. Uspjela jesam, ali imam osjecaj da ce me uhvatit depresija. Ne zelim sutra iz kreveta 🤦🏻♀️
Super za ideje,hvala.
Ja sam inače ljubitelj tuša, ne volim se kupati, nemam ja živaca za to. Ali u slučaju kada imaš malu djecu, puno su praktičnije.
Joj Krino, mogu misliti kako ti je. Moja je inače super, ali kad je uhvati neki nervozniji dan, ne bude mi lako. Izdržimo svi skupa još malo, valjda će uskoro to proljeće. Ja svaki dan pratim dugoročnu prognozu i živim za sunce.
Njoj sam danas kuhala krušku i pirov griz. Meni preukusno, ali ona naravno nije oduševljena. Isto kao Cini imam problem kada joj dati da jede, budući da skoro cijelo dopodne prespava. Danas sam joj dala oko 15, ali nije bilo velike razlike.
Ma svima dodju takvi dani. I odvratni su. Ja vas citam i citam ponovno o tome da "prespavaju" dopodne i nemam rijeci za ovog svog hahara. Dok njega naucim jest, hodat i govorit, mogu umrijet od neispavanosti... Ne znam jel da se smijem ili placem. To je ona tanka granica izmedju histerije i jada 🤦🏻♀️🤣
Moj se digne u 6 i do 10, 10:30 nema spavanja. Onda malo u kolicima. Nekad me pocasti i sa punih sat vremena. Uglavnom sve po 30 min. Poslije rucka, oko 13h nemamo nikakav red. Svaki dan je prica za sebe. Ja jedva cekam da ga frknem u krpe. Sad je u krpama i zaspao je (nadam se). Ima veceri kad ne zaspi do 21:30... Nered totalni 🤯
Sve cekam kad ce to malo nabolje i lakse. Svi se kunu da hoce. Meni se cini da imam presedan 🤣
Mi dan danas nemamo red kako spada za spavanje. Pogotovo za noćno. Ponekad je u 21 u krevetu, ponekad se borimo do 23 🙄. Prije 21 nikad 😥. I to su muke za zaspat, to se vrti, namješta, diže, siše, priča... jao. Umorim se dok zaspe. I odspava prosječno po noci oko sat do max dva u svom krevetu i onda dođe k meni i to je to 🙈
Drage moje vudim da ste tu aktivne …evo ovako imala san kiretrazu i sad nakon 7 mijeseci krenila na bebu i sad menstruaciju zadnju sam imala 16og do 21og i prije 4 dana mi malo krvi bilo najprije smede pa roskasto pa mrvu krvi nijr ko menstruacija nije toliko puno … leda me ubijaju spava mi se podrignjiva,umorna ko pas … jucer mi je to krvarenje stalo i danas opet malo malo nista strasno sta bi to moglo biti …jel kojoj bilo tako inace moram dobiti menstruaciju tek 9og ...znam da nije tema za ode al eto nadam se da ce mi koja pomoci ❤🙏
Bok cure…
Kad smo krenuli sa dohranom nisam nikako mogla uhvatiti doručak, pa smo mi kao prvi obrok uveli ručak, koji je ponekad bio i u 16. Po nekim pravilima, uvodi se ujutro, kao do navečer ako dobije kakvu reakciju (po meni bzvz, jer reakciju može imati bilo kada u roku od 72 sata, pa sam to zanemarila). Uglavnom, rucak je bio prvi. Doručak mi najbolje "uspije" kada se dizemo oko 6:30,7 u tjednu, kad mi sin ide u školu. Tad imamo super ritam. Oko 7:30 cica, 8-8:30 doručak i onda šetnja, spavanje kratko, od 9-10. Pa onda igra, cicanje, spavanje od 12-14 i oko 14:30-15 rucak. Vikendom spavamo do 8 cca, i sve nam se pošemeri. Za ne vjerovat 🙄…
Znaci svi smo izgnali sg-ove iz sobe??? Majko mila… Ja sam se sinoc svome smilovala jer ga bole ledja od kauca. Nismo soavali od hrkanja i koprcanja. Danas me mali satrao. Nikak da probije meso drugi zub. Sve je onak krvavo vec 2 dana. On rida od jutra. Dere se cijeli dan. Nisam ni pola salice kave popila, jela nista…ubio me u pojam. Stari se vratio s posla, a meni samo dodje da od zivaca sjednem u kadu i pocnem plakat. Uzasno sam se trudila ne popizdit danas na tu deracinu. Uspjela jesam, ali imam osjecaj da ce me uhvatit depresija. Ne zelim sutra iz kreveta 🤦🏻♀️
Krino, zvuči ko psihološki triler. Takav ti je bio moj sin 😥, proplakala sam more suza od nervoze s njim. Do godine dana, onda od kako je progovorio, stvarno je bio razumno dijete, sve si se mogao snjim dogovoriti osim za spavanje 😂, to smo riješili nakon druge godine. Tek sad, nakon xy godina, pravo uživam sa svojom curom. Garant će mi mozak popit za koju godinu 😝
Samo slušat dernjavu i ostati miran i tako satima je 🙄.
Sva sreca pa inace nije kricavac. Kad krici, znam da je nesto. Radije serijski nespavac nego malci sto stalno placu... Vjerojatno si tak obrnuto netko isto misli hahahha
Idem zalec u vrucu kadu malo i u krpe. Curke, svima sto mirniju noc zelim. Sretno nam sa zubima i svime 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji